Starševski čvek

Kaj pa moški - vam je ok, če vas žena vara?

Default avatar
Če človek posluša okolico pa čekira mon, dobi občutek, da varajo samo moški. Ampak s kom pa varajo, če ne z ženskami? Po logiki, če moški varajo, potem varajo tudi ženske, me zanima zakaj se moški ne pritožuejo, ker jih ženske varajo?
Jih to ne moti?
So tako trapasti, da ne vidijo, da jih ženske varajo? Jim je tako vseeno, če jih vara, samo, da so gate oprane pa je vse ok?

Se ženske delate tako lepe, da ne varate? A moški pa so barabe, ki varajo? Ampak varajo z ženskami. Večina njih. Se verjetno najde kak tip, da vara s tipom. Večina jih pa to veselo počne z ženskami.

Samski moški se kaj radi pohvalijo, da poročene ženske najbolje seksajo.
Default avatar
Seveda ne, ker moški potem to obrnejo v Cuckolding, torej fetiš.

In potem smo spet na začetku: Varajo zgolj moški!
Ampak, s kom? :)
De omnibus disputandum..
Default avatar
Ne, tu pa ne gre tako kot ko vara moški.
Ko vara moški, se (baje) zadevo še da rešiti: npr pogovor, razčiščevanje, svetovalci, nov otrok, v največ primerih pa je taktika "če ignoriram se ni zgodilo" in je vse ok.

Če pa vara ženska! Uf! To je pa udarec za moški ego! Ni tako dober, da bi imela samo njega! Oz nekdo je boljši od njega. Ženska je k.u.r.b.a, na grmado z njo!
Evo, v takih primerih, pa moški celo najde jajca in se po lastni iniciativi loči. (aplavz)
Default avatar
Mnogi moški mislijo, da je praktično nemogoče, da bi ga ženska varala, ker so oni tako super. Ker so tako prepričani vase, so manj pozorni na dogajanje okoli sebe.
Default avatar
antilopa je napisal/a:
Kar logičen odgovor.
Mogoče že po naravi manj opazijo. Namreč vedno samo debate o tem, da moški varajo. Ampak nikoli pa o tem kako ženske varajo.
Glede na to, da večinoma varalice niso geji, varajo z ženskami :).
Default avatar
ne varajo samo moški je napisal/a:
Ah itak da ve. Mogoče mu je pa pomembno da ima lepo ženo in ima slabo samopodobo in je vesel, da si ga je izbrala ( ena tema je bial odprta, da misli, da si ne zasluži takšno lepo žensko, ki jo ima) in vse potrpi. Imaš tudi takšne primere. Ni jih dosti, so pa.
Default avatar
ne varajo samo moški je napisal/a:
Veliko pa je primerov da poročen vara svojo ženo s poročeno. In ne sploh s samsko, zaradi tega ne, ker ve da poročena ne bo hotela nič več z njim, ker ima doma družino, obveznosti itd.
Default avatar
Seveda je napisal/a:
ne poznam moškega, ki bi se zaradi varajoče žene ločil. so preveč na komfort navajeni in se jim to ne zdi nič takega. ravno sedaj imamo en primer, ko je moški dal ženi "vedet" da ve, da se dobiva z drugim. Ker pa živi pri njej, kaj drugega ne more narediti.
Moški se loči samo v primeru, ko meni, da bo pri ljubici bolje skoz prišel (je recimo ta bogatejša od žene...).
Default avatar
Ja, to je res praktično. Tudi meni je en znanec rekel, da vedno vara s porčenimi ženskami, ker ne težijo. Po seksu se spravijo domov. Samske pa težijo, da bi še bila malo skupaj pa šla na kak izlet pa tako naprej. Pa poročene so tiho, samske pa bi kar komu predstavile svojega loverja.
Default avatar
no ja, če bi mene ženska prevarala, jo bi prečital že v trenutku, ko bi vstopila v stanovanje, hišo...., ni panike, kater tip tega ne opazi, je papak al se pa te ženske boji s katero živi..
Fora je v tem, da, če, moški vara, mora to pač vzet v zakup, da obstaja možnost, da ga bo tud ženska prevarala in to normalno sprejeti, saj v vezi pač neki ne štima.
Razlika med ženskim in moškim varanjem je v tem, da moški vara iz zajebancije zarad popestritve življenja, ženska pa zato, ker se zaljubi in tukej je potlej konec razmerja, saj moški tist sex pozabi čez par minut, ko ga je konc, ženska je pa čist v transu , ko se ji to zgodi, to se ne dogaja edino rutinerkam ampak one itak ne cepajo doma, take so mrtve hladne glumice, imajo pa rade akcijo, oz. golo porivanje.
Default avatar
Popay je napisal/a:
al so eni moški naivneži. Kar precej žensk poznam, ki se zaljubijo pa seksajo, pa jim še na misel ne pride, da bi se ločile.
Default avatar
ne varajo samo moški je napisal/a:
Vsaka baba, ki nekaj da nase, vara. Če je drugi ne marajo, jo jaz tudi ne:-))
Default avatar
Popay je napisal/a:
:) , iz prve roke, ni res!
Default avatar
Ženska mora varat, drugače ni prava ženska, vse varajo!
Default avatar
ti pa si naiven je napisal/a:
no, jst sem napisal, da mene ne bi mogla ženska nategnt, za druge ne bom pisal. za sebe pač trdim zato tako, ker vse ženske, katere sem imel s katerimi sem bil recimo več kot tri mesece, se bi prej polule od straha, kot, da se bi po varanju naslikale pred mano, pač takšne ženske sem imel in takšne sem si zbral.
Žensko, ki te ljubi z dušo in telesom enostavno čutiš, ko te neha tako ljubiti, to začutiš, takrat pa veš, da obstaja ta možnost varanja, valjda pa prej narediš tako, da prej prekineš vezo, če ti to ne odgovarja, če imaš pa dost masla na glavi, pa to sprejmeš zarad svojih grehov, hehe...
bla bla blba je napisal/a:
kot pravim, enim tipom zna to tud odgovarjat, rutina po dolgih letih, recimo , zakaj pa ne, pameten človek ne bo padel v komo zarad tega, življenje gre dalje.
Veš kako je Jack Nicklson rekel...., zdej sem celo vesel, da mi žena reče zvečer, da jo boli glava, hehe..
Default avatar
Če vara moški, je ******, če vara ženska je boga, ker doma ne dobi.
Default avatar
to pa ni res je napisal/a:
Drži: Napol;) Poznam tipa, ki se je ločil, ko je izvedel za prevaro (je tudi polno skrbništvo dobil za otroka) in poznam tipa, ki se gre "nič ne vidim, nič ne slišim" ker je finančno ona močnejša in večji ugled ima v družbi z njo, kot brez nje.
Default avatar
Če južnjak izve, da ga žena vara, se ji ne piše dobro. To seveda ne pomeni, da oni ne varajo, le da njej to ni dovoljeno. :)))) Morala bi biti izjemno finančno močna, da bi nekaj takega spregledal iz koristoljubja.
Default avatar
antilopa je napisal/a:
Vemo mi to vemo kako je to pri njih. Če on vara pač doma ne dobi, mu je dovoljeno po njegovem. Obratno če je, boljše da ne pride več domov :(
Default avatar
meni je čisto OK, če žene varajo može z mano ☺