Forum.Over.Net

Starševski čvek

Huawei mate 10 lite vs. Huawei Honor 9. Ima kdo?

Default avatar

Ulala88

Kupujem nov telefon, ker bo šel stari kmalu adijo. Od vseh, ki jih imajo na izbiro, mi odgovarjata Huawei mate 10 lite ter Honor 9. Vsak ima svoje + ter -. Pogledala sem že videe na youtubu ter prebrala nekaj mnenj že na netu. Me vseeno še vaše izkušnje zanimajo. Ima kdo katerega od teh dveh? Katerega se bolj splača? Vzela bi na naročnino pa med cenama tudi ni dosti razlike.
Default avatar

Ostrostrelec3

Js mam HUAWEI MATE 10 Lite meni je zlo dober ker ma velik prostora pa hiter je
Default avatar

agrezm1

Sam že lep čas uporabljam honor9 in sem kar zadovoljen. Glede na to, da bo kmalu dve leti naokoli in čas za nov telefon me zanima - če ima kdo slučajno izkušnje z Huawei Mate 20 lite- https://www.a1.si/telefoni/huawei-mate-20-lite-crna Predvsem me zanima ali so kakšne težave oziroma negativna mnenja- tistih kateri ga res imate...
Default avatar

viharni jezdec

agrezm1 je napisal/a:
Z nobenim od Huawei telefonov ni težav, seveda če normalno ravnaš z njim. Midva s sinom imava oba huawei, zdaj sem mu vzel p30 pro, zdi se mi da je vse preforsirano in telefona nikoli ne rabiš v taki zmogljivosti kot jo ima. Je pa res, da fotoaparat ima pa fenomenalen, pravo čudo.
Default avatar

To je res

viharni jezdec je napisal/a:
P 30 pro ma res odličen fotoaparat, tudi 20x približanje in podobne funkcije, edini telefon ( trenutno) na trgu, ki ima te zmogljivosti. Tudi cenovno zelo ugoden napram applu in samsungu.

Avtorica, trenutno je najbolj ugoden v ceni in kakovosti huawei p 20 lite oz. Huawei p smart 2019, honorja 9 in huawei-ja p 10 mate ne bi kupoval, ker sta ze malo starejsa in verjetno ne bosta vec posodobljena, tudi cenovno nista veliko cenejsa od p 20 lite oz p 20.
Default avatar

viharni jezdec

To je res je napisal/a:
P20 lite imam pa jaz, zame več kot predober telefon, največ ga imam za klice, pregled elektronske pošte in brskanje po spletu, ter spletno banko. Fotoaparat je pa tudi zadovoljiv, čeprav me zdaj malo žuli sinov, sem se zaj., njemu bi moral dat svojega in sebi kupit novega.😅
Default avatar

whitecow

viharni jezdec je napisal/a:

viharni a to maš nameščen android 9 (Pie) mogoče? Če da kako si z njim zadovoljen?
__________________________________________________
Default avatar

viharni jezdec

whitecow je napisal/a:
Ne, jaz imam na P20 lite 8,0, kaj ima pa pob na P30 pro, pa ne vem, vem da nimava povsem enako. Ma, meni je super za moje potrebe več kot dovolj, on je pa tud zadovoljen, ker tud video igrice šibajo na polno. Je pa res, da on nima dodatne SD kartice, ker mi je rekel na telekomu, da jih pri nas še ni, so neke nove hitre, drugače upočasnjujejo telefon. Ima pa tako več kot dovolj pomnilnika.
Default avatar

whitecow

viharni jezdec je napisal/a:

uf jaz sem mel oreo nameščen (8.2.3 ali nekaj takega) in je bil super sistem. Potem se je baraba posodobil na 9.0 in prvo kar sm zgubu so bli šumniki pri sms in mms ih. sem malce raziskova lkako bi jih dobil nazaj, samo bo dokaj težka ,da bi sistem spravil na oreo 8.2.3 kot je bil na začetku pa tud ni variante.. ja pomnilnika mam 64, sem pa dodal eno kartico od 128, ker je kamera špica, posledično so tud fotke špica prav tako pa plac ki ga poberejo

uglavm men je pita obup piškotek je bil pa amerika. Upam da bodo tisti ki delajo na softwareu naredili oppravke tud za nas, da bomo lahk šli na suho.....

mam pa tole zadevo
https://www.motorola.com/us/products/moto-g-gen-6
__________________________________________________
Default avatar

viharni jezdec

whitecow je napisal/a:
Seveda je vedno varianta, poglej na spletu, kako se naredi hard rest za ta telefon ( jaz sem pobu to delal še prej na LG-ju, ima pa vsak telefon drugačno zaporedje tipk in koliko časa moraš katero držat, da se hard rest izvede in naloži prvotni android nmeščen na napravo), če ti pa ne rata, ga pa nesi enemu, ki ima poslovalnico za kateregakoli operaterja in ti bo na novo naložila android.