Style.Over.Net

Poroka in poročno potovanje

Poročno slavje, poroka v tujini, obleke, gostilne, glasba, izkušnje ... Pripravite vse tako, da bo nepozabno!

Ansambel za poroko

Default avatar

DavorKatja

Prijatelji so mi priporočili ansambel Azalea za poroko. Ima kdo izkušnje z njimi, baje da so odlični tako v povezovanju kot igranju. Hvala za dodatne informacije. Lp Davor
Default avatar

Monykaa

V kolikor še bosta odločila za ansambel Azalea ne bosta naredila napake. Odličen kaj odličen, vrhunski za zabavo. Imajo v piko poskrbljeno za vse od raznovrstne glasbe, vodenja, programa, ozvočenja in svetlobnih efektov. Kratke pavze, zelo simpatični, prijazni. Igrajo vse live. Brez skrbi ne bo vama žal.
Lp Moni
Default avatar

Damijanko

Tudi mi imamo super pohvalne besede glede ansambla Azalea. Vse je tip top, brez ene same kritike. Priporočam za poroko.
DAMJAN
Default avatar

koko12

Kako ste dosadni s tem samooglaševanjem. A vam manjka špilov Azaleja al kaj?
Default avatar

Monykaa

koko12 je napisal/a:
Kako ste dosadni s tem samooglaševanjem. A vam manjka špilov Azaleja al kaj?
Ta objava nima veze z člani ansambla. Verjetno tebe boli ker so odličen bend. Tako, da tvoja izjava ni na mestu. Nastopov pa verjamem, da imajo dovolj ker so polno zasedeni.
Default avatar

Damy94

Živjo,

Z mojim sva šla pred kratkim na nek dobrodelni ples, igrali so Zasedba Kranjci. Midva sva zahtevnejše sorte (imava nekaj glasbene izobrazbe), pa si želiva kaj kvalitetnega tudi med večerjo.

Všeč nama je bilo, ker so imeli pred plesnim delom, tudi koncertni nastop (nekoliko me spominjajo na 2Cellos). Med plesom niso igrali niti pretirano veliko narodnozabavne, niti ene same iz yugo repertoarja (čeprav so mi prijateljice ki so jih prek že slišale, rekle da tudi teh skladb znajo veliko), pa kljub temu nismo pogrešali ničesar - ker so kvalitetni, na akademskem nivoju, pa še žur naredijo.
Zanimava se za poroko v letu 2019 in ne vem, če bova do dokončne odločitve o glasbi, dobila kaj boljšega.