Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Gelirani nohti - sanacija

Default avatar

Bibica2

Po 14 dneh so se mi polomili nohti s podaljšanimi konicami. Sedaj je na njih gel, lak in ne vem kako to odstraniti da pridem do svojih. Ali gre z acetonom? Ali bom morala čakati da prerastejo saj jih ne grem več delat in popravljat.
Default avatar

Gel se odpili

Pojdi nazaj kjer so ti jih naredili in naj jih tam odstranijo.

Gel se odstrani edino tako, da ga odpiliš dol.

Gelish / soak off je pa tisti, ki ga odstraniš s posebnim odstranjevalcem (podobno acetonu)
Default avatar

ajmemeni

Če bi bili dobro narejeni, se ti po 14 dnevih nikakor ne bi smeli polomiti. Pojdi k tistemu, ki ti jih je delal in naj ti vse odstrani. Druge možnosti ni.
Default avatar

Bibica2

Nazaj ne morem, saj sem si to neumnost privoščila na dopustu in sedaj moram reševati stanje doma, streznjena da nikoli več. Tudi plačevala ne bom še enkrat, raje bodo pač lep čas nikakršni in bom roke držala skupaj. Zanima me kako bi si jih lahko vsaj malo popravila sama.
Default avatar

ajmemeni

Nabavi si eno dobro pilo in gel spili dol sama, če nočeš plačevati, da ti to v salonu naredijo.
Default avatar

lakiranje

Nalakiraj si jih z drugim lakom. Ne vem sicer, kako točno to izgleda s podaljšanimi konicami, vem pa, da je meni geliranje oz. permanentni lak s piljenjem uničil moje nohte, pa še odlepili so se mi, zato se tega ne mislim več iti.
Default avatar

Nohtarca

Pa kje si to delate nohte, da se vam odlepijo in polomijo ? Podaljšane s konicami imam že cca. 8 let in se mi ni še nobeden ne zlomil in ne odlepil. Tudi uničenih nimam. Ko sem imela operacijo sem si jih odstranila in bila 3 mesece brez. Moji nohti so bili čisto normalni odspodaj. Avtorica, če imaš polomljene jih moraš spiliti. To bi ti naredili tudi v salonu. Kupi si dve pilici in pili dokler ne gre vse dol. Ni druge.