Starševski čvek

Moški povejte kakšne ženske si res želite tiste samosvoje ali ubogljive ovčke brez hrbtenice? Pa iskreno, ne nabijajte!

Default avatar
Moški skoraj vsaki reče, da želi samostojno, samosvojo in žensko, ki ima svojo glavo, pač da ve kaj hoče. Me pa težko prenašajo, ker sem takšna oz me želijo na vsak način spreminjati, ker kao imam preveč hobijev, če mi do nečesa ni to povem in se jim ne prilagajam ipd, vse je narobe če s frendicam grem kam na kako sao kavico(žuram namreč ne), sprehod malo, ker mi moja družba ful ustreza ženska namreč. Tako da ne štekam kako potem takem imam skos iste težave, če takšne želijo, vsaj rečejo tako? Medtem ko vidim, da rajši imajo pridne ubogljive ženske, ki jim vedno prikimavajo, priznajo ne, da jim to na dolgi rok najbolj odgovarja. Povejo pa da jih te veze dolgočasijo. Dvoličnost pa takšna? In takšne ubogljive ovčke tudi zelo varajo, priznajo da jim je veza dolgočasna, ker jo morajo skso sami voditi, ker brez njih nič ne zna in ne upa in ne more, ampak tistih prvih pa ne morejo prenašati. Veste sploh kaj želite?
Default avatar
Saj so res desci krivi ker te noben ne povoha. S teboj ni nič narobe.

No povoha že, sam domov ne odpelje. Zakaj bi pa te? A da mu boš v njegovem domu pametovala? Sama si svojega zasluži, pa si boš ti lah cucke domu vozila.
Default avatar
Preprosto je... radi imamo ženske, ki nas dopolnjujejo.
Default avatar
Ma življenje z ubogljivcem je dolgčas. Mora bit Mal drame kdo bo koga. Ljudje ki hočejo uboglivca so ponavadi dolgocasni
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Resno? a se ti res nič ne dogaja v življenju?
Default avatar
Povejte iskreno je napisal/a:
Če samo na svoje rineš, čemu bi te kdo prenašal? A rabiš samo financ ministra? Pišeš o dveh ekstremih, oba sta neprebavljiva.
Default avatar
ext je napisal/a:
In ja, točno vem kaj hočem.
Default avatar
ext je napisal/a:
Nama se skoz dogaja ko sva skupaj. Enkrat zmaga on drugič jaz.
Nama je tako všeč.
Poskusi kdaj je zelo zabavno. Veliko bolj kot popolna podrejenost enega ali drugega.
Default avatar
Povejte iskreno je napisal/a:
Pravilni odgovor na tvoje vprašanje je: Ti še sama ne veš, kaj bi sploh rada!
Default avatar
Povejte iskreno je napisal/a:

Veš, je velika razlika med žensko, ki je samosvoja, a se zna prilagajat in živet v dvoje ali pa med žensko, ki je samosvoja in se sploh ne zna prilagajat življenju v dvoje.

Ko si v dvoje, nisi sam in tu ne gre, da ne bi smel kam sam ali s kom drugim, gre za to, da kaj ti bo par, če si ti sama sebi dovolj in nimaš želje sprejeti nekoga drugega v svoje življenje in ga deliti z njim.

sicer pa, kakor si ženske želimo različne moške, tako si tudi moški želijo različne ženske, eni ubogljive, drugi samosvoje.
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Kdo bo koga... kot dva konja, ki vlečeta vsak po svoje... hvala lepa. Meni podrejanje ljudi ni bilo nikoli v zabavo.
Default avatar
Grda resnica je napisal/a:
Ja meni je ob takem dolgčas ja kot si napisala heheh :)
Default avatar
Povejte iskreno je napisal/a:
Preveč posplošuješ. Res je, da določene karakteristike žensk (nežnost, toplina, lepota, skrbnost...) moški bolj cenimo kot druge - tako kot tudi ženske bolj cenite določene značilnosti pri moških (moč, samozavest, pogum..).
Mislim pa, da je bistveno (ne glede na spol), da te partner ceni in sprejema kot ČLOVEKA. Tu pa stopijo v ospredje univerzalne človeške lastnosti: poštenost, lojalnost, srčnost, empatija...
Poleg tega - vsakdo, ki ceni svojo partnerko ali ima celo hčerko, gleda na ženske kot sebi popolnoma enakovredne in jih spoštuje. Jaz imam hčerko, vidim, da je pametna in zanimiva čeprav ima šele 6 let (priznam, sem pristranski :)) - ampak vsekakor si želim, da bi zrasla v samostojno, svobodno in pošteno osebo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar
Povejte iskreno je napisal/a:
Tudi drama vsak dan postane dolgčas.
Default avatar
je velika razlika je napisal/a:
Samosvoja se ne zna in predvsem noče prilagajat.
Samostojna pa - mogoče (če ni hkrati tudi samosvoja).
Default avatar
Pa ne samo vpr. je bilo zakaj moški govorijo oz govorite da bi radi samosvoje, imate pa rajši ubogljive ovčke, ki jih varate, ker vam je z njo prelepo, ker vas vedno uboga? Malo ste nekateri zanšli s teme in z napadanjem sploh največji tupoglavec polarni, ker samo pametuje vedno ker drugega niti ne zna ehhehe kaj polarni ti manjka dobrega sexa malo hehehe in si tečen :) ker to se bere iz tebe hehehe
Default avatar
Ženska mora biti vse , tudi malo kurb_a zvečer v postelji.
Default avatar
itisme je napisal/a:
Bingo, v tem je razlika
Default avatar
ext je napisal/a:
Ne moreš ti to razumeti. Za tak odnos je potrebna visoka inteligenca in močan karakter. Ne gre se kdo bo koga okoli prinesel ampak kdo bo koga bolj napalil.
Definitivno mene ali njega pohlevna ovčka ne more napalit.
Komi čakam da pridejo domov. Bo pestro zvečer.
Default avatar
jaka 31 je napisal/a:
Je res. To so bolj samosvoje, kakšne ovčke ne bi rekla da so v postelji pohodne k.urbe, ker zakaj drugje potem iščejo hehehe :)