Forum.Over.Net

Starševski čvek

Iris Mulej

Default avatar

Mihamihec

Po videnem na instagramu je zivljenje Iris Mulej ena sama reklama.Kok zivijo te zenscine?Od samih sponzorjev.Bljak.
Default avatar

zgarana

Mene je pa bolj na teh njenih reklamnih fotkah, ki jih objavlja, zmotilo to, da ženska zadnje čase deluje zelo postarano in nezadovoljno. Ni več tistega nagajivega nasmeška na obrazu, ki ga je imela nekoč. Vidno je shujšana, obraz nekoliko umeten, ustnice našobljene ali jih sama za fotke tako neokusno šobi. Deluje hladno in hudobno, utrujeno mogoče. Povsem drugače kot pred leti.
Čudno, glede na to, da je postala mama in večkrat piše o tem kako srečna da je zdaj.Včasih oči povedo več kot besede o tem koliko je nekdo zares srečen.
Drugače me ne moti, da služi s temi reklamami na socialnih omrežjih. To je danes popularno in veliko modelk to dela. glede na to, da to dela od doma, je tako lahko več časa s hčerko.
Me pa moti, da je zdaj začela v ta "posel" že vlačit tudi svoje dete. Tega pa ne odobravam.
Default avatar

neokusni zapisi

Najbolj so pa neokusni tisti njeni zapisi v katerih piše kako hčerka recimo spi, mamica pa ne vem kaj uživa v spalni srajci ali kaj podobnega. Potem pa objavi sliko svoje joške. V bistvu v modrcu ali spalni srajci, samo vseeno
te njene doječe joške tako razkazovat ni najbolj apetitlih.
Default avatar

bitcoin1

Mogoče pa bitcoine prodaja....ali pa oglase klika za 0,00001eur....
Default avatar

bejbibejbi

Če bi se ti vsak dan srečeval z žaljivkami v Admirjevem stilu, k.rva, laj.dra,... kdo bi bil lahko srečen? Po treh mesecih zanositi in vrjeti, da bo to srečen odnos je bil plunek v lastno skledo.
Neglede na vse fotografije, ki so čisti blef, je Iris konec koncev samo "poceni" čistilka Barčiču. Živi v povprečno velikem stanovanju, brez kvalitetne družbe, no - ima Isabello, doberman in čivavo, daleč od doma, ...
Barčič pa se med tem druži in spoznava z novimi princeskami.
Vrjetno je sit plastike ob sebi, ki ko odpre usta, momlja in pove nič
Default avatar

kaj se boš menil z njim

bejbibejbi je napisal/a:
Brez zamere ampak tudi Barčič ni nek pojem za široko razgledana tipa, veščega hudih intelektualnih debat. Nekdanji varnostnik na Sintalu, to je to. Potem je pa naredil posel v tujini.
Default avatar

Barc

bejbibejbi je napisal/a:
Kako pa ti to vse veš, kako on njo kliče? Pa poglej si malo, koliko stane povprečno stanovanje, tam kjer ona živi. Za razliko od vas, ki vam je življenje pluvanje drugih po med. over. netu, se je ženska znajdla v življenju, čeprav je sponzoruša. Vi ste pa kao vse neke hude bejbe na monu, pa se še vi znajdite, ampak prvo se bo treba pogledati v ogledalo.
Default avatar

turistično naselje

Barc je napisal/a:
Tisto stanovanje je prišlo z njegovo službo v marini. Kaj ima veze koliko kajstane. Živet 365 dni na leto v turističnem naselju ni baš neki lajf. Še najmanj za vzgajat tam otroka.
Default avatar

Barčić ima res

Iris je pa še vedno zeeelo lepa. Res zgleda 10 let starejša v živo kot je, ampak lase postava so pa buuum. Malo kopira Kim Kardashian. Tak flet v katerem živi pa stane 300.000e.
Default avatar

vse je čudno

ta njen Admir je čuden tip
Default avatar

Saj zato je pa lepa

Mama bosanka, oče črnogorec. Faco pa ima čist bosansko. Je Dremeljci podobna.
Default avatar

niti slučajni ni lepa

faca je preveč podolgovata.Saj zato je pa lepa je napisal/a:
Default avatar

Podolgovata faca

Vse svetovne leoitice jo imajo, to je ovalna najlepša oblika obraza.
Default avatar

horce face

HAHA horse face niti slučajno nimajo vse ženske.
Default avatar

no evo

Ta njen Admir ima 2 otroka že od prej
Saj zato je pa lepa je napisal/a:
Default avatar

Vs modeli

Naomi Cambell, Cindy Crawford, Gisele Gundshen, Adriana Lima, Sara Sampao, Aleksandra Ambrosio, Angelina Yolie. Od naših..Tara Zupančič, Tina Gaber, Bernarda Marovt, Melania Knauss, ...ogromno jih je. Pa vrliko missic sveta, Universe itd..okrogel obraz je pa grd.
Default avatar

konjska faca

v Evropi je veliko lepših kot tole
Default avatar

nehvala

kako pa veš to?

bejbibejbi je napisal/a: