Forum: Partnerska in družinska posvetovalnica

Strokovna pomoč družinam, partnerjem in posameznikom v osebnih stiskah in težavah v odnosih ter staršem pri vzgoji otrok.

Predstavitev moderatorja

Odgovori Nova tema
Avatar Andreja 29 Dec 2017 13:51

Pozdravljeni,

v ekipi moderatorjev foruma pozdravljamo in vam predstavljamo Uroša Drčić-a, specializanta psihoterapije in transakcijskega analitika svetovalca (TAC).

Uroš je direktor zavoda Revita - center za svetovanje in izgorelost, kjer vodi prakso individualne, partnerske in skupinske psihoterapije ter psihosocialnega svetovanja.

Skozi leta psihosocialnega dela je tudi na podlagi lastne izkušnje izgorelosti dal poseben poudarek pomoči osebam s težavami s prekomernim izčrpavanjem. Vodi tudi svetovalno skupino prav za osebe s takimi težavami.

Znanja in veščine s področja psihoterapije je pridobil v okviru študija na Univerzi Sigmunda Freuda ter specialističnega študija psihoterapije transakcijske analize na Psihopolis inštitutu pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA.
Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA). Poleg privatne prakse je Uroš v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami Društva Projekt Človek.


Uroš,
dobrodošli na forumu!

***

Problemov ne bomo rešili z istim načinom razmišljanja, kot smo jih ustvarili.
Albert Einstein


Stojim Vam ob strani.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Uroš Drčić 30 Dec 2017 11:28

Spoštovani uporabniki foruma,

vesel sem priložnosti, da bom lahko z vami delil svoje izkušnje pri psihoterapevtskem delu. Moje področje dela je splošno psihoscilano svetovanje in psihoterapija. Posebej me zanimajo področja: medosbeni odnosi, vzgoja otrok, izgorelost, neustrezna čustvovanja ...

Andreji hvala za lepo predstavitev ter celotni ekipi med.over.net za zaupanje.

Lep pozdrav,
Uroš Drčić

_____________________
mag. Uroš Drčić
specializant psihoterapije
transakcijski analitik svetovalec
m: 031 336 452
e: [email protected]
url: http://www.revitacenter.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh