Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

Pustil bi avtošolo

Default avatar

Tush

Od zmeraj imam občutek, da avto ni zame in nikoli nisem imel želje voziti. Sedaj imam 10ur v avtošoli, inštruktor obupava, ker se še vedno ukvarjava z osnovnimi stvarmi,z upravljanjem avtomobila,na cesti spregledam polovico stvari. Zares imam odpor do vožnje in pred vsako uro mi je kar slabo. Edini razlog da vozim je,ker vem,da izpit pride prav.
Vseeno nevem koliko smisla ima nadaljevati na ta način, razmišljam če bi prekinil in se vrnil, ko bom imel več želje?
Default avatar

don_snubex

Ja kaj naj ti rečem. Službo boš težko dobil če neboš imel opravljenega izpita za B. Daj malo se potrudi ne metat puške v koruzo sej si dedc! Kaj pa ko pride zima pa sneg pa driftanje pa ni boljšega.. No saj vem.. Ne veseli vsakega vse.. Ampak glej če punce naredijo 15 let stare pa vozijo v spremstvu pol boš še ti. Potrudi se malo.. Ne samo to ni za mene to negre
Default avatar

MIHAc

10 ur pa inštruktor že obupava? Menjaj inštruktorja ali kar avtošolo komplet.
Moja mama se je bolj pozno spravljala delat izpit in je rabila preko okoli 100 ur ampak naredila pa je. Če še ne rabiš izpita pa mogoče naredi pavzo pa kako leto. Čeprav če si začel je bolje če sedaj dokončaš.

Še ko boš imel izpit vedi, da je potrebno še kar nekaj vaje preden lahko rečeš, da obladaš.