Forum.Over.Net

Starševski čvek

znan obraz

Default avatar

goljufija

Patetika od Šeška je zmagala, neupravičeno. Pika!
Default avatar

Lepotička

Lahko se samo smejem, ker itak nič ne pomaga. Letos je pač zmagal NAJSLABŠI. Iz usmiljenja.
Default avatar

škoda cajta

kaj to gledate, to je cenena oddaja za najstnike
Default avatar

Kaj res kdo verjame

Tale lojzek je res bogi. Pa kaj res mislijo, da so koga preslepili in da kdo verjame, da so ljudje glasovali za njegovo zmago?
Default avatar

goljufija

Zmagat bi moral Mitja, če bi bilo po reglcih, takoj za njim pa Novina.

Čudno mi je bilo že to, da ni bilo povratnega smsja iz št.6446, kamor je bil poslan G7.
Default avatar

Cvekica

Sram vas bodi, Pop TV. Edina oddaja, ki smo jo pri nas doma se gledali na vasi TV, po tem fijasku pa ne tudi tega ne bomo vec gledali (ce bo seveda se kaksna sezona). Kaksne vecje usluge s tem Sesku res niste naredili. Sramota...
Default avatar

Mmkk

Ne morem verjet... ne vem pa kaj ima PRO plus od tega. Ker, da bi pa res zmagal ni možno. Se skozi celo oddajo ve, da pač ni všečen.
Default avatar

Tako

Kaj to en in isto odprl temo in si samsebi komentira? Moderator preveri, če je temu res tako.

Sešek se je odlično odrezal in je pač zmagal.
Default avatar

milaa

Tako je napisal/a:
Kaj se razburjaš? Saj skozi ves čas oddaj veš kakšno mnenje imajo ljudje o njemu. Situacija je ista, če greš pogledat na FB. Zato je očitno, da je rezultat prirejen.
Default avatar

sešek

Sem vedela, da bo zmagal tale fant... Pa ne zaradi sposobnosti.
Default avatar

Sem navijala

Za Leo. Mi je bila skozi vse oddaje top in najbolj konstantna
Default avatar

kaj ji pomaga

Sem navijala je napisal/a:
Najboljša pevka po kvaliteti. Samo malo jo j... jezikavi in antipatični karakter. Za kariero v šovbiz bo morala postat bolj priliznjena. Tako žal je v tem poslu.
Default avatar

sesek

Logično, da je zmagal. Vse babice, ki poslušajo njegovega fotra po radiu, so veselo glasovale zanj. Mogoče je še kakšen župnik namignil, da ovčice glasujejo zanj.
Default avatar

arrina

Zmagal je najslabši. Nekdo, ki je imel ves čas najlažje preobrazbe, pa še to je najslabše izpeljal. Sramota za POP TV. Sedaj itak noben normalen ne bo želel sodelovat v tem bednem šovu.
Default avatar

najslabši

Lepotička je napisal/a:
Najslabši?? No, ne tako. Eden od slabših.
Nisem nič presenečena, se mi je ves čas zdelo, da bo tako ;).
Letošnja sezona je bila sploh veliko slabša od prejšnjih. Slab izbor nastopajočih, slab izbor komadov. Denis se je tudi že izpel. Ribička, kot Ribička. Gojc in Irena sta vse skozi približno enaka.
Default avatar

pop davek

in za takele prirejene zmazke od oddaj bi POP rad povečal "naročnino"?

Bi vsaj pošteno resnične rezultate glasovanja pokazal, sej je Sešek imel itak tooolk brezplačne reklame in porivanja naprej skoz celo oddajo, da je bilo že neokusno.
Default avatar

lkkbjbjk

Jaz sem bila šokirana, ko je Avdić napovedal zmagovalca. Zame najslabši tekmovalec. Jana Plestenjaka je super zadel, vse ostalo, vključno v finalnim nastopom, pa je bilo zelo zelo povprečno. Veliko je pri tem imela žirantska mafija, saj so ga vse te oddaje kovali v zvezde. Tudi včeraj, so npr. Aqua podelili stoječe ovacije (saj ne rečem, bilo je dobro odpeto), potem pa pride Lea Sirk z vesoljsko težkim komadom in skine Sio v nulo, pa ravno toliko, da so ji mlačno zaploskali. Pravi strokovnjaki, res, za se zjokat. Meni nič ni jasno.

Če bo ta oddaja še na sporedu, bi bilo treba NUJNO zamenjati žirijo, ker so katastrofalni. Pa tudi avdić se je izpel, žal.
Default avatar

00oo00

Tako nesramnih, pokvarjenih, primitivnih, prostaških oseb, kot se tu zbirate ni nikjer. Tega fanta ste prvi hip, ko se je pojavil napadli z vsemi topovi. Spustili ste se na tako nizek nivo komunikacije, da se mi je želodec obračal. Sprašujem se kakšen človek je sposoben pisati takšne svinjarije kot ste jih vi in to o človeku, ki ga NE poznate, NIČESAR ne veste o njem.... Sram vas je lahko v dno duše a kaj, ko je nimate.
Jaz ga nisem prej poznala, sploh nisem vedela zanj, zdaj sem ga prvič videla. A po tem kar sem videla, mi je jasno, da mu vi, ki ga tako primitivno napadate, ne sežete niti do kolen. Grem stavit, da on takšnih podlosti ne bi bil sposoben.
In ja, prav zaradi vas, hijen, sem navijala zanj. In prav je, da je zmagal, Ne samo, da je dober človek, je tudi zelo dober pevec. Vi ste pa FUJ. Zamislite se malo nad seboj....
Default avatar

žirantska mafija

lkkbjbjk je napisal/a:
Mislim, da je žirantski mafiji malo svetovano, kako naj ploska, koga naj bolj podpira. Vse je zrežirano. Ribička včasih bolj očitno gleda tekst.
Škoda. Prvi dve sezoni sta mi bili res všeč. Nastopajoči so bili boljši, mogoče le boljši igralci, tudi boljši izbor pesmi je bil. Pa "glasovanje" je bilo nekako realno. Tista sezona , ko je zmagal Tilen, je bila že preveč prirejena;). Letos pa sploh.
Default avatar

včeraj je

kar dobro pel. Imel je dobro pesem, ki mi je ležala in v osnovi je vsečna mnogo ljudem. Recept za zmago.

Se je pa skoz vse oddaje videlo, da so ga forsirali, da bi zmagal, izbor pesmi je bil prilagojen zanj.