Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kaj menijo ženske o moških in kaj moški o ženskah? Kje tičijo razlike in kje podobnosti med spoloma? Ali smo res ženske z Venere in moški z Marsa?

Ženski špil o 'težkih opravilih'

Default avatar

BooooreeeeddddddddofU

Velikokrat slišim žensko govorit v smislu, da je kuhanje, likanje, dat stvari v pralni stroj nekako težko.. Ni, ane. Kuhat je izi, vse je izi. Moškim je treba zamerit če to ne delajo ja, šur. Ej, rutina, pospravljanje, to je dobri ženski fajn delat, cik cak je fertik. Dobro je za odvračanje misli, ker itak samo razmišljate o bedarijah, kako otroka ne boš dala cepit, pa ti psi.. Tega pojebanega psa imaš rajši kot svojega izbranega moškega.

Moški smo ti vse dali, sestopi iz visokega konja nehvaležnosti bijaččč
Default avatar

Goldfish

Si se spihal? No super. Zdaj pa pojdi nazaj k svoji ženički.
Default avatar

Stanko75

Pranje in sušenje perila zame ni opravilo ker ničesar ne narediš edino zmečeš v stroj. Drugo je likanje ampak likam nikoli ne ker če stvari takoj pobereš iz sušilca in zložiš je vre vredu. Razen srajc tiste pa zlikam če je ena ali dve več jih pa v pralnico nesem kjer jih za 1€ po komadu precej bolje.
Default avatar

Ojej

Ja Stanko to je za žensko levje opravilo kot da bi premikal gore. Ostali nekak vemo da se samo zmeče not, ampak joj prejoj, ženski je pa to kletka, prej bi se nikoli ne obrila in se pridružila sufrežetkam kot da bi se počutila ujeta v tej kletki, moški ki ne znajo sami not zmetat so največji zatiralci na zemlji