Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hallokupon LAŽNA STRAN!

Hallokupon LAŽNA STRAN!

Vsi, ki ste dobili sporočilo od hallokupona to je lažna stran. V kolikor naročite vinjeto te ne boste dobili.

Naivnost ljudi nima mej.

Letna vinjeta 2018 (2A), plačajte le 55 €, namesto 110 €! Hahaha seveda Slovenci se vžgejo na popuste.

Darujte teh 55€, ne bodite naivni in vsaj malo preverite to lažno stran

Če pogledamo pod whoisdomain vidimo, da je bila spletna stran narejena pred 6 dnevi. Gostovanje ima pri podjetju neoserv.si. Ne ve se kdo je lastnik, nič.

Tako, da ne padajte na te fore.

domain: hallokupon.si
registrar: NEOSERV.si
registrar-url: https://www.neoserv.si
nameserver: mitch.ns.cloudflare.com
nameserver: bonnie.ns.cloudflare.com
registrant: O800566
status: ok
created: 2017-12-14
expire: 2018-12-14
source: ARNES

Domain holder:
NOT DISCLOSED

Tech:
NOT DISCLOSED

Je še kdo dobil ta sms?

To da je nateg je jasno ze po ceni in glede na to da imajo na spletni strani kot ponudbo samo vinjeto in nic druzga, pa tud v zameno za njo hocjo samo 55€ in osebne podatke. Mene bolj zanima kje so dobl mojo tel. stevilko, ker me ni v nobenem imeniku in stevilke ne dajem nikomur niti znancem, dajem jo samo za nujne zadeve in tistim nekaj prijateljem in blizjim sorodnikom.

Tvojo stevilko so dobili pri kaksni drugi “kuponko” zadevi ali cemu podobnemu. Itak je pa to stran naredil nekdo ,ki verjetno noce mazati imena druge “kupnko” strani , ki deluje kolikor toliko regularno 🙂

Prijavi zadevo!

Prav zdaj sem isti SMS dobil, čisti nateg, če rata,rata. Banda. Folk ne nasedajte, lep pozdrav vsem.

Je Simobil prodal podatke?

Tudi sine je dobil ta sms danes. Smo pa vsi na bobu, cifra nikoli nikjer objavljena.

Tudi jaz…o, hudirja, so se pa tega obsežno lotili. Me pa zanima, od kje jim tel številke, ker jaz je, naprimer, nimam javno objavljene.

Nečak je dobil ta sms pa je mamici navduseni kazal,če hoče poceni vinjeto.Pa je bila takoj skeptična kakor vsi drugi.Je pa zanimivo od kje številke.Sploh ko se malo uporablja njegov
Mobi.Sošolci,
domači.

Tudi jaz…o, hudirja, so se pa tega obsežno lotili. Me pa zanima, od kje jim tel številke, ker jaz je, naprimer, nimam javno objavljene.
[/quote]

Jaz sem pri Telemachu, prej Tušmobilu

Dobila dopoldne. Tudi moje telefonske ni v nobenem imeniku. Mogoče je računalnik naključno kombiniral cifre.

tudi jaz dobila… sem pa pri mobitelu…
jaz sem sicer ze kdaj kje narocala kaj, da sem mogla napisat tel. stevilko…. mogoce bi bilo zanimivo da napisete iz kot ste doma? jaz sem iz spodnje savinjske (10min iz Celja)
bi bilo to res za prijavit?

Lj

Tudi jaz sem dobila SMS za nakup fake vinjete.
Od kje jim moji podatki se sprašujem tudi sama.

Tudi jaz dobila, sem pri Telemachu, sem takoj skenslala, ker je več kot očitni nateg!

Preverila sem tel. številko – vedeževanje 2,99 evr na minuto!!!

Tudi jaz dobila sms vceraj…od kod jim tel.st. nimam pojma?

Dobila sms eno uro nazaj… Nikjer objavljena številka… Okolica Ljubljane.
Lp

Pobrskal po tel.št 090 ki jo je potrebno poklicati – registrirano vedeževanje za 2.99 eur na min. Prevaranti. Za prijavo.

prijavite na policijo

Klasičen nateg vzamejo denar potem javijo da jih ni vec na zalogi in da vam bodo vrnili denar. Point? Njihov dejanski zasluzek je klic na 090… in oni načeloma niso v prekršku 🙂

Tudi jaz sem v tem trenutku dobil sms. Ali je kdo dal prijavo in kam?

New Report

Close