Starševski čvek

Če bo otrok šprical pouk, bodo staršem odvzeli otroški dodatek

Default avatar
A so prfuknjeni?!!!!
Default avatar
Sploh ni neumno. Otrokom (namesto direktne bremenitve staršev) plačamo šolanje, ne samo to, dostikrat še hrano, ti pa se niti v šolo ne prikažejo. Torej ni narobe, da je neke sorte kazen.
Default avatar
Zakaj pa ne. Tvoja utemeljitev ?
Default avatar
Noro je napisal/a:
V bistvu niti niso;edino kar je res je to;da ko bo nekdo stvar zvlekel na sodisce bo sodisce ugotovilo da starsevski didatek ne more biti vezan na otrokovo prisotnost v soli oa ceprav se gre za namerno izostajanje v teiriji dobra ideja ki pa bo fafnala v praksi zaradi neumnih sodnikov
Default avatar
Se strinjam, glede na to, da se na veliko sprica
Default avatar
Julij Cezar je napisal/a:
Ne neumnih sodnikov, neumnih politikov. Take butalske kozlarije lahko prihajajo ven le, ker je lezbijka ministrica za družino in je vseskozi proti družinam, ve se pa da zakonsko ne vzdržijo.
Default avatar
poIarni sij nepr je napisal/a:
Pa dobro od kod ti da je mrakova lezbijka?
Default avatar
PRAVILNO.Cas je,da se tudi tukaj zacne.
Default avatar
Takega tolmačenja zakona sicer ne poznam, sem pa slišala, da bodo ciganom pristrigli peruti - če otrok ne bodo dali v šolo, bodo ob OD. Zdaj jim pišejo kazni, oni pa se jim smejejo.
Default avatar
Julij Cezar je napisal/a:
Od kje vraga pa če je na čelu lezbičnih aktivist in vse zakone hoče zrinit skozi, ki jih lezbijke zahtevajo, tričetrt ji ni ratalo, eden tistih je bil, da bi imele neke vrste svojo policijo, če bi kdo govoril kaj proti lezbijkam, na vsaki lezbični prireditvi ali protestu je prva tam. Vodi program vrinjem v šole, ker se že majhne deklice prepričuje, da naj nimajo otrok, vodi poltiko teorije spola. Malo pobrskaj po spletu, če ne verjameš, pa boš več tega našel, kot sem tu na hitro omenil.
Default avatar
Meni se zdi tako prav.
Default avatar
pred časom je bila ta tema že odprta in ta je bilo takoj vsem jasno, v katerem grmu tiči zajec oziroma zakaj tak zakon.
Moram reči, da ga zelo podpiram in močno upam, da ga bodo tudi izvajali!
Default avatar
V bistvu je to super, samo tega ne boda delali. Vsaj ne pri vseh otrocih...pri janezku in francu bo to veljalo, žal pa ne bo veljalo pri kosovarju, xaniju in drugih šiptarjih....čeprav ravno ti najbolj špricajo in sploh ne spoštujejo šole, države in vsega.....
Default avatar
nikoli špricala pouka je napisal/a:
Glej, moj tudi ne, če je treba napišem opravičilo, se je recimo zgodilo, da sva oba zaspala, ker je enostavno bil tempo prehud, sem odkrito napisal in je bilo opravičeno. Ampak, ta stvar zakonsko enostvano ne gre skozi, otroški dodatek nima niti najmnajše povezvae s prisotnostjo pri pouku. Lezbača ima take predloge , da niso za nikamor, enostavno dela vse proti družini, proti otrokom, proti brezposelnim, proti delavcem in v prid zasužnjevanju, homoseksualcem , migrantom, a ministrica je za delo in družino.


Saj pravim vseskozi, vodljiva čreda ste pa tako neumna in žleht, da vse podpirate in se ne zavedate, da pljuvate v lastno skledo.
Default avatar
poIrani sij nepr je napisal/a:
Ne pljuvam v lastno skledo, ker za razliko od tebe od države ne pričakujem, da bo država vzdrževala mene in moje potomce.
Default avatar
nikoli špricala pouka je napisal/a:
Pricakujes mogoce res ne;vseeno pa se ne branis drzavnega zastonjkarsrva rako da ne pametuj o tem
Default avatar
Tudi staršem je treba idvzeti vse socialne transferje zaradi takih otrok, ker ne izpoljnjujejo državljanske dolžnosti, da mora otrok obvezno v OŠ.
Default avatar
Julij Cezar je napisal/a:
To ti misliš, ker si drugega ne znaš predstav;jati.
Default avatar
nikoli špricala pouka je napisal/a:
Pa kaj si tk tumasta;si imela otroke v vrtcu?v osnovni soli? V srednji?ali studirajo,koliko si placevala za solanje?pa ne bluzi zdaj da placujes davke ker jih tudi tisti brez otrok ampak povej kolikobsi placala solnine za svoje otoke pol bova pa o zastonjkarstvu;pa o znizanem placilu vrtca itd