Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ličila.si - ponaredki

Default avatar

tkinaan

Pred dnevi sem prejela paketek iz ličila.si. Naročila sem Jessup čopiče 8 delni set, ki je bil v akciji za približno 11 evrov, redna cena je okoli 33 evrov. Že to da ceno znižanje za 20 evrov, je res presenetljivo. Ker verjetno pod ceno katero čopiče dobijo-pač ne bodo šli ker bi bili v minusu. No in ker sem pač nasedla tej akciji, sem jih naročila... in dobila. Nevem kaj naj rečem, nisem profesionalka v ličenju, zato tudi ne poznam toliko čopičev. Ampak to... kako je bilo zapakirano. In potem še njihov vonj ko sem odprla vrečko. Ščetine vseh čopičev grozno smrdijo.. smrdijo po KITAJSKIH zadevah. Saj veste tisti vonj, ko stopite v kitajsko trgovino?!
Res..nisem si niti nanašala, ker grozno smrdijo. najprej jih je treba oprati in razkužiti, potem pa če bo še kaj ostalo od njih, uporabiti.

Nisem si mislila da bom dobila tako kvaliteto? Sploh pa od nekoga ki se hvali z kvaliteto. Prepričana sem, da to niso nikakršni originali, ampak le slabi ponaredki iz ebaya ali aliexpressa.
Dobro da sem za njih plača le 11 evrov, in ne redne cene.
V glavnem punce, bodite pozorne pri nakupovanju teh čopičev od Ličila.si...so sumljivo poceni in za sumljivost je upravičena.
Default avatar

ahjaz

sem že zdavnaj z njimi zaključila...ogabni izdelki, smrdijo po žaltavem, senčke vlažne, pacaste...nikoli več.Sem enkrat nazaj poslala, pa ni bilo ne bu ne mu od njih.Nateguni