Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Skupen nakup parcele in skupna investicija dvojčka do 3.gr.f.

Default avatar

saskin_soncek

Pozdravljeni,

smo štiričlanska mirna družina, ki si želimo ustvariti nov dom v hiši. Glede na ugodnejše finančne poti do svojih sanj iščemo nekoga (oseba, par, družina,...), ki bi bili pripravljeni z nami na skupen projekt nakupa parcele in postavitve dvojčka? Seveda se vse stvari detajlno domenimo in ustrezno razparceliramo (razdelimo) lastništvo.

Zaenkrat gledamo parcele v okolici Kranja (Stražišče, Zg/Sr. Bitnje, Besnica). V kolikor si /ste podobnega mišljenja, nas kontaktiraj/te.

Naj vse teče v duhu VSE JE MOGOČE :)
Saša
Default avatar

Bostjan86

Ste še zainteresirani za gradnjo dvojčka. Ker ni nobenega kontakta vam pišem kar tukaj. Moj email:

[email protected]