Potovanja.Over.Net

Popotniški nasveti

Praktični nasveti za popotnike, da se potovanje ne bo sprevrglo v nočno moro. Kaj je pametno vedeti preden odrinemo novim dogodivščinam naproti?

prvič Easyjet,Ryanair..LondonStansted

Default avatar

oktarina2

prosim za pomoč, ker bova prvič s fantom letela z letalom do Londona.Danes zvečer bova kupila karte ali iz Lj z Easyjetom ali iz Trsta z Ryanairom(se bova še odločila) ne glede na to od kod, bo let na letališče Stansted. prvič bova kupila karte, zato bi prosila za čimbolj podrobne informacije:
1. glede samega prijavljanja na let ; kaj točno morava sprintat?to kar pokaže na njihovi strani ko kupuješ karte?+potrdilo ki bo verjetno prišlo na email? se pravi je potem "karta" v bistvu list papirja A4format?
2. kako naredimo in kdaj naredimo prijavo na let?na emailu? je potrebno tudi to potem sprintat?(nekje sva zasledila,da si sprintaš že tudi povratno prijavo,da nimaš potem tam na destinaciji problemov iskanja printerjev?ali so na letališču njihovi šalterji, da ti tam sprintajo?je tako bolj za ziher?)
3. let bo v vsakem primeru do Stansted letališča, kako potem najhitreje in najceneje do mesta?

prosim če čimbolj po domače razložite te postopke,da se nama kje ne zalomi, ker res nimava še nobehih izkušenj s tem..miljonkrat hvala vsem