Forum.Over.Net

Starševski čvek

Se zdi še komu oblačenje mladih katastrofalno, meni gre kar na bruhanje.

Default avatar

oblacenje_mladih

Pozdravljeni,
imam vnukinjo, ki je v najstniških letih. Moram reči, da se oblači zelo ne spodobno. Sledi vsem modnim trendom. Prav spomnim se kako je imela še, ko je bila majhna punčka zelo ljubka oblačilca-nekatera še zdaj hranim v omari. Zdaj pa čisto nasprotje. Pozimi nosi oprijete zavihane hlače po možnosti strgana na kolenih. Kratke majčke. No na srečo so zdaj v modo prišle vsaj nekoliko daljše bunde, čeprav mi tudi te niso všeč.
Default avatar

Grda resnica original

Joj sploh ne omenjaj. Jaz kar živčnega fasem ko vidim v kake raztrgane kavbojke se je mulc obleku. Ko zadnji klošarji hodijo po svetu.
Default avatar

jah no ja

Pa k verouku je nehala hodit pa s fanti se druži pa geja ima za kolega?

zeh

ps: potem pa bruhaj, ampak nekje tam, kjer ne bo drugim smrdelo.
Default avatar

LeoVinci

Če pa normalnih cunj sploh ne prodajajo več...
Default avatar

Neon_Cube

LeoVinci je napisal/a:
Seveda jih
Default avatar

odvisno

... kje iščeš :-)
Default avatar

MonaCoin

mladi pač eksperimentirajo, eni z zunanjostjo, drugi pa s čim drugim, men se to ne zdi nič posebnega.
bolj mi je smešno, ko vidim odrasle ljudi oblečene v najstniške cunje ...
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar

Upup

Men so pa raztrgane jeans kul.
Default avatar

preveč si zategnjena

oblacenje_mladih je napisal/a:
Čeprav si že v letih, bi bila vseeno lahko malo bolj odprta za različnost! Tvoja vnukinja se oblači čisto v redu, tudi jaz se včasih oblečem podobno, pa sem že 50+.
Default avatar

pa bruhaj koga briga

Daj si duška in bruhaj.
Če ti je bolj pomembno to, kako se oblači, in ne to, kakšna je ... mah, škoda besed. Mladost je čas za norost, naj si da duška z obleko, lasmi, pirsingi, mejkapom. To je vse minljivo. Pomembno je, da ima kaj v glavi in srcu.
Default avatar

že bilo

Al so bile tudi pred leti (desetletji) strgane kavbojke moderne, pa smo preživeli.
Mladi so mladi :)
Default avatar

feminisTka

Men se pa mulci kul oblačijo, veliko lepše, kot smo se mi, tudi če ne nosijo bluzic z ovratnički in nabranih krilc. Mogoče je malo preveč temnih barv. Ampak ok.
Joj, sem se zdaj spomnila ene mode, ko smo punce nosile maxi krila, taka grozna, grda rožasta, pa ene 20 cm od roba je morala biti všita čipka? Se spomnite tega?
Danes bi res koga še kap :)))
Default avatar

jana11

Sem že čez 60, pa mi ne gre na bruhanje, halo.
Me pa začne kar v kolenih trgat, ko vidim nlado dekle s kavbojkami, zaztrganimi na kolenih.
V mojih najstniških letih smo pa nosile minike, ki so komaj pokrile rit. Je pa res, da smo imele napram današnjim mladim skoraj vse manekenske postave, debelih ni bilo.
Mi je pa grdo videti poleti prekratke majice in čez hlače ven viseti špeh.
Default avatar

sisisi

Meni pa so najbolj ogabne kavbojke, ki visijo na pol riti dol. Kot da bi mulci imeli plenice, tako zgledajo. No saj obnaša se jih večina tudi tako, kot bi bili še dojenčki. Groza! Zadnji čas, da uvedejo spet obvezno služenje vojaškega roka, da jih malo discipinirajo, ker mamice jih očino ne znajo.
Default avatar

to ste bile ene take

feminisTka je napisal/a:
Meni ste se smilile.
Jaz sem namreč nosila fotrove srajce z odrezanim ovratnikom in zašitim na ruskega, ter oprijete, poštepane in raztrgane kavbojke. Bolj so bile pošite, lepše so bile. Pa pozimi semiške, poleti platnene copate.
Tudi vojaške dolge spodnje gate sem nosila kot hlače ...
Kakšna krilca s čipko.
Default avatar

R10

In kaj vas briga kako se mladi oblacimo? Kakor nam fucking pase. Meni je tudi zalostna moda starejsih, ki mislijo, da smo se vedno leta 1970 pa kaj? Njihov problem.
Default avatar

starlka

feminisTka je napisal/a:

hahahaaa, zdaj se spomnim enega svojega dolgega, rožastega krila, kako sem bila ponosna nanj! Stara sem bila ene 20 let. Če bi ga pokazala moji hčeri, bi bila ona tista, ki bi bruhala :))))))

Pa tudi jaz si ga več ne bi nataknila v sanjah! Joj. Meni se pa najstniki lušno oblačijo. Spet so modne kratke majčke, kot v mojih časih, na ozke kavbojke sem se že navadila in jih imam tudi sama. Pa všeč so mi te debele mehke jakne s kapuco, ugice, letošnji veliki mehki puloverji. Lepša moda je sedaj kot je bila za nas v osemdesetih.
Default avatar

feminisTka

to ste bile ene take je napisal/a:
Pač nisi moja generacija. Moja je nosila kavbojke in žametne hlače "na zvonec", zgoraj pa tako ozke, da si se moral uleči, da si zaprl zadrgo. Pa zguljene so morale biti, sedeli smo v kadi in nove hlače drgnili s sirkovo krtačo (na veliko veselje naših staršev :))) Pa srajčke in bluze s špičastimi ovratniki.
Pa tista grozna krila :)))
Default avatar

Mehurnjak

Priznam, da s si z neumnim oblacenjem v najstniskih letih nakopala kar nekaj tezav z mehurjem, kostmi (premalo oblecena sem hodila, kolesarila po mrazu) in me niti malo ni ganilo, kaj si o meni mislijo vse babice sveta;) takrat je pomembna estetika oz to, kar je pac in. Tezko bi me kdo preprical, da naj ne hodim taka po svetu, ce vam pa uspe prepricat tamalo, naj pazi vsaj zaradi zdravja, potem pa super! Mehur ji bo hvalezen.