Forum: Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise? Za več vsebin obiščite portal Potovanja.Over.Net

Dopust 2018

Odgovori Nova tema
Default avatar vero25 2 Mar 2018 10:12

Pozdravljeni. V začetku julija nameravamo na dopust z 1 leto in pol starim otrokom. Zanima me kateri kraj predlagate upoštevajoč, da so lepe plaže lepe in da je morje toplo in kristalno čisto. Šli bi v Tučepi ampak je malo predaleč. Mogoče kdo ve kako je v Primoštenu?
Hvala vam za pomoč. LP

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar plagiator 3 Mar 2018 09:01

Pozdravljeni!
Od 08.07 - 14.07. imamo prost app. direkt na plaži na otoku Pašman, do plaže je 10 m., plaža urejena s senco, med plažo ter morjem so kamenjčki da se otroci lahko igrajo, v morju je mivka. Voda je čista, mirno, klima, TT v ceni cena odvisna od oseb!

Lahko tudi 3 min. do te plaže od 02.07. - 08.07. zelo lepo urejen app. z balkona pogled na celotni Pašmanski zaliv, klima, TT, vse v ceni za 50€!
Pokljičite 031 379 329 Božo

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar primo1 3 Mar 2018 11:13

Midva sva bila v Primoštenu lani septembra.
Tam je vse v hrib, razen "stari del" mesta, pa še tam je hrib.
Plaže so bile meni zelo všeč, ni pa mivke.
Všeč mi je bilo tudi dogajanje zvečer, tudi bližina Šibenika, Splita in Trogirja. Lani je bilo še septembra ogromno turistov, tako, da sva se obisku Splita odpovedala, iz Trogirja sva dobesedno ušla, ker je bila gneča nepopisna.
Z majhnim otrokom se jaz ne bi odločila za Primošten, ker nositi otroka ali pa voziti v vozičku vsak dan v klanec; kolikor sem videla, je tam kar težko dobiti kakšen apartma bolj na ravnem.
Je pa nekaj hotelov, ki niso v klancu.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh