Starševski čvek

Inšpektorji nad kršitelje na podlagi informacij s socialnih omrežij

Default avatar

Barca

Nekateri smo opazili zapisano..
"....so na naše vprašanje, ali so inšpekcijski postopek pričeli na podlagi informacij, ki so jih pridobili na socialnih omrežjih, pojasnili, da so "postopek začeli po uradni dolžnosti na podlagi prejete prijave" .

Torej je nekdo iz te zaprte skupine podal prijavo na inšpektorat.
Default avatar

to je sporno

Barca je napisal/a:
Kako je dal prijavo? Dal je spisek oseb z imeni in priimki, ki bi 'lahko' imele necepljene otroke, ker so slučajno v eni skupini. Torej je bil v skupini nekdo, ki je skrivaj iskal podatke. Doslej sem mislila, da se anonimno prijavi točno določeno osebo za točno določen razlog, ne pa da se da spisek nekih imen in priimkov in da inšpektorji preiščejo vse Milke Kovač.
Default avatar

Sram jih je lahko

Edino prav! Zaradi kapric tistih, ki svojih otrok ne dajo cepiti kar tako, so bolj ogroženi otroci, ki se jih ne sme cepiti iz zdravstvenih razlogov.
Default avatar

Imaškratkopametane

Sram jih je lahko je napisal/a:
Ste pa res zabiti eni! Ni bistvo tukaj zdaj o cepljenju, ampak pridobivanju kakršnihkoli podatkov preko spleta in to tudi iz zaprtih skupin. Te bojo 'pohopsal' lahko tudi na podlagi tvojih izjav na forumu na primer.
Default avatar

Barcacaaa

Barca je napisal/a:
Jaz sem v vezi evidentnih krsitev podala prijavo na inspektorat, celo inspektorica je prepoznala krsitve v postopku prijave, ostalo je samo pri tem. Ukrepal ni nihce nic pri krsiteljih. Ceprav ja, bi po uradni dolznosti morala. In je to huda krsitev delo. Dolznosti inspektorja. Ampak ko gre za pravice malega cloveka in krsitev dohtarjev in sester v haljah, inspektorji njih scitijo, za malega cloveka jih briga in njegove pravice. Ko gre pa za krsitve malega cloveka pa takoj udarijo seveda in se sklicujejo na uradno dolznost, ko je potrebno udariti po elitah dohtarjih in ostalih v haljah, tam pa pozabijo na svojo uradno dolznost in vklopijo sdelovanje po vezah in poznanstvih in koruptivni zasciti elit. Toliko o uradni dolznosti inspektorjev in.njihovi postenosti