Starševski čvek

Kako se lahko ženske slinite za nekim Turkom?

Default avatar
Saj veste, o kom je govora. O slavnemu igralcu iz turške limonade. Toliko se slinite za njim, kot da je pozlačen. Zdaj pa vprašam vas, ali ste zgodovino prešpricale? Ste pozabili na turške vpade na slovenskih tleh? Tudi danes Turčija ni ravno država za vzgled. Ampak, boli vas k. Res imate nizko ceno, da daste noge narazen oziroma bi dale, če bi se vam on ponudil. A se sploh še spoštujete? Groza, kam gre ta svet.
Default avatar
Zgodovina je napisal/a:
Zgodovina nima nič pri tem... Kar je lepo.. je pač lepo... :) Če hočeš pa lahko besedo "lepo", zamenjaš tudi s "fukiš" 😉😉😉
Default avatar
Zgodovina je napisal/a:
Nebena te ne mara? Nobeni nisi zanimiv? Kaj to tebe briga, kdo je komu všeč? In kakšne veze ima, kdo je katere nacionalnosti in vereizpovedi in neke zgodovine, če je moški nekaterim ženskam lep? Ti jim pač nisi všeč, zato take bedarije in taka debilna vprašanja sprašuješ.
Default avatar
poIarni sij nepr je napisal/a:
A si se najdu v postu napisanemu avtorju? Saj vemo da te nobena noče. Človek, ki je v zrelih letih, živi od socialne, in cele dneve visi na forumu. Brundaš tukaj v vsaki temi v prazno, ker se vsaj tukaj nekdo pogovarja z tabo. Karakterno se vidi, da si gnil, verjamem pa, da tudi tvoj fizični izgled ni nič boljši.
Default avatar
Nič se ne slinimo. Je pa res fajn pogledat tistega , ki je lep , pa čeprav je Turek. Naši igralci pač slabo zgledajo in tudi slabo igrajo.
Default avatar
Se ne slunim ,ker.tega sranja ne gledam.
Raje Polarnega berem. Je bolj iskriv
Default avatar
Najlepši in najboljši igralec že dolga leta.

Default avatar
Moški ste se začeli slinit po ruskinjah, ukrajinkah in zadnje čase, kot smo tu gor brali, po filipinkah, zato smo prešaltale na turke. Saj ste sami rekli, da smo slovenke zanič, kaj ste zdaj ljubosumni?
Default avatar
Izmed pevcev je pa tale prav sexi -seveda je iz Istanbula...

Default avatar
Mislim da so nam Nemci naredili vec hudega kot turki, pa se vseeno rinemo za njimi in k njim..tak da...kar se zgodivine tice...je ta mal bosa
Default avatar
Najlepši in eden najboljših igralcev Denzel Washington

Pa tudi Mandolinin izbor je odličen
Default avatar
Dobrih dedcev kot listja in trave, če tako pogledaš :)
Default avatar
A ni zdaj svež ločenec? Je načevljal Emino Jahović. Pa taka huda lepotica je.
Default avatar
Kockakocka je napisal/a:
Amen!

:-))
Default avatar
Zato ker ga Prokurc promovira. Prokurc hoče, da bi Turki svoj manjko žensk, nadomestili s trapastimi frajlami, ki plačujejo naročnino za Prokurc.
Default avatar
Lepega turka samo v gozdu najdeš :).
Default avatar
In da je mera polna, baje je spodaj obdarjen ko konj.
Default avatar
Zgodovina je napisal/a:
Kaj ti ni jasno? Naj ženske padajo na plešaste, grde, 1,6 m visoke trote s pivskimi trebuhi, slabimi zobmi, štrlečimi ušesi in kratkimi tiči samo zato, ker so slovenclji?
Default avatar
lep je lep je napisal/a:
O moj bog. Skoraj sem s stola padla od smeha. :)))))
Default avatar
Milo za drago je napisal/a:
Tocno tako.
Medtem ko je "uvozena" zenska ok, ker pac ima skupek lastnosti, ki jih domacinke ocitno po besedah zainteresiranih nimajo, "uvozeni" moski (in to samo gledani po tv-ju) so ze problematicni. Res zanimiv odziv dolocenih moskih.
Nekomu je ok, da ima "tujko" doma, drugi pa ne bi smeli pohvaliti videza nekega igralca?! WTF!