Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ali antidepresivi pomagajo?

Ali antidepresivi pomagajo?

Vprasanje zgoraj v naslovu. Ze vec let prisotna tesnoba, pocutje niha…

Ja pomagajo.Jemljem cipralex že 2leti.

Pozdravljeni,
sem jih jemala, sploh čez zimo Escitalopram Teva, 5mg, najnižnji odmerek. Res mi je pomagalo, kovinski okus v ustih na začetku sem premagala…., sem pa čez čas opazila, kako se potim, močno, sicer nisem smrdela, le neprijetno mi je bilo z madeži pod pazduho… Začela sem se bolje opazovati in tudi ugotovila….tablete…, zato sem jih ukinila in si pomagam po svoje… preko simptomov zaznavam zmanjšano delovanje ščitnice, čeprav test na krvi ne pokaže, vrednosti mi zdravnica ne pove…, sem kupila Jodove kapljice, 2 kapljici dnevno in sem kot prerojena. Več energije, nič potenja, razen od aktivnosti…., kot bi bila neka revolucija v telesu. To je pomaga meni, zato ne trdim, da je to edino prav.

Ko postane res hudo, da nisi sposoben normalnega življenja, je pametno, da jih jemlješ. V treh tednih sem se počutila bolje in dovolj trezno razmišljala, da sem bila sposobna pogovorne terapije. Pomagajo, ampak če hočeš težave odpraviti, moraš na pogovore k psihiatru. Sicer se težave ponovijo, ko nehaš jemati. So samo prva pomoč. Upam da razumeš, kaj želim povedati.

Moj brat jih jemlje dve leti. ZdaJ se da z njim komunicirati, hodi na družinska srečanja, na kosila. Prej se je vsemu temu izogibal. Tudi v službi lažje dela, ni več na bolniški.

New Report

Close