Forum.Over.Net

Starševski čvek

Francoske kripe

Default avatar

Stari maček

Zakaj imajo lastniki francoskih šklepetajočih kvazi avtov kompleks manjvrednosti na cesti.Zato,ker so dali relativno preveč denarja za drvarnico,ki škripa na vsakem ovinku na cesti.Danes sem se oreng nasmejal,neki prepotentnež je hotel prehitevat mojo staro kripo bmw star 19 let pri 140 .Taki francoski drvarnici je¸140 že nevarna hitrost.In je lepo po levi prišel blizu tak sem ga pustil ,da pelje kakšen kilometer pol sem dal malo gasa in je ostal odzad potem sem spet upočasnil ,da se je približal ampak nevrjetno kljub nevarnosti je vztrajal na levi.,ko sem videl avto ,ki mu prihaja nasproti sem upočasnil inreng prbremzal ,ker v nasprotnem primeru bi se človek razletel v svoji majajoči laguni. Ter onesrečil kopico ljudi.mislim haloooooooo ****** izsiljuje ,ko ne more prehitet to ni normalno. sili se v nesrečo namesto ,da vozi lepo strumno za dvojno močnejšim avtom,čeprav vrednim kakega jurja ali dva ampak kljub temu gre kolikor želiš.Skratka danes sem enemu kretenu rešil verjetno življenje.Čeprav bi si ga po pravilu moral sam tako,da odneha,ko itak ve,da ima jajca na štirih kolesih.Noda ne bo nesporazuma jaz imam tudi novo bemfo samo včasih si zaželim zapeljat z mojim polniletnim ,ki je še vedno kot nov in brez šklepetanja kakršnega imajo že novi renoji.
Default avatar

Vemo voznike bmwjev

Slika
Default avatar

jsaahgghh

Po pravilih cestnega prometa mora prrehitevani avto upočasniti in se držati desnega roba svojega pasu. Ne da si nekomu rešil življenje, pač pa si ga s svojim dejanjem ogrožal. Ca bi prišlo do nesreče in bi obstajale priče, ki bi videle tvoje početje, bi ga nasrkal. Videno iz prve roke.
Default avatar

MorsUltima

Avtor ti si nevaren in nesposoben voznik ki bi mu morali takoj vzeti izpit!
Default avatar

Kronski idiiot

Na javnem forumu kjer lahko policija osebe enostavno izsledi se samoprijavi z natančnim opisom ogrožanja drugega udeleženca v cestnem prometu skupaj z natančnim opisom svojega in ogroženega vozila in točno navedbo ostalih avtomobilov v njegovi lasti. Bravo.
Default avatar

voznik_francoza

Pri današnjih razmerah na cesti si vozil 140? Po tvojem pisanju sodeč niti ne po avtocesti.
Pa ti si smrtna nevarnost na cesti, napiš kje se voziš, da ne bom hodil tja.
Default avatar

Alfa no 1

****** ti je mali. Gospod si vsaj lahko kupi nov avto ti se pa voziš v starih jajcih od katerih imaš samo značko in drage servise o katerih pa raje molčiš. Niso francozi kaj dost za švabi, prav tako korejci. Danes raje kupim Hyundaia / Kio / Renaulta/ Peugeota kot novega krš Mercedesa ali BMW ja. Žal... nekdaj ugledne značke danes pokajo po šlampariji. Edino VAG koncern je ostal na nivoju, na ljudskih znamkah celo zrasel...

MB in BMW nikoli več.
Default avatar

Stari maček

Alfa no 1 je napisal/a:
Ne serji klamfe,naprej se nauči brat.Jaz imam novo bemfo poleg stare in kaj ti ni jasno?????
Default avatar

Stari maček

Kronski idiiot je napisal/a:
A ti si pa tito,ko misliš,da lahko naši organi kontrolirajo promet v neki x državi?Kje si pa bedak izvedel,da se je to dogajalo pri nas ?Bolj,da si tiho ,boš pametnejši.
Default avatar

Stari maček

jsaahgghh je napisal/a:
Se pravi tisti z kompleksom manjvrednosti ima komot pravico peljat 160 Po moje treba najprej njega kaznit,ker je vozil se hitreje haha.Sinko dragi ,ko je omejitev 90 nimas kaj prehitevat vozil,ki peljejo vec kot 90 a ves
Default avatar

avtocesta

voznik_francoza je napisal/a:
enako se ne sme niti po avtocesti hitreje peljat.ti si pristranski
Default avatar

laguna l

Stari maček je napisal/a:
Točno tako, ti si ogrožal svoje in njegovo življenje in za taka dejanja hitro ostaneš brez izpita. Hkrati pa sta oba voznika vozila s prekoračeno hitrostjo in sta bila oba v prekršku.

kar se pa tiče manjvrednostnih kompleksov, jih imaš ti. nabavil si si 19 let stara nemška BMW jajca za 1000 € ali celo manj. In se potem počutiš vzvišenega nad ostalimi vozniki. Vprašaj tiste, ki vozijo nove bmw vrednosti 70k in več, kaj si mislijo o takih kot si ti :))))

Ko govoriš o francoski kripi - drvarnici, sem bil prepričan, da govoriš o katrci 30+ let stari. laguna je bila v svojem času višek elegance, še danes je mnoge znamke ne dosežejo po oblikovni plati. Pa laguna je brez najmanjšega problema potegnila 180 na uro, pa tud več je šlo.

Si pa res en star zakrnel zakompleksan maček, nimaš pojma o cestnoprometnih predpisih, o avtomobilih pa tud ne
Default avatar

Udba net

Kronski idiiot je napisal/a:
Tvoj stari ata te je verjetno naučil udbaških posegov.Za nekoga kaznit je treba dat rit na razpolago ne pa po informacijah sklepat.Zakaj ni radarjev na cesti?
Default avatar

razpadanje

laguna l je napisal/a:
lagune razpadajo po 100 tisoč kilometrih.Dej ne serji laguna so jajca total.
Default avatar

Bivši lastnik Renoja

Ne nabijajte tukaj eni.Na odpadu,ko pogledaš lagune ,letnika 2004 ,BMW pa mogoče kje kakšen tam letnik 91 pa še to razbit.Ni primerjave z temi avti.Na Renaultu se razpadajo turbine,ki piskajo že od novega in posledično padejo krhlji od lopatic med bate.Slabše variante ni.Samo bežim od takšnih nekvalitenih izdelkov.Izredno velika razlika je v cenenih Renaultih in visokokvalitetnih bavarskih vozilih.Ne more Francoz naredit takšnega avta kot Nemci.
Default avatar

Alfa no 1

Stari maček je napisal/a:
Ne laži. Na forumu so vsi milijonarji pa vsak ima po dva ferrarija v garaži.
Default avatar

Ne lomi ga

Alfa no 1 je napisal/a:
Ravno vw se je usral z svojimi kopijami fiatovih jtd motorjev.Fiatovi so odlični ampak ostalo je šrot.Francozi so pa svetlobna leta odzadaj.Avti so jim kot slabe gostilne.Vse se maje v njih.
Default avatar

Drvarnica

laguna l je napisal/a:
Reno je drvarnica kakorkoli obrneš.
Default avatar

laguma l

razpadanje je napisal/a:
H.eh-heeee se vidi, da nisi nikoli vozil lagune, no mogoče si dizla vozil.... letnik 95 bencinar 17 let stara imela je 310.000 prev. km, samo redni servisi olje, filtri, pleh supr... niti enga problema pr tej starosti, kaj šele, da bi me na cest pustil...

Sedaj že nekaj let nimam ne francoza ne azijca....
Kaj pa ti voziš? Upam, da te ni sram povedat? :)))