Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zdravnica Sanela Banović

Zdravnica Sanela Banović

Ne morem mimo tega, da bi pohvalila zdravnico Sanelo Banović, ki dela na gastroenterološkem oddelku UKC Ljubljana.
Ona je res čudovit Človek. Zna sprejeti bolnika in če si še tako bolan, ti razgovor z njo daje motivacijo, da osmisliš svoje življenje.
Je čudovita sogovornica in terapavtka.
Ne bom vprašala, če je že kdo bil pri njej, toda čutim, da moram o njej napisati nekaj pohvalnega.

Je ne poznam, vendar tole me je bolj prepričalo, da je odlična zdravnica kot karkoli drugega. Tudi, če je mešanica rdečih noskov za odrasle, smeh in veselje je mnogokrat odskočna deska za poiskati moč v sebi, ko ti gre najslabše. Torej, če je to res, je to odlično!

..in smeh je že pol zdravja.. 🙂

nova
Uredništvo priporoča

zelo topla in zanimiva ženska, več takih v zdravstvu in tudi sicer bi potrebovali 🙂

https://www.google.si/search?q=sanela+banovi{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}8D+tedx&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gws_rd=cr&dcr=0&ei=KnmBWsz5JsatU_i2gogD

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

V zdravstvu bi namreč res morali delati čuteči ljudje, ki imajo sočutje do sočloveka. Veliko preveč je namreč takih, ki vidijo in se grebejo samo za denar.
Ta zdravnica je živ primer zdravnice, ki dela za bolnike in to dela s srcem.
Vsi imamo neke zavore pri izražanju čustev, ko smo bolni še bolj, ne znamo se sprostiti, ampaka samo, joj, joj, joj, kaj bo z mano ?
Ona pa ime trend obračanja k samemu sebi, imej se rad, odpočij se, vse bo dobro, potolaži se.
In že to je pol zdravja.

Moja hči je nekaj časa delala z njo in je res srčna, prijazna in prijetna. Za mnoge bolnike je to več kot karkoli drugega. Takih zdravnikov s srcem in sploh pristopom do bolnikov, manjka. Premalo jih je, bi pa morali biti taki vsi.

Njen pristop je topel, nič ni vsiljiva in niti ne pretirano razlaga. Kajti včasih se zgodi, da bolniki ne razumemo razlage zdravnikov in njihovih utemeljitev kaj bi morali mi bolniki narediti in česa ne bi smeli narediti.
Ona pa tako pristno, razumevajoče deluje in res se vidi, da želi s svojim znanjem pomagati bolniku.

Prvo kot prvo..ne uleze se h vsakemu, zgolj ce dovolijo. Drugo kot drugo .. mnogo ljudi s tem pomiri, da niso tako zelo prestraseni..Ce bos kdaj na mestu pacienta bi rada vidla kaj ti je bolje? Nek robotski zdravnik z razlago, ki je itak ne razumes .. al nekdo topel in cloveski .. mislm ljudje ste res posebni. Ni cudno da smo kjer smo.

Če je tako srčna zdravnica, jo je treba pohvaliti, ker takih ni veliko.

Tudi jaz sem o njej slišala že par pohval od ljudi, ki so bili v kontaktu z njo. Meni deluje toplo in iskreno.

Tle je rekla, da išče moža,.. a ga je že našla?
https://www.youtube.com/watch?v=-Sj-ibwNCB0

Če je do zdaj samska, ga bo težko našla.

Če je do zdaj samska, ga bo težko našla.


V bistvu je ravno obratno. Pa v bistvu, če malo pogooglaš, se ta slovenka spravlja tudi na eno slovenko. Me pa sploh ne preseneča. Glede na to, kako uspešna je Banovićeva, je bilo samo še vprašanje časa, kdaj ji bodo začeli metat polena pod noge. Zavist slovenska.

Cesa tako bedastega pa ze dolgo nisem prebrala. Hvala za smeh.

“Doktorica” živi z žensko in ne išče moškega, išče pa kogarkoli, ki jo bo vzdrževal, kuhal, pucal, stregel. Preverjeno 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Tudi prijaznost ima svoje meje. Ta je šla čez vse meje in tudi ve zakaj.

New Report

Close