Starševski čvek

Kaj vidite tako sexy na starejših ženskah - bljak

Default avatar
Ste že odprli eno temo o 10 let mlajših moških. Kaj pa menite o takšnih, ki so še mlajši? Imam kolegico, ki je zaljubljena v 17 let mlajšega in več kot očitno je tudi on v njo. Res da je videti lušna in postavna za svoja leta,pa vseeno, ne pašeta skupaj. Ne vem, kaj naj si mislim. Čudno mi je, ko ju gledam skupaj. Zadnje čase je to očitno v trendu. Kaj moški sploh vidite na toliko starejših ženskah?
Default avatar
saamozavest in obline.
Default avatar
Že spet je napisal/a:
Kaj pa vem... mogoče je res vse malo bolj povešeno... ampak je zato vse skupaj še bolj pri rokah....
Default avatar
Že spet je napisal/a:
ta tvoja kolegica ?
Default avatar
Kaj vas nedo.jebance vedno znova moti, kaj nekdo vidi na nekomu, s komer kavsa. Brigajte se za svoja bedna življenja.
Default avatar
In kaj naj bi bilo tak narobe s starejšimi?
Default avatar
Mogoče se motim in to vendar se mi zdi kokr žuram po diskačih so punce mojih let (22) ful ne spročene, zategnjene in preveč zaprte bi plesale ampak ne bi pa take, če jih povabš na plesiče te kr čudn gledajo pa take skoz bulijo v tisti telefon in se pogovarjat sploh neznajo brez alkohola tut ne gre, sej ne rečem v zmernih količinah ampak da se napije pa tut ni za nikamor. zdi se mi da so starejše dost bolj sproščene in odprte.

Na splošno se mi zdi da se ljudje vedno bolj zapirajo vase in lih zdaj ko si mlad bi morali biti najbolj odprti za nova spoznanstva in prijatelje potem pa ljudje jokajo zakaj nimajo prijateljev... Sam sej pravim vrjetno se motim
Default avatar
Že spet je napisal/a:
Ne vem mene take stvari nikoli ndio motile razen v ekstremnih primerih.Zakaj bi te to tako motilo?Sli nimaš svojega življenja?Vsak naj počne kar želi?
Default avatar
če se dva razumeta.Poznam kolega ko ima 20 let starejšo in sta oba srečna.On 32, ona 52. V življenju ni nobene garancije , lahko on prej umre kot ona čeprav je 20 let mlajši, uživaj življenje danes in zdaj.
Lp
Default avatar
Dobro napisano.Avtorica preberi si.
Default avatar
oddajajo eno energijo, katere pa mlade nimajo. Mlade ne znajo kuhat , peglat, pospravljat ...pa še lene so.
Default avatar
Toliko problemov samo zato, ker vemo en birokratski podatek. Če ne bi imeli emša in rojstnih listov, dostikrat ne bi niti uganili, da je kdo toliko starejši oz. mlajši.
Moj partner je mislil, da sem stara 38, ko sva se spoznala - prek skupnega kolega in ta je ne vem po katerem ključu že izustil tak podatek. V resnici sem deset let starejša in pet let starejša od partnerja. Izvedel je po nekaj mesecih, ko sem imela rojstni dan in me je vprašal, če sem zdaj 39. Sem mislila, da se zafrkava :)
A ko je pa izvedel, da sem v resnici 49, bi me moral pa zavreči ali kako? Eh.
Eni ste tolk nesproščeni v življenju.
Default avatar
dobrega kot slabega. Ne morete več zanosit in bežat, počepnete pa takoj :)
Default avatar
je boljša v vseh pogledih in dejanjih od ene 35 letnice.
Default avatar
Saj ne da bi bila kaj proti, ampak a bi vi odobravali, da vaš sin hodi s toliko starejšo žensko?
Default avatar
mojemneje je napisal/a:
Ko smo ble me 22 smo ble bolj za pogovore in vse. Mi ko smo 29, 30 smo bolj zgovorne in vse to. Te mlajše od 25 ko gledam, to mi res ni blizu, ne moški, ne ženske. Ne vem, res je drugače. Ne da jih obsojam, ampak tako no.Je drugač res ja.
Default avatar
ker vemo emšo je napisal/a:
starejša če hoče da ji svoj dragi v jeseni življenja podari še kakšen orgazem ;)
Default avatar
Že spet je napisal/a:
Ne, tudi če je totalen psiho in gnila oseba, samo da je mlajša.
Ti boš res peklenska tašča.
Default avatar
starejše ženske je napisal/a:
To se pa zelo motiš. Jaz sem nekaj čez 40, moja partnerka nekaj čez 25 in kuha, pegla, pospravlja, skrbi za novorojenčka. Inteligentna, razgledana. Pa prava lepotica.

Imam 40+ stare kolegice, pa pustimo izgled, ki se ne more primerjati z 20-letnico, ampak OMG, da bi moral biti s kakšno od njih se raje ustrelim v koleno. Da ne omenjam, kako varajo svoje dece. Edino finančno bolje stojijo, ampak to je v življenju najmanj pomembno...

Lahko pa samo da sem imel srečo, vsaj ona mi vseskozi pravi, da sem zadel na lotu z njo:)))
Default avatar
general Glanzkopf je napisal/a:
Igzekli. Kaj vas briga.