Starševski čvek

Prva ki si je upala javno povedati kakšni k**** manipulatorji so moški

Default avatar
Dejansko prva punca, ki si je upala objaviti resnico, kakšni zavrženi neodgovorni k*****, manipulativni izmečki so slovenski moški. Slovenski moški bodo vedno trdili, da sta za problem potrebna "dva" ne omenijo pa da žensko na svojo stran pridobijo z lažmi, z manipulacijami, zaigrajo poštene moške, potem pa žensko zavržejo kot cunjo, ženskam obljubijo nebesa potem jih pa odvržejo. Tega moški v normalnih narodih ne počnejo, ker so v normalnih narodih takšni moški stigmatizirani. Ženske združite se, ne dovolite da gredo druge čez pekel skozi katerega ste morale same.
Default avatar
vsaka, ki verjame v nebesa ... bo doživela pekel ☺
Default avatar
Izkoriščene ženske je napisal/a:
Takoj ukinit to diskriminacijo moskih. Naj se tema izbrise takoj, ker diskriminira in zali moske.
Default avatar
Glup ko točak je napisal/a:
Žal je tole ZELO RES.

Ženske preberite si! Stokrat, če je treba.
In razumite prav - čim si tako naivna da verjameš da je z nekom lahko en sam cukr in nebesa... si v nevarnosti, da padeš na nekoga, ki ti obljublja nebesa, dobiš pa velikokrat ravno obratno.
Default avatar
Diskriminacija moskih je napisal/a:
Ne boj se, to pišejo zafrustrirane, nepotešene feministke!
Doma jih pa itak dec nabuta da so tiho...
Default avatar
Po**** sem vsaj 100 žensk odkar sem poročen .Avtorica ti rabiš psihiatra .Kaj misliš,da si iber ženska ,da se bo tip metal na trepalnice za teboj.Ima oči in ****** in je prav,da ga da še kateri lepši od tebe.Ne bo velike škode.
Default avatar
Nisem poslušala. Ni res, da te zavržejo. Meni je to naredil samo en, pa še to ker je imel v glavi neko idejo, da bi naj bila jaz kriva za nekaj. In je bil toliko neumen, da mu nisem mogla razložit svoje plati zgodbe. Sicer pa neodgovornih je veliko. Smo same tudi kdaj. Moški cenijo v redu ženske, verjemi. Tistih, ki jih ne, so si same krive. Če naletiš na cepca, ki pa res ne ceni ničesar, tista si je sama kriva da ga je izbrala.

Moja kolegica ne dojame. Vsak jo pusti. Menjava tipe kot gate, ker bi rada nekaj našla. Je lepa in privlačna. Deluje pa pač neumno. V resnici ni. Vsak se dela norce iz nje.
Default avatar
nič niso moški krivi, krive ste si same: slaba samopodoba, naivnost, vera v "ljubezen", madonca, reče ti, da si lepa in že ležiš :)
Default avatar
Izkoriščene ženske je napisal/a:
se je ful konektala ja, vsaka druga beseda angleška.. kako lahko takšno žensko (punco) poslušaš več kot 2 minuti??
Default avatar
Ne razumem kurbirjev, pa me naj imajo za feministko, prenašajo bolezni, če ni emocij, je je goli sex pol manj vznemirljiv, poleg tega pa pretiravanje s seksualnostjo peša telo.
Default avatar
Joj no 70% moških je predvidljivih, ogabnih


99% žensk je butastih ki palijo le na teh 70%

Potem ko bi bilo nekak primerno od tebe, da ne jamraš in ne delaš drame... Tud to ne znaš. Pač si popolnoma nora, v svoj ramenski izrastek. Si pač Slovenka in se pričakuje od tebe, da si polovičarka tudi v svoji neumnosti
Default avatar
maternomater je napisal/a:
Če pa resno misliš, ko rečeš da je lepa, pa instant pobegne oz. si odveč in perverznež.
Default avatar
Te izkušnje imajo v glavnem zabite naivne kokoši, ki se dajejo skupaj s intelektualno sebi enakimi samci....
Default avatar
ThinkingOutLoud je napisal/a:
Preveč se trudi za njih in daje preveč občutek da brez njih ne more in jo vsak zapusti. Če bi delovala bolj flegma ona in manj prijazna, ja prav bereš, tam pa bi se metali za njo po trepalnicah. To vse se čuti. Upam da sem s tem odgovorom kako pomagala.
Default avatar
Sem nehala poslušat, ko je pridolgovezila do ful pomembn, pa sem še tisto minuto slišala kolk je blo sošolcev, pa z bistvom še ni začela. In komu govori v kamero, če svet nekaj sporoča s kup afnanja?
Default avatar
kašna brezvezna tema, ki ti samo da vedet kolk glupe in zfrustrirane so feministke, sploh pa tale neumna najstnica ki sploh govori po youtube samo zato da bi dobila pozornost, nč druzga. podenj od podnja res
Default avatar
energijsko utrujajoče je napisal/a:
ker v kamero 'občinstva' niti ne gleda ...
Default avatar
kapo dol tistmu, ki lahko to posluša....
Default avatar
Nisem poslušala niti minute, ker tako odbijajoče osebnosti nisem videla že leta. Pa saj niste resni, no.
Default avatar
A čist zares kdo uspe poslušat (in gledat) tole trapo, ne da bi si hotel žile rezat?
O.O