Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

nakazilo brez da bi furs kaj težil

Default avatar

popoldanski-zaslužek

pozdravljeni
težava je sledeča....dolgo sem iskala in končno našla nekaj malega za zraven - prevajam neke internetne strani za tujca nemca. Ker je delo kar slabo plačano, kljub temu delam, kajti...denar pride še kako prav. Zaslužim nekje okoli 120 eur na 5 tednov. Prvo nakazilo mi je nemec nakazal kar na trr, napisal : Nakazilo. Konec koncev bi lahko tudi kaj na ebayu prodala in bi mi lahko on nakazal.
Čez nekje 6 tednov bom imela ponovno nakazilo. seveda me je strah davčne, popoldanski s.p ne pride vpoštev, sem redno zaposlena. Nihče mi noče posodit računa (namesto mene izstavit) vsaj tisti, ki imajo firmo.....Vprašala sem kar nekaj računovodkinj in pravijo, da se davčna začne vtikat, ko so večji zneski...slaba tolažba, še vedno me je strah...pomagajte mi, kakšne so možnosti nesumljivega nakazila??

hvala

lp
Default avatar

Skrill

A Švaba nakazuje tudi prek Skrilla? V tem primeru si lahko ubodeš njihov predplačniški Mastercard in nakazano porabiš prek tega, ne da bi Furs karkoli porajtal. Je pa res, da ti upalijo provizijo za skoraj vsako pi**arijo, tako da je treba kar računati, ali se ti splača. Pa obvezno si preberi vsa tista čreva v pogojih, če ni slučajno kakšen haklc glede samoiniciativnega sodelovanja z dacarijo.

Podobna stvar je Neteller, ki mislim, da ima sedaj celo istega lastnika, velja pa enako kot napisano zgoraj.
Default avatar

Morda

Kak gram zlata naj ti pošlje po pošti. Skenerjev zlata še ni.