Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

Duhovno potovanje in voden ogled bosanskih piramid z Dr. Semirjem Osmangićem v marcu 2018

Default avatar

Irena Jarc

Duhovno, zdravilno potovanje in voden ogled doline bosanskih piramid v Visokem (BiH)
z Dr. Semirjem Osmangićem
23. do 25.03.2018 - začetek pomladi (3 dni)

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem …

Petek - dne, 23.03.2018
Odhod iz Ljubljane ob 22.00 uri izpred parkirišča Dolgi most, ob 22.50 uri iz Novega Mesta izpred Qulandije. Sledi nočna vožnja preko Zagreba, Slavonskega Broda v smeri Sarajeva.

Sobota - dne, 24.03.2018 Kamnite krogle, tuneli Ravne, Park Ravne2, tumulus
Zgodaj zjutraj bomo prispeli v kraj Zavidoviči. Po jutranji kavi, se bomo sprehodili po čarobni soteski v gozdu, kjer se nahajajo kamnite krogle. Sledi krog spoznavanja z glasbeno kopeljo. Na avtobusu bomo kasneje med vožnjo pogledali diapozitive o kamnitih kroglah po svetu in njihov namen. Pot bomo nadaljevali v Visoko, kamor bomo prispeli zgodaj dopoldne. Vodnik nas bo po zajtrku odpeljal na Belvedere (Vidikovac), od koder se nudi lep razgled na dolino bosanskih piramid. Nato se bomo odpeljali do prazgodovinskih podzemnih labirintov Ravne. Koncentracija negativnih ionov, ki čistijo atmosfero od bakterij in virusov je tam nekaj desetin višja od povprečne, kar razloži blagodejni učinek na naše telo. Visoka prisotnost negativnih ionov povečujejo tudi prisotnost kisika v krvi in možganih. Celice se lahko ponovno obnovijo in prevzamejo svojo funkcijo. Vodniki nam bodo razložili način gradnje tunelov, ki so jih ustvarile pretekle civilizacije. V tunelih bomo med drugim videli runske napise, podvodna jezera in megalitne kamne K1, K2 in K5, kjer bomo imeli krajšo meditacijo. V leseni hiši, ki stoji poleg vhoda v tunele, bo kasneje možen nakup knjig in video kaset o piramidah, ki so avtorsko delo Dr. Semirja Osmanagića ter ustekleničeno, čisto vodo iz tunelov. Nato bomo obiskali muzej pred tuneli, kjer so shranjene arheološke izkopanine. Sledi ogled novega »Arheološkega parka Ravne2«. Sprehodili se bomo po kamnitih labirintih z visoko vrednostjo energije in si ogledali geomantijske kozmograme vklesane v skale, ki jih je izklesal g. Marko Pogačnik. Sledi vožnja do polkrožnega hriba tumulusa v vasi Vratnica, z visoko energijsko osnovo, kjer bo meditacija pospremljena z glasbo. V večernih urah se bomo zapeljali v hotel. Po namestitvi v sobah bo sledila večerjali v hotelu, kjer pripravljajo domačo, bosansko hrano in imeli prost večer za pogovore.

Nedelja, dne 25.03.2018 Tuneli Ravne, vrh piramide Sonca, kosilo ob reki Fojnici
Po zajtrku, se bomo odpeljali do podzemnih labirintov Ravne. Nekaj časa se bomo zadržali v »zdravilni sobi«, si nato ogledali tako imenovano »sobo orbov« (imenovano po številnih orbih, ki se zadržujejo na tem mestu, ki jih je možno fotografirati), pogledali podzemni izvire vode in imeli ne vodeno meditacijo ob megalitnih kamnih K1, K2 in K5 s glasbenim koncertom. Če bo kdo želel oditi iz labirinta po prvi uri, ga bom lahko pospremila ven. Sledi vožnja s taksiji, ki nas bodo odpeljali do samega vrha piramide Sonca, ker bo krajši glasbeni koncert. Meritve na vrhu piramid so pokazale, da je intenzivnost energije 50 procentov večja od običajne. V razdalji 4,5 m so znanstveniki izmerili žarčenje ultra zvoka, ki izhaja navzgor v koncentriranem snopu in ima 28 kHz. Nato bomo odšli na kosilo v lokalni restavraciji nameščeni ob reki Fojnici. Po kavici se bomo odpeljali proti domu. Ob postankih bomo izvajali vaje Feng Shui, za boljšo prekrvavitev meridijanov. Prihod v Ljubljano predvidoma okoli 23.00 ure.

Stroški potovanja znašajo 150€ pri udeležbi najmanj 40 potnikov. V primeru, da je prijavljenih manj potnikov kot 40, je cena 160 €. Potovanje lahko plačate v dveh obrokih. Prvega v mesecu februarju, drugega do 15.3.2018.

V ceno je vključen prevoz s sodobnim avtobusom, nočitev z zajtrkom v eno in dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v predmestju Sarajeva, strokovno voden ogled arheoloških objektov in piramid v Visokem po programu (vse vstopnine za oglede Belvedere, 2 x vstop v podzemne labirinte Ravne, Arheološki park »Ravne2«, muzej, tumulus, ogled vrha piramide Sonca), eno kosilo, vsi stroški organizacije izleta.
V ceno ni vključeno dodatno zdravstveno zavarovanje Coris, večerja v hotelu na dan prihoda, ki znaša 8 € na osebo, doplačilo za enoposteljno sobo (12 € na noč), ostali obroki preko dneva, vožnja s taksijem na vrh piramide Sonca (5 € na osebo).

Potovanje organizira Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, (Poslovni center Metropol), 1000 Ljubljana, GSM 041 833 088; En:[email protected]; www.jereb.si

Pisne prijave zbira Irena Jarc, prof. ped.; Trnovče 16, 1225 Lukovica. En:[email protected] GSM 031 670 392 www.mandala.si
Dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića in organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji.

Prisrčno vabljeni!

Popotniški pozdrav
Irena Jarc, prof. ped.

Predavanje DR. Semirja Osmanagića: »Energija bosanskih piramid«.
1.3.18, ob 18.00 uri - Knjižnica BREŽICE, Trg Jožeta Toporišiča 1, 8250 Brežice
5. 3.18, u 19.00 uri – Knjižnica BLED, Ljubljanska cesta 10, 4260 Bled