Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kaksne spomine pa imate vi na najstniska leta?

Default avatar

Spomini

Kot ze sam naslov pove vse, mi povejte kaksne spomine pa imate vi na najstniska leta? So bila to najbolj odstekana leta? Ali ste poceli neumnosti?
Malo obujam spomine in me zanimajo se vasa mnenja.
Vesela bom vsakega odgovora, ki ga boste delili z mano.
Default avatar

prvo povej ti

Spomini je napisal/a:
najbolj bedna leta zame
Default avatar

Mnmnmn17

Super leta.
Na gimnaziji bi z lahkoto preskočila tisto zoprno spraševanje, saj itak nikoli nisi bil pripravljen za vsak predmet. Vse ostalo - družba, žuri, ljubezni...pa res prijetno. No, seveda bi se dalo tudi brez menjave razpoloženj in dvomov v svoj izgled, komunikativnost, priljubljenost itd, ampak ni bilo prehudo. Predvidevam, da brez tega ne gre. Po drugi strani pa so tako lepe sanje, kako ti ne boš nikoli kot starši, ne boš zapadel v rutino "kuča-posao" in boš nasploh živel čisto drugače (ja, pajade ;)
Študentska leta tudi prima, svoboda v razpolaganju s časom,potovanja, prijateljstva...
Zdaj sta najstnika otroka in imam občutek, da se imata podobno lepo. Gotovo tudi s podobnimi težavami ;) Upam, da preživita to obdobje vsaj tako lepo, kot sem ga jaz.
Default avatar

Naj naj

Smo se gonil k zajci po gozdovih
Default avatar

Nepozabno

Spomini je napisal/a:
Žuranje, druženje z prijatelji. Vsak petek in soboto nočni klubi, diskoteke, privatni žuri..
Osvajanje punc, nova spoznanstva, dnevi ljubezni. Najlepša leta mojega življenja, ampak kaj čmo, vsega lepega je enkrat konec. Zdaj se pa že počasi bližam 40, kako hitro cajt gre.
Default avatar

tipi75

Spomini je napisal/a:
Sigurno sem bolj brezkrbno živela, kot sedaj. Sicer sem, kot najstnica med počitnicami tudi delala, samo vseeno to ni tako kot zdaj ko si sam/a odvisna od sebe, takrat je zame skrbel oče.
Bila sem bolj družabna, kot zdaj samo še premalo sem žurala, ker sem se bolj učila. :)
Default avatar

tipi75

Spomini je napisal/a:

Tudi študentska leta so bila uredu, takrat sem več žurala, kot v sš, delala tudi prek študenca, potovala. V primerjavi z začetkom 30. tih in odraslim življenjem je bilo boljše. Še enkrat bi bila stara 18 ali 20 let. :)
Default avatar

Grda resnica

Oh Lepe spomine. Sploh od zacetka gimnazije pa vse do konca študija. To so bila super leta.
Vsega pa ne bom napisala :)
Default avatar

Ni sem ro bot

Ma super je bilo! Nevrjetna lahkotnost in naivnost, pa veliiiik srece sem imela, da se mi ni kaj zgodilo:)
Default avatar

Čirule Čarule

Če pomislim, kako otročji smo takrat še bili, pa prepričani, da smo že tako zelo odrasli. :-) Kako nismo imeli pojma, kaj je življenje, pa smo bili prepričani, da nam je vse jasno. Naivni, zahtevni in skromni hkrati, polni energije, vedno razpoloženi za družbo. Vsak žur je bil super, tudi tisti slabi žuri, važno, da smo šli ven. Lepo je bilo. Hkrati pa tudi težko, saj poleg vsega lepega vseeno počasi spoznavaš, kako je svet gnil in kako so ljudje lahko hudobni.
Default avatar

Nori spomini

Super spomini....brez obveznosti, no razen za solo:))) in pa seveda zur in zur in tipi...uhhh ja je bilo kar hudooo.....ampak ne bi sla nikoli nazaj...kar je bilo je bilo....sedaj pa otroci, sluzba, moz ...ne bi nic menjala..:))))
Default avatar

Margot-

Vse je bilo super razen tistega večnega pomanjkanja ...
Mi je šlo že prekleto na živce.
.....

Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.
Default avatar

Kakor kdo

Najhujše obdobje mojega življenja. Zdaj je 100x boljše, čeprav daleč od idealnega.
Default avatar

Rok-1

Spomini je napisal/a:
Lepe spomine imam na družino in potepanja, lepe in težke nase in nič kaj posebej lepih na sošolce. To za prvi del najstniške dobe. Za drugi del pa zamorjene in nesamozavestne nase, ki so potem postali športni in prijetni spomini, in čisto prijetne spomine na družbo.
Odštekana tista leta sploh niso bila, so bila poznejša veliko bolj. Še zdaj so bolj, kot v najstniških časih.
Neumnosti? Ne. Sedel sem v kotu in se ukvarjal s filozofijo, branjem in razmišljanjem.
Default avatar

Popay

boljše mi bi bilo samo v primeru, če bi doživljal takšne avanture kot indijana jones v filmu, skratka perfektno, če bi bilo slučajno boljše, bi bilo zanič...., ehh, ko bi znal vse to v knjigi opisat..
Default avatar

nekako tako

Čirule Čarule je napisal/a:
Nekako tako tudi pri meni.
Nekaj je slabih spominov, precej pa dobrih. Se mi moja jetra še danes smilijo. Toliko kot smo prežurali od 16-18 leta, kasneje nismo nikoli več. Faks je požrl preveč časa, pa delo zraven. V srednji šoli je bilo lažje it 2-3x na teden žurat.

Sicer pa ne pogrešam srednje šole, učiteljev sploh ne, sošolcev tudi ne. Imam sedaj bolj srečno življenje kot takrat. Je bilo pa kar divje na čase, to pa.
Default avatar

Ne hvala

V srednji šoli mi je hudo zbolela mama in žal tudi umrla. Od tam je šlo vse navzdol. Najprej smo se skrili vsak v svojo luknjo, potem zbezljali vsak po svoje, nato se začeli ponovno spoznavati in zdaj (30let kasneje) recimo, da je ok. Oče bi si zaslužil medaljo za nadčloveške dosežke, a mame ni mogel nadomestiti.
Najhujši čas mojega življenja.
Default avatar

Ena južna

Spomini je napisal/a:
Uf, taka, da jih v celem svojem lajfu ne bom pozabla. Sicer še zmer traja, ampak manj intenzivno kot prej, kr dost manj.
Ušpičl smo pa tud marskej, nardil tud par neumnosti, zdej smo pa mjčkn bolj umirjeni ;)
Default avatar

spominčice

Ena južna je napisal/a:
A nebi ti rajši počakala še ene par let, preden podajaš to mnenje? Ti ja na čelu piše, da se še od maminega zizka nisi odklopila vzporedno bi pa debatirala o spominih na najstniška leta. jaooo
Avtor je podal vprašanje za kandidate, ki jo že izkusili najstniška leta ne kandidate, ki ste komaj vstopili vanje.
Default avatar

idolinca

to so bila najboljša leta, najprej gimnazija potem pa faks, brezskrbni čas, pa delo preko študentskega servisa, dopusti, izleti, zabave.... vse je bilo super