Forum.Over.Net

Politični čvek

Kaj se dogaja na politični sceni? Če so že naši voditelji, se lahko o njih in njihovem delu tudi pogovarjamo, saj je politika del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Skupaj smo v dobrem in slabem.
Forum je nemoderiran in uredništvo ne odgovarja za komentarje, si pa pridržuje ppravico tudi do izbrisa tem brez obrazložitve.

Šarec je Velika Srbija

Default avatar

SoTired

Šarec je kvazi moderen 'populist', najbližje kar je komunistom zmožno približat se /ourguy/ Trumpu brez da bi bruhali.

Trump sicer ni /our guy/, je kar lepo (((their guy))).

Na živce mi grejo. Ironično da so Srbi v Srbiji lahko super srednji razred, nasplošno dobri ljudje, tu pa postanejo ultra neokomunisti. Tile na pozicijah moči, prosim.. Vrnite mi državo, odidite nazaj v zavičaj. Nič vam ne manjka doli. Zakaj namerno igrat mučenika in parazita, zakaj je to edino kar vas definira. Poglej se v ogledalo za dve sekundi no.

Brez (...butastih) komunističnih patriotov bi Slovenija danes bila manjša. Jaz ne verjamem da so retardirani katoliki ki ne znajo izgovorit R-ja, karkoli naredili za to državo ali Evropo, ever. Ampak, tole zdaj je 2018. Tvoja vizija za Slovenijo ni uspela. Tvojih netalentiranih desetletij imamo poln ******. Tvoj podmladek je konkretno zaplaval v zablodo. Pojdi nazaj v zavičaj.