Forum: Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Rokometna tekma

Odgovori Nova tema
Default avatar z Nemčijo 16 Jan 2018 14:43

Kaj se vam zdi tista rokometna tekma, ki so jo rokometaši igrali z Nemčijo.
Je rezultat pravilen ?
Ali je tudi v šport vse že vnaprej določeno ?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar sami balkanci 16 Jan 2018 14:45

ja pri Balkancih je vsaka izgubljena tekma naprej določena in podkupljena. Ker ima vsak državljan kaj od tega ali dobijo ali izgubijo in se imajo za strokovnjake na vseh področjih.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar strokovna presoja 16 Jan 2018 14:48

Stroka je odločila tako, kakor je dejansko bilo. In tako naj bi bilo prav.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Na pa je šel še en nick papa 16 Jan 2018 14:52

Prikaži citatstrokovna presoja je napisal/a:
Stroka je odločila tako, kakor je dejansko bilo. In tako naj bi bilo prav.
Stroka je videla samo 30 sekund!
Zelo strokovno!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar svetovni splet 16 Jan 2018 14:52

Utemeljuje izenačenje z Nemčijo.
Še enkrat so nas Nemci potlačili.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Dobri so 16 Jan 2018 14:53

Naši pravijo, da bodo šli do konca s tožbo, podpiram.
Banda kapitalistična, pogoltna ... samo denar, denar denar jih vodi.

http://www.24ur.com/sport/ostalo/kaj-bo ... ajhne.html

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar nula preveč 16 Jan 2018 15:09

Prikaži citatNa pa je šel še en nick papa je napisal/a:
Prikaži citatstrokovna presoja je napisal/a:
Stroka je odločila tako, kakor je dejansko bilo. In tako naj bi bilo prav.
Stroka je videla samo 30 sekund!
Zelo strokovno!
Stroka ni videla 30 sekund, ampak samo zadnje 3 sekunde! Če bi pogledali vsaj zadnjih 11 skund, bi bil rezultat drugačen!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar v bistvu ne 16 Jan 2018 15:14

Prikaži citatsvetovni splet je napisal/a:
Utemeljuje izenačenje z Nemčijo.
Še enkrat so nas Nemci potlačili.
Podpirajo nas vsi razen velikih treh, pa še tu se Francozi in Danci ne oglašajo kaj dosti, edino Nemci podpirjo odločitev,, ker je pač njim v prid.
Vsa ostala rokometna javnost je zgrožena nad izidom tekme in nad odločitvijo sodnikov, celo Hrvati!

Tale EHF si je očitno privoščila EP na Hrvaškem malo zase, ker gre za prvenstvo v državi, ki je skorumpirana, bodo pač za vse krivili organizatorje, sami bodo pa prosto delali štalo...

Zjebali so nas v odbojki.
V košarki so nam metali polena pod noge in jim je bila največja groza finale Slovenija - Srbija! Si predstavljate ponovno v rokometu? Ali pa finale Hrvaška- Slovenija? To bi bil hud udarec za EHF!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar potrpeti in se sprijazniti 16 Jan 2018 15:15

Treba je potrpeti in se sprijazniti z dejstvi.
Gremo naprej, ampak res škoda.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar dobro napisano 16 Jan 2018 15:17

http://www.24ur.com/sport/ostalo/drzavn ... na-sp.html


Boro Štrumbelj
16 h ·

Ustavite svet. Hočem izstopiti...
Vem, da moram biti kot Direktor direktorata za šport previden pri izjavah a tokrat se moram oglasiti, da so Slovenci seznanjeni kaj se pravzaprav dogaja v svetovnem športu. Začeti moram z uvrstitvijo naših odbojkarjev v prvo svetovno ligo dobrega pol leta nazaj. Dosegli so jo na športnem terenu. Naša zlata (srebrna) generacija odbojkarjev je skupaj z odbojkarsko zvezo garala, da je ekipa dosegla uvrstitev med najboljše reprezentance sveta. Potem pa šok iz FIVB. Liga se transformira, v njej bodo igrale le najbolj zanimive - ne najboljše reprezentance, ki nimajo samo ugled, predvsem imajo za seboj KAPITAL in široko podporo v publiki. Slovenija kot majhna država v to zgodbo ne spada. Ne bom tudi skrival, da se je predsednik odbojkarske zveze na odločitev FIVB seveda pritožil in skušal doseči pri predsedniku FIVB nič drugega kot to, da si ekipi, ki si je po šestmesečnem projektu in odrekanju zaslužila nastop med najboljšimi reprezentancami sveta to tudi omogoči. Vem tudi kako je ta sestanek potekal in kako podcenjujoč in žaljiv je bil predsednik FIVB do izvoljenega predsednika odbojkarske zveze. Sledilo je EP v košarki in nepozabna zmaga v Istanbulu ko so si naši fantje pokorili celo Evropo. A ker imam možnost sedeti tudi med odločevalci FIBE je pricurljalo do mene, da je bil finale Slovenija : Srbija prava mala katastrofa za FIBO z vidika KAPITALA, saj sta v finalu nastopala mala Slovenija in slabo finančno stoječa Srbija. Pri tem je seveda potrebno opozoriti, da je FIBA najboljšim omogočila, da zmagajo in poklon tem možem, bo pa zanimivo v prihodnosti spremljati kako se bo končalo vse skupaj in kakšen status bo imela mala KAPITALSKO nezanimiva Slovenija na košarkarskem zemljevidu. Da v košarki marsikaj ni urejenega kaže spor med FIBO in ULEBOM in nezmožnostjo ,da najboljši košarkarji še nastopajo za reprezentance. KAPITAL to preprosto ne dopušča tega, čeprav je vsaj v košarki prišlo v zadnjem času do določenega zbližanja med FIBO in ULEBOM.
In sedaj rokomet. Upam si trditi, da dogajanje na EP na podlagi prej napisanega ni naključje in plačujemo ceno tretjega mesta na SP. Zopet se je mala Slovenija znašla med velikimi popolnoma v nasprotju s KAPITALOM in to očitno ne gre. Sploh se nebi spuščal v odločitve sodnikov, saj se vse skupaj kaže kot sistemska stvar, ki jo ne vodi več šport in športne organizacije pač pa ekonomski interesi.
Danes pa je vseeno bila dobra stvar. Na dogodku pred tekmo v slovenski hiši je bila okrogla miza, kjer je sodeloval Aleksander Čeferin, predsednik UEFE. Povedal je, da je velik interes največjih klubov, da se ustvari zaprta liga po vzoru NBA, vendar on in vodstvo UEFE temu odločno nasprotuje in vsaj do leta 2024 tega zagotovo ne bo. To pomeni ,da bo vsaj v nogometu še ostala možnost pravljice slovenskega palčka Maribora in bodo sanje mladih nadebudnih nogometašev ostale vsaj še nekaj časa uresničljive in bodo tudi oni ob odličnosti igrali v najvišjih tekmovanjih.
Kje smo torej: smo pred polno prevlado KAPITALA predvsem v športih, kjer so sivolasi funkcionarji zaspali pri razvoju svoje panoge in sedaj z zakulisnimi igrami želijo doseči to kar je UEFA dosegla z vizijo in trdim delom. In zanimivo, da je prav UEFA s 4,5 milijardnim proračunom tista, ki vlaga v male klube, v razvoj nogometa v vsakem kotičku sveta in pravzaprav lahko nogometnim funkcionarjem kljub številnim aferam v preteklosti damo velik poklon, saj omogočajo skoraj enake možnosti za uspeh, tam kjer je trdo delo. Danes je Aleksander Čeferin dejal, da je to lahko dosegel, ker je dokazal, da v malih klubih povsod po svetu ustvarjajo igralce, ki bodo nekoč igrali v velikih klubih in ne ti veliki klubi. Smer, ki jo začrtujejo drugi športi, ki so zaspali pa gre v smer zakulisja, ki si želi, da bi postale njihove lige lige izbrancev, enako pa velja tudi za reprezentance. S tem pa samo prikrivajo lastno nesposobnost.
Če se bo tako nadaljevalo bomo lahko male države prakticirale šport samo še v peskovnikih in gledale, kaj se dogaja v državah z velikim potencialom KAPITALA.
Po dveh letih opažanja kaj se dogaja s športom se mi vse bolj zdii, da je potreben velik premislek skupaj z Mednarodnim olimpijskim komitejem, ki je edini popolnoma brez nadzora in dela kar se mu zahoče.
In za konec, športniki si za vsa svoja vlaganja v šport zaslužijo, da so za vse tudi dostojno plačani tam, kjer se odločijo, da ne gredo v amaterski šport. Problem je, da tudi v športu niso več zmagovalci tisti, ki si to zaslužijo na športnem terenu ampak samo še določeni, ki prihajajo iz bogatega okolja. In zato še enkrat: USTAVITE SVET HOČEM IZSTOPITI, to ne pelje več nikamor. In za konec velik poklon vsem našim vrhunskim športnikom, ki morajo poleg porazov in zmag velikokrat premagovati tudi zakulisne igre samo zato ker prihajajo iz majhne sLOVEnije :) :)
Všeč mi je
Prikaži več odzivov
Komentiraj
Deli z drugimi

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Sodnik 16 Jan 2018 15:22

Mi imamo prav in odločimo kakšen je rezultat.

obe ekipi sta imeli vso tekmo čas, da zmagata.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar complicated 16 Jan 2018 15:48

ni tko enostavo. Res so ble odlo;itve v 2. polcasu precej v SLO škodo. Ampak tudi zaradi neciviliziranega skaknja na klopi- direkt 2 minute za to. Mal pomislite kako je bil naš selektov v košarki miren . Tisto nma koncu je bil precje na meji. Zelo pomembnej je tudio čas, ki ga ni. videti..Sem bil na sodniških forumih pa še tam ni enoptnosti..Mene bolj moti da je videopregled zahteval nemški igralec..tega pa res ne vidiš vsak dan, da kar igralec PO tekmi svoje doseže. AMpka cela naša medijska srenja ni znala v piko natančno pojasnit, zalaj 7m in karton. Samo kraj kraja se pumpa narod. In narod sevda v luft, čeprav ni tako enostvno, ni tako črno belo kot se zdi. MEn je to grozljivo, kako se lahko s takim zavajnjem pa češptav iz nevednosti ljudi spravi na noge pa čeprav gre za eno igračknanje z eno žogo. Kaj šele kake pomembnejše teme, tu se šele vidi, če samo pposlušaš svojo stran medalje, potem si ovca in blejaš ko ti rečejo..KRivica, Naše, Lumpi..žalostno

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar gledalci ne razumemo 16 Jan 2018 16:25

Tisti, ki smo tekmo gledali po televiziji, ne razumemo natančno, kaj se je dogajalo.
Vendar več kot očitno je bilo, da se nekaj mučka.
Na žalost niti naši možakarji, strategi, pomembne športne osebe, poznavaci pravi,l tega stanja niso razumeli.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar PROTEST 16 Jan 2018 16:32

Torej odhajajo domov.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar niti slučajno 16 Jan 2018 16:47

Prikaži citatPROTEST je napisal/a:
Torej odhajajo domov.
Niti slučajno ne gredo domov!
Čeferin je v Zagrebu in jim bo spisal tako pritožbo, da bodo vsem na EHF prašniki zmrznili!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar megaboy 16 Jan 2018 16:56

Prikaži citatPROTEST je napisal/a:
Torej odhajajo domov.
Ma kaki odhajajo domov, lepo se bodo usrali pa igrali naprej, dokler ne bodo izpadli, to kar zdej delajo je samo ustvarjanje maske, kaka krivica se jim godi, v resnici so pa zanič pripravljeni.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Dosti preveč sereš 16 Jan 2018 17:13

Prikaži citatmegaboy je napisal/a:
Prikaži citatPROTEST je napisal/a:
Torej odhajajo domov.
Ma kaki odhajajo domov, lepo se bodo usrali pa igrali naprej, dokler ne bodo izpadli, to kar zdej delajo je samo ustvarjanje maske, kaka krivica se jim godi, v resnici so pa zanič pripravljeni.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar hahaha sem se nasmejala 16 Jan 2018 17:57

Prikaži citatmegaboy je napisal/a:
Prikaži citatPROTEST je napisal/a:
Torej odhajajo domov.
Ma kaki odhajajo domov, lepo se bodo usrali pa igrali naprej, dokler ne bodo izpadli, to kar zdej delajo je samo ustvarjanje maske, kaka krivica se jim godi, v resnici so pa zanič pripravljeni.


Hahaha, ti seveda to veš bolje od rokometnih in športnih strokovnjakov LOL

Si to ocenil po ogledu tekme, po ogledu fotografij ali samo glede na informacijo o rezultatu?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar megaboy 16 Jan 2018 18:07

Prikaži citathahaha sem se nasmejala je napisal/a:
Prikaži citatmegaboy je napisal/a:

Ma kaki odhajajo domov, lepo se bodo usrali pa igrali naprej, dokler ne bodo izpadli, to kar zdej delajo je samo ustvarjanje maske, kaka krivica se jim godi, v resnici so pa zanič pripravljeni.


Hahaha, ti seveda to veš bolje od rokometnih in športnih strokovnjakov LOL

Si to ocenil po ogledu tekme, po ogledu fotografij ali samo glede na informacijo o rezultatu?
Glede na pritožbo, ker se naši pritožujejo, da so sodniki sodili po pravilih - kao prvič.

Nič pa ne povedo, kaj so naši delali v zadnjih sekundah v tistem krogu na sredini, kjer nebi smeli bit.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar sam fprašam 16 Jan 2018 18:20

Prikaži citatmegaboy je napisal/a:
Prikaži citathahaha sem se nasmejala je napisal/a:
Hahaha, ti seveda to veš bolje od rokometnih in športnih strokovnjakov LOL

Si to ocenil po ogledu tekme, po ogledu fotografij ali samo glede na informacijo o rezultatu?
Glede na pritožbo, ker se naši pritožujejo, da so sodniki sodili po pravilih - kao prvič.

Nič pa ne povedo, kaj so naši delali v zadnjih sekundah v tistem krogu na sredini, kjer nebi smeli bit.
Kaj so pa delali Nemci nekaj sekund prej v istem tem krogu, ko ne bi smeli bit tam?
A to imajo sodniki za vsako ekipo posebna pravila?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh