Starševski čvek

Zakaj so moški lahko zgoraj brez, ženske pa ne?

Default avatar
kaj menite, moški?
Default avatar
Jaz nisem proti. ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar
Sicer nevem kako in kdaj se je to začelo, sigurno je pa verjetno povezano s kakšno vero, verjetno plod zafrustriranega moškega. Jaz osebno ne vidim v temu problema sploh. Problem nastane, ker se moški ne znajo brzdat, ko vidijo golo žensko telo (predvsem zafrustrirani perverznjaki). Kot nudist čisto spremeniš pogled na vse to, sicer nobenemu ne vsiljujem to, je sam moje mnenje.

#freethenipple#freetobenude#nudismistheonlyway
Default avatar
Jaz nimam nič proti topless, pa tudi nobene še nisem videl, ki bi kazen za to dobila :)
Prekajen meso dl cajt gvera;)
Default avatar
Nehajte hinavit. V drugih temah zagovarjate, da so joški zasebna stvar posameznice, zdaj boste pa na veliko veselje forumskih f.ukotožnežev prodajale, kako bi vs erade bile zgoraj brez, kjer so moški zgoraj brez. Si predstavljate plavalke na tekmovanju zgoraj brez? Boksarske zgoraj brez? lahko nehamo s temi idiotizmi?
Default avatar
Sushi je napisal/a:
Kazen nevem če bi dobila, je pa velika razlika ali je moški ali ženska zgoraj brez v javnosti.
Default avatar
A ne štejejo joške in tamala med intimne predele, pri moških pa sam lulo?
Default avatar
Meh men je nekak vseen dokler se to počne v zasebnosti in ne na javnih placih zraven majhnih otrok.

@Nudist Zate mam en izziv. Probaj te iste ženske nahecat (če poznaš podobne), da gredo to počet v Savdsko Arabijo pa me zanima, če bodo še tako navdušene. Evropejci smo že malo pretirano liberalni kar se tega tiče in slo po golem ženskem telesu je nekaj tako normalnega kot kruh z marmelado za zajtrk. :)
Default avatar
dve in eden je napisal/a:
Zakaj pa usta niso intimni predel? Namreč z usti počnemo prav vse, najbolj umazane (izrečejo) stvari pridejo ravno iz ust, pravtako jih uporabljamo pri spolnosti, kot tudi za hranjenje (enako kot prsi).
Default avatar
Jahman je napisal/a:
Seveda ne bodo, saj tudi ne bi šel v Severno Korejo kričati ubil bom Kim Jong Una?
Default avatar
Pol pa so to neke teorije o moških zatiralcih zgrešene, zatira jih zgolj lahko ideologija (Islam) in to kogarkoli (ne glede na spol). Zahod je najbolj svobodni del sveta in bo zaradi svojih pravnih fundamentov ostal tak.
Default avatar
nudist je napisal/a:
A oči potem tudi, ker se v njih vidi intima duše? Pri govorjenju uporabljaš jezik, ki ga besedno ne potiskaš drugemu v njegova usta, kot pri orali, kjer se tvoj lole znajde v notranjosti ust in jezika ali še dlje, kje v grlu. Pa vrtaš si po nosu tudi tako intimno vsem na očeh?
Ja vem, nekateri ne odrastejo, pa bi se morda radi želeli tudi v odrasli dobi dojiti vsem na očeh, ker je lakota prehuda. In ker so žlice in roke premalo intimne.
Default avatar
nudist je napisal/a:
Vsej dve od teh bi blo bojš, če bi ostale oblečene. Kar se niplnov tiče, moj dobi popizditis v glavi, če ga posesam za bradavico, jaz pa med nogami, če posesa on mojo. Moški pač imate tiste knofke bog ve zakaj, mnogokrat tud za okras ne, ženskam pa so čista erogena cona. In ščegetavčka tud ne nosim prosto okoli. Je dovolj nazorno?
Default avatar
Ker so ženski joški tudi spolni objekt, moški pa niso. Nima ženska jošk samo za dojenje dojenčka!
Default avatar
Ti povem je napisal/a:
Ja, ampak spolni objekt dojke niso po vsem svetu. Veliko kultur jim ne daje nobene spolne vsebine. Zakaj?
Default avatar
Se strinjam z gejem. Kot da bo katera sedaj pa pokazala svoja vimena.
Default avatar
Ti povem je napisal/a:
Kako da ne? Mene rajcajo moške prsi ravno tok kot ženske..
Default avatar
bisexxx tip je napisal/a:
Ne sekiri se, to je sam zato, ker nis ne ded in ne baba
Default avatar
Ja, lahko so zgoraj brez, ampak doma. Ne vem, če je dovoljeno hoditi moškim po trgovinah zgoraj brez, ali pa po uradih. Ena meja mora bit. Pa tudi ravno estetsko ni, če smo prav pošteni. Posebno pa vsi ti starejši, zavaljeni, kosmati, ni ravno lepo za pogledat, bodimo odkriti.
Default avatar
si lahko zamisliš štalo, da ženska namoči jošk v vrelo juho, ji pade na kuhinjsko ploščo, roštilj ... zleti župa in talar po luftu (še kakšnemu v glavo po možnosti) ona pa na bolniško, pokvarjen dopust ....