Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kateri puder?

Default avatar

1234sunnyday

Pozdravljeni,
Mene zanima kaksno mnenje imate za l'oreal infallible matte puder, je res tako kvaliteten in pa silikonsko bazo od l'oreala?
Pa zanima me se mnenje za catrice 24h stay make up puder..:)
Default avatar

Marušy

Zdravo, ne vem zakaj točno rabiš puder, ampak meni so daleč najboljši BB pudri, če rabiš bolj prikrivnega uporabi CC. Čeprav to niso pudri, spadajo pod kremo, kožo neguje, jo ščiti in vlaži, ampak so vseeno precej prikrivni.
Loreal ima bistveno boljši marketing kot pa same proizvode. Na tržišču je precej boljših izdelkov, pa verjemi da tudi cenejših. Jaz osebno preferiram BB kreme, pudri kožo samo zapacajo, umažejo srajco ali puli pa še v pore gre in čez čas je obraz videti neprivlačno. Pozdravljena!