Starševski čvek

Zakaj Ljubljana zapravlja občinski denar za hrvaške pevke?

Default avatar
Prejšna leta je pela Danijela, letos Severina. Pa toliko boljših slovenskih pevcev imamo, ki so tudi dobri imitaterji tujih pevcev? Ali Hrvatje počnejo enako, not! Ali to nikogar ne moti? Namesto, da bi denar krožil med slovenskimi državljani, uhaja na Hrvaško, Hrvati pa nas na vsakem koraku zajebavajo, mi se jim pa klanjamo, kaki butalci!
Default avatar
Zamenjajte župana.
Mi imamo župana čistega slovenca. Ne poje nam noben.
______________________
Default avatar
Boljši pevci ?
Ti pa si za hece.
Mešano je. Bo nekaj odrov in bo povsod nekaj za vsakega nekaj !
Pa koji klinac tolk pluvate no ? Res ne zastopim.
Default avatar
Pripeljejo tiste, ki napolnijo zadevo, kaj češ forsirat neke Slovence, če bo potem prazno in se bodo slišali črički? To je kapitalizem, dragi moji.
Default avatar
Sramotno je, da v Sloveniji že več kot 20 let nastopa ista balkanska gam*d od glasbe. Nimamo ponosa, nimamo ničesar. Izgubili oz. celo zavrnili smo lastno identiteto in se poistovetili z balkansko. Tega še v času bivše juge ni bilo toliko. Mladina, rojena v 90-ih in celo po letu 2000, ki o jugi pojma nima, posluša samo Balkan in se sami sebi zaradi tega zdijo neverjetni carji, so pa navadni primitivni bedaki, ki ne vidijo čez planke.

Kdaj smo sploh imeli nazadnje koncert kakega trenutno svetovno popularnega glasbenika? K nam pridejo le tisti, ki jim je odklenkalo. Medtem nam ravno Balkan pobira vse dobre koncerte. Vem, da bi naj kmalu prišel k nam Enrique Iglesias, pa se že sedaj vprašam, če bo prodanih dovolj kart za ta event. Pač, Slovenci ne vidimo dlje od Balkana. Zaplankani do konca.

Meni zato grejo vse javne prireditve pri nas na bruhanje, ker je vse organizirano na "balkansko noto".

Grem raje v tujino. Da bi npr. Slovenci nastopali na Hrvaškem v taki meri, kot Hrvati pri nas, bi na Hrvaškem imeli vstajo proti temu. Narod ne bi tega dovolil. Mi jih pa imamo vedno raje. Res, da ne gre mešati glasbe s politiko, vendar ti isti glasbeniki, ki jim ploskate, ko pridejo čez mejo, nimajo dobre besede za Slovence, slovenski evri pa jim ne smrdijo.

Ko je bila na tv še oddaja Poglej in zadeni, ki jo je vodil Stojan Auer, ni kazalo tako slabo. Je sicer tudi gostil balkanske pevce, vendar hkrati tudi ostale takrat v tujini zelo popularne glasbenike. Bilo je za vsakega nekaj. Danes je samo še za tiste, ki poslušajo Balkan. Ostali moramo na koncerte in prireditve v tujino, če želimo slišati aktualne popularne izvajalce.

Če povzamem. Slovenija je glede ponudbe glasbenih prireditev na samem dnu dna v Evropi. Sramota.
Default avatar
Mogoce ker so njemu vsec,mogoce ker jih lahko pof..,mogoce ker balkanci znajo samoumevno dati provizijo....razlogov je lahko torej vec.
Default avatar
Potem nam pa še ta komunajzarska oblast prepove nastop hrvaškega domoljuba, zaradi tega suspendira novinarja in odstavi urednico, morda tudi direktorico in iskoristi priložnost za discipliniranje in utišanje informativnega programa.

Če pa poje četniški vojvoda, ki se je včasih norčeval iz Slovencev, ali četniška nevesta, ki se ni nikoli opravičila za zločine svojega moža, je pa vse v redu.
Default avatar
Sami komentarji zafrustriranih omejencev. Kaj ima hrvaški band,pevec veze s politiko? Vi res povsod vidite politiko in samo neko brezvezno sovraštvo vas je. Če ti ta glasba ne paše pač ne greš pa je stvar rešena. Oliver Dragojević je npr nastopal tudi v Srbiji pa se tam ni nihče bunil. Parni Valjak enako pa se tudi nihče ne buni, samo neki omejenci tu se bunijo zaradi Severine. In potem sanjajo o neki izgubi indentitete, zato, ker bo Severina imela koncert. Še pri fucking muski ste omejeni. Ko pa hodijo v Slovenijo igrat npr Green Day,Scorpions,Il Divo,Nick Cave itd pa seveda nič ne bo nihče rekel. Mater najboljš, da vsak Slovenec posluša samo Slaka in Avsenike, je izključno samo slovensko hrano in se zabarikadira med 4 stene.
Default avatar
Slovenci večni hlapci je napisal/a:
Podpis
Default avatar
Kero drogo je Zoki je napisal/a:
Napuhnjenec, kaj ima hrvat od tebe, če si socialc?
Default avatar
R10 je napisal/a:
V Poreču je pela Severina, pa prebivalci niso bili ravno navdušeni, ker ne poje nič posebnega, ampak glavni problem je pa v tem, da so njeni nastopi zelo dragi in strošek pade na občino. Zakaj bi morali Ljubljančani to sprejeti, če se še Hrvatom to ne zdi sprejemljivo?
Default avatar
Pojejo tisti ki jih ljudje poslušajo. V prodajo gre tisto kar ljudje kupijo. Simpl matematika
Default avatar
Daj, povej, kateri to tuji bendi nastopajo, se posebej hrvaski in srbski me zanimajo, ker kolikor sem gledala program na ljubljanskih trgih, je beda od bede, nic od nic, se edini slovenski dobri so BFM in Jocker out, vse ostalo je taka beda, da se je bolje vsest v Solista in tam poslusat unga na sintisajzerju!
Default avatar
Ni čisto tako je napisal/a:
No, vendarle eden s pravo resnico. Punce ne jebeživa sila več, pa poje tu, kot vsi odpadli.
Default avatar
Sploh ni res.
Letos nastopata Helena Blagne in Nusa Derenda. Bi bilo bolje, ce bi bila Severina
Default avatar
R10 je napisal/a:
Nick CAve in ostali so sami organizirali svoj koncert, plačali prostor in zaračunali tistim ,ki so se koncerta želeli udeležiti(ki so kupili vstopnice).
Občinski denar se ni trošil zanje, od občine niso dobili plačila za nastop, občina ni okupirala javnega prostora, občina ni organizirala ozvočenja, varovanja... občina ni trošila zanje denarja, ampak ga je od njih verjetno dobila posredno.
Default avatar
Pogrešam čase z Danijelo, Petrom Grašotom, Hari Mata Harijem,Tribute to Joe Cockerjem, Neisho, Crveno jabuko ...
Razne Žagarce, Dremeljce, Modrijani...not for me ...