:-))))))))))))))))))))))
Politika je del našega vsakdana in zaradi nje smo tam, kjer smo. Pogovor o naših voditeljih in njihovem delu. Povejte vaše mnenje na forumu Politični čvek.
Argent smrdeča
Komunist Evo Morales
Diana Montiel bo zmagala
Hitler emigrant v Argentini
ve se od prej
Hitler emigrant v Argentini je napisal/a: ↑Domobranci, oz.dombranitelji so v hudih jamah, torej doma.
Tisto, kar se je izvozilo, niso oni.
Končno, je tudi Hitler emigriral v Argentino, kjer je še dolgo živel, neobsojen.
Merklce ni delal iz zamrzninih spermijev, kot je bil primer pri putinu in njegovem pravem zaploditelju iz vatikana.
putinov oče
Hitler emigrant v Argentini je napisal/a: ↑Domobranci, oz.dombranitelji so v hudih jamah, torej doma.
Končno, je tudi Hitler emigriral v Argentino, kjer je še dolgo živel, neobsojen.
Merklce ni delal iz zamrzninih spermijev, kot je bil primer pri putinu in njegovem pravem zaploditelju iz vatikana.
stop fašizmu svoboda narodu
kdo je Putinov oče
Sereš bre sereš
Kakšni potomci, če je janšev oče Penezić pobil vse zajete, bili to ali ne?ve se od prej je napisal/a: ↑ve se, da so potomci domobrancev v argentini.
Živela slovanska Rusija
kdo je Putinov oče je napisal/a: ↑Kaj a je papež Putinov oče? Neverjetno.
Jaz sem pa mislila, da je papež v Argentini nategnil eno Bitch in je ven prišel domnevni ustanovitelj Loginovega mačka.
Rdeče belo
Živimo za železno zaveso v miselnosti
Bežali so zaradi propagande, navadni ljudje, neoboroženi, vsi v smrt!Rdeče belo je napisal/a: ↑Tudi "vi" bi bežali pod grožnjo smrti, če bi zmagala druga stran. Ljudje so se odločili pragmatično po navodilu Cerkve, posledice pa so morali prevzeti čisto sami.
skrivali v samostane
Kdo je kdo
Kdo je kdo
Veliko izveš iz komentarjev, vpiši Najdeno pod dvignjenimi kamni, moše pijade, idr.skrivali v samostane je napisal/a: ↑Zakaj so se ustaši razbežali in poskrili, če so se le lahko? Zakaj so domobranci kar ubogali in niso bežali sem in tja, tako kot ustaši, ki jih je bilo potem polno ustreljenih in ranjenih v samostanih, cerkvah in cerkvenih šolah?
podgane so želele živeti
Vsaka divja pogana želi živeti. Tudi metlo, milo, šampon ali knjigo bo zglodala, samo da bo preživela. Isto je s Hrvati. Vse naredi, samo da preživi. In menihom, nunam in župnikom so zaupali, da jih bodo varovali.skrivali v samostane je napisal/a: ↑Zakaj so se ustaši razbežali in poskrili, če so se le lahko? Zakaj so domobranci kar ubogali in niso bežali sem in tja, tako kot ustaši, ki jih je bilo potem polno ustreljenih in ranjenih v samostanih, cerkvah in cerkvenih šolah?
Gašper in Štefan
a zato so menihi
A zato so avstrijski menihi?Gašper in Štefan je napisal/a: ↑Že od boga Apolona je bilo tako, da moški hoče nekoga mlajšega od sebe. Da ga bo povaljal. Najrajši nekoga za kogar že ve, da je ubijal in da sposoben ponovno ubijati. Smo tako se lahko začne igra mačke z miško. Maček čaka, da bo mišek zrasel in ga ubil, ker je to goreča želja povsem sprevrženih sado mazo bolnih možganov.
Že bog Apolon je rekel svoji sestri: "Gledal sem ga, ko je omamljen spal, tako mirno je dihal da sem se spraševa, se bo premaknil, ko bom počasi centimeter za centimetrom...
Tumast TM
Želko Ražnatović Arkan