Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

Dopust 2018

Default avatar

vero25

Pozdravljeni. V začetku julija nameravamo na dopust z 1 leto in pol starim otrokom. Zanima me kateri kraj predlagate upoštevajoč, da so lepe plaže lepe in da je morje toplo in kristalno čisto. Šli bi v Tučepi ampak je malo predaleč. Mogoče kdo ve kako je v Primoštenu?
Hvala vam za pomoč. LP
Default avatar

plagiator

Pozdravljeni!
Od 08.07 - 14.07. imamo prost app. direkt na plaži na otoku Pašman, do plaže je 10 m., plaža urejena s senco, med plažo ter morjem so kamenjčki da se otroci lahko igrajo, v morju je mivka. Voda je čista, mirno, klima, TT v ceni cena odvisna od oseb!

Lahko tudi 3 min. do te plaže od 02.07. - 08.07. zelo lepo urejen app. z balkona pogled na celotni Pašmanski zaliv, klima, TT, vse v ceni za 50€!
Pokljičite 031 379 329 Božo
Default avatar

primo1

Midva sva bila v Primoštenu lani septembra.
Tam je vse v hrib, razen "stari del" mesta, pa še tam je hrib.
Plaže so bile meni zelo všeč, ni pa mivke.
Všeč mi je bilo tudi dogajanje zvečer, tudi bližina Šibenika, Splita in Trogirja. Lani je bilo še septembra ogromno turistov, tako, da sva se obisku Splita odpovedala, iz Trogirja sva dobesedno ušla, ker je bila gneča nepopisna.
Z majhnim otrokom se jaz ne bi odločila za Primošten, ker nositi otroka ali pa voziti v vozičku vsak dan v klanec; kolikor sem videla, je tam kar težko dobiti kakšen apartma bolj na ravnem.
Je pa nekaj hotelov, ki niso v klancu.