Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Vitapur zaposlitev

Default avatar

Vitapur zaposlitev

Mene pa zanima, kako je delati v podjetju ad vita v trgovinah vitapur? A mogoce kdo kaj ve ali koga poznate, ki tam dela? Velikokrat iscejo ljudi, pa bi se prijavila. Hvala za odgovore!
Default avatar

Uporabniskoimeimam

Ne hodi tja razen če želiš težit ljudem da bi jim prodala vitapur izdelke. Če ne boš dosegla norme tj.dovolj prodala boš odfrčala. Plača mizerna, obljubljajo % od prodaje, kar je nedosegljivo ker se slabo prodaja.
Default avatar

Tuti

Plača minimalna,.. Pa normo moraš dosegati, drugače ne dobiš podaljšane pogodbe.
Default avatar

Vitapur

A pa se jo da doseci? Normo, namrec?
Default avatar

Vitapur

A pa se jo da doseci? Normo, namrec?
Default avatar

Tuti

Norma je kar visoka, veliko truda in energije moraš vložiti v to. Če si človek, da ljudem vsiluješ izdelke pol si za to delo drugače ne.
Default avatar

Vitapur

Tuti, hvala ti. Kaj pa odnosi, so potem na noz med sodelavci, ce se tako grebejo za stranke?
Default avatar

vitabla

Med sodelavci je tekmovalnost, vsak si želi obstoj,... Je pa čist odvisno v kak kolektiv padeš. Odnosi med sodelavci so ok. Ampak se večina bori z planom in je prisoten stres in živčnost.
Default avatar

Matto

Plača pod minimalcem, odnosi so slabi, izkoriščanje ljudi, plan je visok tako, da stimulacijo težko dosežeš ali je pa sploh ne. Dela se dvoizmensko delo tudi vikendi vsi.
Default avatar

Vitapur

Hvala! Pa saj se ne sme delat vec kot 15 nedelj na leto? Ali pac?
Default avatar

Matto

Delavnik sem imel en teden popoldan en teden dopoldne (od pon do sob) , nedeljo vsako drugo,... Vsak mesec sem imel višek ur. Niso izplačal nadur, vmes če je bila menjava sem dobil prosti dan.
Default avatar

Vitapur

Hvala, Matto! Torej, ce prav razumem, se dela 13 dni, nedelja frej, pa spet 13 dni? Dva dni frej na mesec???
Default avatar

Matto

Tako je,... Je pa odvisno v kateri trgovini si. Med tednom si kak dan prost ne pa vsak teden.
Default avatar

Zulu

Ne svetujem. Plača je res pod minimalcem, nadur res ne izplačujejo praktično delaš ful za male pare. Odnosi..hm no go..pač če češ ful delat se kurit in dobit na koncu manj kot čistilka pol si tapravi človek za njih.
Default avatar

COCO

Ja, do delavcev so nesramni, norme vrtoglave, plača je z doplačilom do minimalne plače, posiljajo te delati tudi v druge trgovine po 80km oddaljene in vec, potni stroški ne dosegajo zakonsko predpisanih, časa za malico oz.pavzo NE SMEŠ IMETI, je prepivedana, tega časa pa tudi ne izplačujejo. Delavci so pod velikim pritiskom. Plača kot sem omenil minimalec. Porazno podjetje do delavcev.
Default avatar

Pa ste to prijavili

Pa ste to prijavili ustreznim institucijam ?
Pa to je čist izkoriscevalsko, fevdalsko že. Obup !!!
Država to dopušča ???
Default avatar

Zanzibar

Država to dopušča, ker je ceneje plačati kazen kakor urediti zadeve. Za Vitapur je znano, da hitro menjajo delavce, sploh take, ki povedo, da pripada čas za malico itn... delavci delajo po 13 ur v centrih, ne smejo 1min na zrak. Ko gredo na stranišče, morajo strogo napisati kdaj gredo in kdaj pridejo. Moja žena je tudi bila parkrat klicana iz danes na jutri, da mora iti naslednji dan 80km stran delati. Potni stroški 0,12€/km in čas potovanja ne uposlštevajo. Stvari iz Merkurja , obešalike itn nabavljajo sami prodajalci. V svojem prostem času. Če pa greš v bolniško, si pečen. Pogodbe pa baje podaljšujejo tudi po 3 mes. Tako, da žal. Ja. Država to dovoljuje. A firma nonstop odpira trgovine v tujini. Delavcem pa pod mininalno plačo. Ja. Žalostno. Sploh, ko imamo male otroke. Mama ne ve kje in kako bo delala. I FEEL SLOVENIA !
Default avatar

od veronike

Hja, direktor vitapur pa je Andrej Podgoršek, to je od Veronike Podgoršek, ki je bila nekaj dni nazaj tu v eni temi. Bi moral iti kdo od zaposlenih k njej na terapijo, pa da mu pomaga, ker ga v službi zaj*

Sami "fajn" ljudje.
Default avatar

VITAPUR HITEX

Oni to fse vejo. Tak da jin je vseen. Fprašajte raj kam dajo pouštre ki vrnemo ko nam niso odgovarjal? Kar nazaj fuknejo na police u pričo nas. Na jih sem spau 9 dni. Ko sem reku da sn spau gor je študentka rekla da jih morjo dat nazaj prodat. Tak da me gor napisan nč ne presenet.
Default avatar

Smrketa888

Zaposlitev pri vitapurju....
Na začetku ti obljubijo lepo plačo... Plačane nadure... Stimulacijo ipd... Potem sledi šok... Plača minimalna Oz pod minimalno... Stimulacija se obračunava po nekih čudnih kriterijih ki na koncu niso nobenemu jasni.. Najhuje je pa če zboli... Takrat nisi upravičen do stimulacije... Tudi če imaš en dan bolniške... Papa stimulacija
Odnosi pa katastrofa..