Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

Iščem apartma tučepi, brela, biograd, makarska

Default avatar

dalmatinar

Prosim, če kdo karkoli ve ali pozna kakšen dober apartma v teh krajih za 4 osebe blizu plaže z veliko teraso,.... Vse je že zasedeno.
Hvala
Default avatar

elnaa

Lepe destinacije si si zbral, vse to poznam smo bili, vendar vedno smo bili v hotelu. Moraš pa si vzeti v zakup, da zna biti na vseh teh plažah gužva, še posebno v sezoni. Edino v Tučepih poznam apartma 00385989211961 in drugi apartma 00385993133102
Default avatar

dalmatinar

Glede gneče sem seznanjen, ampak imamo radi da se dogaja. Žur na plaži, animacije, barčki, pekarne,...Prihajamo iz mirne vasice tako da nam to pride še kako prav :)
Hvala za kontakte. Edina omejitev je budget ki je do 60 eur.
Default avatar

elnaa

60€ bo malo malo za glavno sezono in južno Dalmacijo, razen apartma 300m in več stran od plaže..Za ta denar bi dobil fini apartma mogoče na Viru, tukaj imamo mi v najemu, imajo dosti ugodnejše od južne Dalmacije...
Default avatar

dalmatinar

Na Viru pa ni tistega dalmatinskega duha, ozkih starih ulic, živahnega dalmatinskega mesta,...
Default avatar

dalmatinar

Kakšne so pa kaj cene v restavracijah in barih v Tučepih. Bili smo v Vodicah in so bile cene zelo zasoljene. V Pirovacu pa zelo dostopne.
Default avatar

elnaa

Podobne kot v Vodicah, zasoljene. Za Pirovac se strinjam, tam smo ugodno jedli in pili. Ugodne cene so tudi na Viru, zato smo se odločili zanj.
Default avatar

dalmatinar

Kaj pa če primerjaš Pirovac in Vir glede plaž, dogajanja,...
Default avatar

elnaa

Saj tudi v Pirovcu je lepa plaža in čista voda kot na Viru, vendar Vir je večji in so večje plaže, oziroma več zaselkov (Žitna, Straža, Lučica, Slatina, Jadro...) Meni je všeč Žitna (vendar tam je v glavni sezoni gužva), najboljša pa Lučica pa morda še Jadro kateri je v centru mesta. Seveda pa je na Viru veliko več dogajanja, vsak vikend koncert znane skupine ali pevca, več restavracij, štantov, barov, trgovin...
Default avatar

dalmatinar

Kako je pa kaj s senco na plaži? Je primeren za male otroke? Nekdo mi je rekel, da je Vir zelo vetroven otok. Je to res?
Voda je pa najbrž najtoplejša v Pirovcu?
Default avatar

elnaa

Lansko poletje bilo zelo toplo morje tudi na Viru, včasih morda res pihal vetrič, ampak v večini je prijalo, saj tako ne opaziš prevelke vročine. Sicer sem se kopala samo na plaži Lučica, tu je kar nekaj drevja ker si poiščeš senčko. Ogromno družin z malimi otroki.
Default avatar

dalmatinar

Ni sreče. Vse zasedeno ali pa drago.