Forum.Over.Net

Starševski čvek

Plastična operacija

Default avatar

Nov začetek

Pozdravljeni,

Stara sem 43 let. Mati treh otrok. Zaposlena, s svojo nepremicnino,skratka urejeno zivljenje.
Pred letom in pol sem se locila in precej casa delala na sebi,nasla sem svoj mir, uredila finance.
Sedaj sem zacutila,da bi bil cas,da ai poiscem partnerja.
Sem manjse postave 167 in 86 kg.
V tem letu sem se "vzela v roke" in shujsala na 68kg.
Prej sem imela seveda vecje in dokaj cvrste prsi 85d, sedaj je vse skupaj sama povesena koza vkljucno s trebuhom,ki je poln strij od porodov.

Imam privarcevanih 4000e ( vem,da ne bo dovolj).
Rada bi si dvignila oz.povecala prsi in odstranila viseco kozo.

Zanimajo me vase izkusnje, kje je najceneje a vseeno varno in kvalitetno,vem ,da ljudje hodijo ze na protetiko v tujino,zagotovo tudi na plastiko.
Kam,kontakt,cena,izkusnje?

Hvala 100x
Default avatar

aHAha

A to bi naredila zase ali zato, da bi našla partnerja?
V mojih očeh je škoda denarja...
Default avatar

te zelo razumem

Ampak ne isci kje je ceneje ampak kje je maksimalno dobro. Ravno vceraj sem videla neko plasticno faco podobno lutki iz grozljivke. Grozno, res pretresljivo. Predvidevam,da so lahko posledice tudi teh dveh operacij: od dobrih do slabih tako da isci kvaliteto in ne ugodno. To je investicija vate. Res si ne zelis, da bi tvoji otroci ostali sirote ali pa ti brez denarja in z rezultatom,ki ti ne bi bil niti najmanj vsec. V LJ je menda izredno dober Bozikov. Pa naredi najprej eno,potem cez cas drugo operacijo. Srecno!
Default avatar

krešimir božikov

Tovrstne operacije opravlja krešimir božikov in je zelo dober in strokoven.
To povem iz lastnih izkušenj.
Ti pa še pogugljaj.
Default avatar

krešimir božikov

pojdi na mon estetska kirurgija,tam mu lahko postaviš tudi vprašanja kar te zanima.
Default avatar

Plasticna operacija

To bi storila zase, za svoje boljse pocutje, samozavest in seveda tudi iskreno zato,da bi moski,ki bi mi prisel naproti,v meni ne videl zgolj moje postene notranjosti, vrlin,ki jih premorem ampak tudi seksualno privlacnost,saj mi je spolnost,kljub 40+letom se vedno pomemba in v njej zdlo uzivam, a trenutno v svoji "mlahavi" kozi nesamozavestna in neprivlacna.

Iscem torej cimbolj ugodno a hkrati varno in kvalitetno. Ne potrebujem "znamke oz dobrega imena".

Sem pacientka zasebne zobozdravstvene klinike,ki dela precudovite zobe, visokega financnega ranga, a sem za enako kvalitetne ( mogoce rahlo manj), v Opatiji nardila mosticek za 3x manjso ceno.
Default avatar

moj nasvet

Plasticna operacija je napisal/a:
Cene plastičnih operacij so povsod približno enake, glede dviga prsi (brez vsadkov, samo dvig in odstranitev odvečnega tkiva), če želiš še vsadke, so cene že odvisne od vrste vsadkov. Je pa pri teh operacijah tako, da si en dan na kliniki, naslednji dan greš domov, spet naslednji dan moraš na kontrolo in odstranitev drenov, čez teden dni na odstranitev šivov.... Tako da te tistih nekaj sto eur (eventuelne) razlike med slo in hr klinikami v resnici ne pride nič ceneje, če moraš za 1 teden vzeti še namestitev v hotelu.
Torej priporočam naše klinike, glede kakovosti bi izpostavila dr. Čokl in dr. Planinška, odloči pa se sama.

Okrevanje samo je kar dolgo, tudi operacija ni enostavna, traja cca. 5 ur....
Default avatar

tako je

krešimir božikov je napisal/a:
Enako!
Default avatar

shujšala in se očistila

Predlagam ti, da za nekaj časa prestaviš operacijo, ker vendarle nisi shujšala tako zelo, da to ne bi bilo rešljivo po naravni poti. Koža si precej opomore po vsaj pol leta presne hrane, čiščenju telesa s sokovi, pretežno zelenjavni in vztrajni vadbi. Seveda ne bo tako napeto kot po operaciji, bo pa še zmeraj brez šivov, ki pa tudi niso višek lepote, še sploh, če se ti ne celijo prav lepo. Tudi za prsi obstajajo vaje, ki jih okrepijo in utrdijo, razen če želiš večje. Tvoja izbira, recimo, vseeno bi ti pa rekla eno stvar, moški, ki ti bo prišel nasproti zaradi popravljenih jošk, glej, mene ne bi prepričal. Od svojega moškega bi pričakovala, da bo spoštoval 40+, če tega ne zmore, naj išče in se osrečuje pri 20+. Pravzaprav pa se ti zna zgoditi tudi, da ti ne boš prepričala tistega, ki ti bo prišel nasproti, saj se da takšne telesne popravke hitro prepoznati kot pomanjkanje samozavesti ali pa nečimrnost. Ne eno in ne drugo pa ni dobra popotnica v razmerje pod petdeset, ko nekako upaš, da bo tokrat pa zadnjič.
Default avatar

sem za

shujšala in se očistila je napisal/a:

Kot berem, je napisala da je to njena želja.Pri tem ne vidim nobenega pomanjkanja samozavesti ali pa nečimrnost.
Meni je to podobno, kot laserska operacija oči.Zakaj bi nosila očala, če jih ne maram, zakaj bi se trudila z lečami, če ti z operacijo uredijo vid?
Jaz bi šla do plastičnega kirurga in se posvetovala z njim.Avtorica, on je pravi naslov zate.
Default avatar

kar pogumno

kar pogumno, draga.
estetska kirurgija je namenjena točno temu - da priskoči na pomoč, kjer sami ne moremo. zakaj bi trpela, če pa se lahko vsak dan z nasmehom pogledaš v ogledalo? pusti negativce, ti nimajo jajc ali pa eur, da bi naredili korak naprej.

dr. božikov je res dober, sem že bila pri njem na osebnem posvetu in ko si bom lahko privoščila, bom šla nemudoma tudi na poseg. profesionalen, skuliran, na nivoju.

kje je najceneje žal ne vem, ker nisem iskala najcenejšega. par sto eur gor ali dol. za tujino žal ne vem, a sama za tako resne posege ne bi zbirala tujine. če se kaj zalomi kasneje, je fino imet svojega zdravnika na "dohvat ruke".

srečno in pridi poročat kako si se odločila :)
Default avatar

Plasticna operacija

Kaj menite na spletno reklamo Doktor 1a?
Default avatar

Bljutiklinik

Pa kdo omenja dr čokl kot predlog ? mislim...groza, odsvetujem..
Default avatar

oidrer

Dvig prsi je bila najboljša odločitev mojem življenje - ker je s tem prišla večja samozavest in partner, kot sem si ga zaslužila (čeprav to ni bil moj cilj). Moraš pa vedeti, da je poseg izjemno boleč in okrevanje traja kar nekaj časa. Boš rabila nekoga, da bo skrbel zate in za otroke vsaj prve dni. Razen če so že večji.
Default avatar

drderg

BTW, sem malo poguglala tega Božikova, ker me zanima operacija vek, pa niti laserja nima??? Še vedno reže?
V Zagrebu je laser za blefaropastiko norma, pri nas smo pa očitno še v srednjem veku. Bi rekla, da so na področju plastične kirurgije v Zagrebu krepko pred nami. Ker imajo enostavno večji trg - in tudi operirajo ogromno Slovencev.
To velja tudi za področje laserskih operacij oči. večji trg, boljša oprema, uspešnejši, cenejši posegi.
Problem so pa res večji posegi in pot nazaj. Božikov me pa ni prepričal, se mi zdi, da mu tukaj nekdo dela reklamo. Je bilo preveč zaporednih postov, ki ga priporočajo.
Default avatar

jaz bi tudi jaz bi tudi

Jaz bi šla samo na liposukcijo trebuha, spodnji del, po mojem bi bilo treba izsesat kakšen liter, več skoraj ne.

Drugače sem vitka, tudi pridno telovadim, imam nekaj mišic, samo trebuh pa kar noče proč. Katera okvirno ve, koliko je cena? In koliko časa se okreva ter kako hud režim je po operaciji?

Avtorica, zavedaj se, da te čaka nekajtedensko okrevanje. Pa tudi fajn bi bilo, če bi pred operacijo še shujšala in se učvrstila. Itak bodo pa štirje tisočaki premalo - ampak jaz ne bi imela predsodka vzeti še kakega jurja ali dva posojila za to stvar. Veliko pametneje kot za avto!
Default avatar

prosim za informacijo

oidrer je napisal/a:
Kako skrbeti zate? Kako bolec poseg? Operacija traja dolgo? Prespis tam? Odsotnost iz sluzbe? Je slo ''samo'' za dvig ali tudi implatanta (jaz bi samo dvig,racunam,da je okrevanje krajse,manj bolece itd. ali pa je to to?). Hvala. Sama ne rabim partnerja bi pa z veseljem brez stresa oblekla kopalke.
Default avatar

stabilen

drderg je napisal/a:
Mislim, da on reklame ne rabi. Na ego kot Ahcan in ni fucked up kot Planinsek. Pure mind set. Boljsega v Slo menda trenutno ni. Je pa velik plastik, estetska kirurgija je se najmanj pomembna od tega kar dela, zmore in druzbi da. Sama se zbiram pogum :).
Default avatar

oidrer

prosim za informacijo je napisal/a:
Če dojke dviguješ, je treba prestaviti kolobar. Veliko rezov, veliko celjenja, veliko bolečin prve dni. Rok ne moreš dvigovat, ves si povezan. Seveda prespiš tam, pa ne enkrat, ker je to komplet operacija z narkozo. Mislim, da sem prespala dvakrat. Koliko je odsotnosti iz službe, ne vem več.
Vstavitev vsadkov je veliko manjši poseg, ker zarežejo samo vzdolž gube. Dvig in mogoče odstranitev materiala je pa prava operacija. Moraš res vedet, zakaj to delaš. In dober kirurg je mus, ker ti dojke v bistvu na novo oblikuje.