Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj • mag. Irma Hus, specializantka psihoanalitične terapije

Naj vse izve njegova ŽENA!?

Default avatar
zapletla sem se s porocenim moskim,vpletla tudi svoja custva in se vanj zaljubila...vem,da ni dober clovek in ze od samega zacetka vidim vse njegove slabe lasnosti ampak to se zmeraj ne spremeni dejstva kaj cutim do njega...ampak kljub vsemu vem,da ta zveza ne bo trajala vecno in zato sem zacela razmisljati,da bi potem ko bova koncala za vse izvedela njegova zena. Vem da bom najvrjetneje unicila njun zakon(otrok nimata) ampak sam si je kriv zato. Ne razumite me narobe ne gre se zato,da bi mislila da bo potem stekel k meni v narocje in bil se naprej z mano,ker vem da temu ne bo tako in nevem tudi ne gre za neko mascevanje, predvsem se gre zato,da se mi zdi prav da ve ceprav vem,da bo obsojala tudi mene in da pri tem jaz izpadem kurva ampak se zmeraj se mi zdi prav...
°Kaj bi vi naredili na mojem mestu?
°Kako naj to sploh naredim?
In prosim brez obsojanja in neprimernih komentarjov...
Default avatar
Ti gojiš močna čustva do tega tipa . Zato boš vidim začela početi neumnosti . Zakaj ga enostavno ne zapustiš ? ti bi rada zdaj ženi nanesla bolečino . zakaj bi ji pa morala ravno ti ? A ti bo potem kaj bolje ? Tip pač ni več s teboj in ni človek kakršnega si želiš . Zmanjšaj malo doživljaj čustev do njega da ne pride še do kaj hujšega . Obrni se in pojdi stran . Bo že dobil svoje .
Default avatar
Aja, ampak da žena izve za afero, se ti bo zdelo prav šele potem, ko bosta vidva končala, ne zdaj, ko še traja ...
Imaš kar pravi nick.

Poleg tega je slab človek, praviš. Je tudi nevaren?
Škoda časa in energije za take ljudi. Nekoč boš to tudi sama spoznala.
Default avatar
Zaljubljena_trapa je napisal/a:
Bravo!
Če je tebi crknila krava, mora potem crknit še sosedu?
Meni je vedno znova nepojmljivo, ko se na forumu pojavi kak zapis, kako je ta in ta moški p*asec, ker je ženo prevaral, nato se njegovo početje aplicira na vse moške, nobena zgražajoča se pa se ne vpraša s katero je pa ženo prevaral? :)))))))))))))
Skratka, meni je enako sporno zapletanje poročenega z neko drugo žensko, kot njeno zapletanje s poročenim.
Default avatar
Zaljubljena_trapa je napisal/a:
Ko si šla v to, si vedela da je vezan. Sedaj bi pa žlehtnobo zganjala. Žalostno. Pomilovanja vredno.
_______________________________________________
https://greenbalkan.org/

Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami.
_______________________________________________
Default avatar
Jaz sem izvedela sama, ko sem pogledala v telefon. Jaz bi ti bila hvaležna. Ampak povej ji takoj.
Default avatar
Postavi se v kožo njegove žene, kako bi se pa ti počutila na njenem mestu. Vem da neizpolnjena ljubezen boli ko hudič, vendar je na dolgi rok to vseeno bolje, kot sploh ne ljubit. To, da si s človekom, ki ni "dober človek", pa karkoli že s tem misliš, več pove o tebi kot o njem. "Uzmi sve što ti život pruža, danas si razkošan cvijet, a sutra uvela ruža"
Default avatar
Zaljubljena trapa, to je bolano razmisljanje. Kaj se nisi naredila dovolj skode? A zavedaj se posledic, ki jih bos sama nosila. Ce zelis sama sebi okusiti vse, kar bo zena s tvojimi dejanji, potem daj, naredi to. Nobena stvar, ki jo v zivljenju storimo, ni dolgorocno brez posledic.
Default avatar
janezalfa je napisal/a:
Zanimiv rek, ki služi predvsem kot obliž na buške sužnjev lastnih impulzov. ;)
Default avatar
Zaljubljena_trapa je napisal/a:
Vedno sem za to, da ljudje izvejo, s kom živijo. Vsak ima pravico vedeti, da živi z lažnivcem, in se sam odločiti, ali želi živeti z lažnivcem ali ne. Ampak ko tebe berem, mi ni jasno, kaj bi ti rada dosegla. Tvoj motiv me moti. Ker si se zaljubila, trpiš, zato hočeš, da trpi tudi on. Pa še praviš, da ti tega ne bi naredila zaradi maščevanja. Zakaj pa?? Ni, da nisi vedela, da je poročen. Ker če bi bilo to, bi razumela. Tako pa ne razumem. Zavestno si šla v to, zdaj se ti pa naenkrat "ne zdi prav"?
Default avatar
Zagotovo del krivde pripada tudi ljubici ampak ne mores reci da je isto,ker pac ni pa ne glede na to kako ponavadi taka zenska izpade ******. Ampak dejansko gledano ljubica se ni v nicemer zavezala k zeni medtem ko se moz je in v vecini primerov,se zenski med sabo niti ne poznata in kaj ji je v tem primeru dolzna? Pac glupa primerjava ker ljubica in tip k vara zih ni enako sploh v primeru,da so vpletena custva,ker pac ja zarad ljubezni delamo gluposti..
Default avatar
Jaz bi ji povedala. In hvalezna bi bila ce katera pove meni. Ti povem iz svoje izkusnje,ko se je moj zacel spravljati name, dreti name, nic vec ni vlagal v odnos. Sem vedela da nekaj se dogaja in krivila sebe. Iskala napake pri sebi. Zbilo mi je vso samozavest. Ker sem se sprasevala kaj sem naredila narobe. Seksa skoraj ni bilo vec. Sem zacela razmisljati zakaj ga ne privlacim. Skratka na sreco sem zvedela. Po nakljucju sem ju srecala. In po pravici povedano res je bilo olajsanje, saj sem dobila odgovore na svoja vprasanja.

In ce slucajno ona cuti isto. Povej ji.
Default avatar
Zaljubljena_trapa je napisal/a:
Njej bi se maščevala, da on druge "kuri" zraven tebe, ker zagotovo nisi edina, ki mu je dala priložnost, to si verjetno šele sedaj spoznala? Ti kar sama pospravi svoje podstrešje, kaj se imaš za vtikati v druge zveze, to naj onadva razčiščujeta. Nikar se ne imej za boljšo od njega, saj praviš, da si ga ves čas poznala in si kljub temu dovolila razvoj čustev. Rada bi prizadejala bolečino nevpletenim, nedolžnim, tako da se ti ne godi nobena krivica!
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Ne razumem tega razmisljanja. Clovek nima pravice do resnice? In to zato ker ga bo to prizadelo.
In ce sama kdaj zve bo enako prizadeta. Edino kar bo on imel dovolj prostora da jo dobro nalaze, ker ljubica ne bo povedala svoje strani zgodbe.

A res ne bi bili posteni? Vsaj enkrat.
Default avatar
Pozdravljena,
moraš vedeti, da smo ljudje različni.

Jaz osebno bi ti bila hvaležna, če bi mi povedala, da .... Sem bila v koži, ko nisem nič slutila potem pa se je nekega sončnega dne vse sesulo v prah. Bolje, da je prej kot pozneje. K sreči ni bilo otrok...


Nekateri pa si pač zatiskajo oči. Tako kot sem rekla... različni smo.
Default avatar
lunca36589 je napisal/a:
A če bi ti povedala njegova ljubica, se pa ne bi nič sesulo v prah? Isto je.

Zaljubljena_trapa, iskreno, jaz tega dejanja ne razumem. Nekako takole mi deluje ta logika: Moj fant ima punco in je res ******. Ker ga imam vseeno rada, bom njegovi punci povedala zase, ampak šele potem, ko me bo zapustil. A dokler me bo hotel, mu bom še pustila, da izkorišča obe, laže obema. Potem, ko pa povem njej, bomo pa vsi srečni do konca svojih dni. In jaz bom največja carica. Resno?!
Draga moja, nimaš nobene pravice. Želiš biti poštena in povedati ženi, ampak ne boš pa poštena že zdaj? Kako se počutiš, ko to počneš? Če ne veš o čem govorim, si predstavljaj, da ti čez n-let tvoja hčerka pove isto zgodbo in te prosi za isti nasvet...
Default avatar
Zaljubljena_trapa je napisal/a:
Važno je, kaj bi rada dosegla. Mene je ljubica od bivšega kontaktirala..verjetno me ne bi, če bi se počutila sigurno z njim. Ni važno, ena lekcija več. Sem se naučila, da mi je mar le zame. V sedanji vezi je on poročen. Ima precej težav v zakonu in sem ocenila, da bom s podobno akcijo naredila konec... Ni se tako izšlo... Sicer pa zdaj vem, da on polaga račune njej, jaz jih nimam komu..Sama si želim predvsem njegove zaščite, pa prav cjut je, ko vidiš, kako te gleda kot mali kuži. Je moški, ki me potrebuje, mi zaupa, vse mi pove, mu svetujem, se zafrkavava, sva team. Finančno sem si opomogla. On je eno razvado, alkohol, ukinil. Se dopolnjujeva. Tako da raje izkoristi kaj več in misli nase in samo na nase….
Default avatar
res žalostno


ne razumem čisto tvojega bistva... tako kot sem rekla: smo različni. če bi mene mož varal, bi želela vedeti. na meni bi bilo, da se odločim, da ga nogiram ali pa da stisnem zobe. zagotovo ne bi bila noben ali nobena "car/ica".

pač bolj bi me bolelo če bi vsi vedeli in se mi v faco režali meni pa nič jasno. pri teh zgodbah je tako, da prej ali slej se izve in potem veliko govori...
Default avatar
Defact je napisal/a:
aha ti pa si lisica oprosti, ljubica. onadva se še več kregata. ti pa ob strani ljubčku pihaš na dušo. nekega dne ga bo žena že imela dovolj. saj zato gre kajne. zvito ni kaj.

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic
mag. Irma Hus , specializantka psihoanalitične terapije
Irma Hus