Forum.Over.Net

Starševski čvek

Veliko temnih in poraščenih žensk kot npr Maja Keuc in npr Zala zgledajo starejše kot so dejansko. Zakaj?

Default avatar

manca_s97

Jaz bi jima dala starost tam med 32 in 40 let. A je to značilno za te z juga poraščene, da zgledajo starejše kot so ali kako. Če ktera ve zakaj je temu tako naj malo pokomentira.
Recimo blondinke in blondinci, če so lepi seveda, običajno zgledajo tam 5 do 10 let mlajši od dejanske starosti. Pa tudi kakšne rjavolaske al pa lepe babyface temnolaske, sam da so rojene od Karavank naprej na sever ;)
Pol pa če se še malo poredijo kot zgornja primera, pa takoj zgledajo tam 40 letne mame.
No ne zdej hujšat pa bit anoreksične, pa se sekirat, pač sprejmite se takšne kakršne ste, to je samo primer, sej ljubezenske ročke pa tudi morjo bit ;)
Default avatar

Mogoče ker si ne

brijejo brade oziroma obraznih kocin ... hahahahahahaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sori, ta je bla nesramna, sam moški, ko se pobrijemo, zgledamo mlajše :)
Default avatar

Zenska zenski volk

Mene pa zanima, zakaj imate nekatere zenske, pa bodisi z juga bodisi s severa potrebo po tem, da ob 11. uri zvecer pisete poste, v katerih zalite druge zenske? Se boljse pocutis, ker si sama "lepa babyface blondinka ali pa rjavolaska" in najdes potrditev v tem, da se vtikujes v izgled drugih in ga javno komentiras? In isces v njih neke napake, ki jih nimajo? Da bi Maji Keuc ali Zali dala 32 ali 40 let? Lepo te prosim. Da sta porejeni? Sploh Zale je sama kost in koza, o cem govoris? Porasceni? Kje to vidis? Kolikor vem Maja sploh ni z juga, pa tudi ce bi bila, ni ne porascena niti debela, vsekakor pa zdaj ne sedi za racunalnikom in studira, kako so neke druge zenske postarane in kosmate in debele. Jaz ne videvam v zivljenju ljudi, ki bi zgledali 10 let mlajsi, vecina jih zgleda svojih let, tisti pod 25, ki pa vcasih dejansko zgledajo se kot najstniki so pa s tem prej nezadovoljni, kot da bi se hvalisali. Ni cudno, da je med mladimi toliko nesamozavesti in potrebe po dokazovanju, ce se v vsakega obregnete, kako izgleda. Vsak je, kakrsen je, na to, kako izgledamo zal nimamo kaj dosti vpliva, sploh pa ne na to, kako temni smo.
Me pa cisto resno zanima, zakaj si odprla to temo, kaksen odgovor pricakujes? Kdo bi naj kaj vedel o tem, zakaj juznjakinje kao zgledajo starejse, in zakaj bi taksen profil cloveka bil na monu? Ali gre zgolj za to, da bodo zdaj se druge primaknile svoj loncek (recem druge, ker kolikor poznam moske so v povprecju veliko manj ostri do zensk, kot so druge zenske), kako Maja in Zala slabo zgledala, pa se boste skupaj fino pocutile, ker lahko nekoga anonimno zalite. Dajte malo mislit se na koga drugega, kako bi se pocutile, ce bi se o vas tako pisalo ali pogovarjalo, najbrz ne dobro. Res vedno bolj me presenecate nekateri, kot, da nismo vsi samo ljudje.
Default avatar

ddec

primitivka, veliko žensk in moških iz severa, je tudi temnolasih, Primož Peterka je totalno črnolas, črnook, pa je Slovenec. Sicer pa so temnolasi ljudje lepši, če te že zanima.


manca_s97 je napisal/a:
Default avatar

miles

A je to tekmovanje za najbolj neumno temo?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

Norma pa to

Ah, dej no ga srat.
Mon admini nabirajo klike, pa takele štepajo zadnje cajte.
Drug dan pa teh njihovih gem nikjer več ni. Štanca inpodjebavanje folka v glavo.
Imajo naročeno, kako se folkjebe keukeu. V čelo.
Default avatar

manca_s97

pa sej ni blo mišljeno kot žalitev, sam zanimivo se mi zdi, da južnjakinje zgledajo večinoma tm 5 do 10 let starejše kot so, pa nvm zakaj
drugače me pa ne motijo veliki nosovi, nizko čelo, pa tud zobje če so mal naravno krivi, včasih nekatere prav definirajo določene značilnosti in jim pašejo, pač naredijo jih simpatične in zapomniš si jih po nečem. Sta pa ti dvi punci pač v show businessu in sami prostovoljno nastopata, zato sta mi padli na misel, vprašanje kakšni sta pa brez fasade, če že z make upom bol švoh, sori če si tud temna pa sem te užalila, sej mogoče pa ne velja za vse južne
aja pa obe b radi v tujini delali, nastopali sam ti sta še v slo. bolj jeftina (sej razumeš si z juga najbrž, to je poceni) roba. naj probata želim jima vso srečo, sam neki je realnost neki pa sanje
to v ameriki rečejo eastern european bitches, balkanian whores, v najslabšem primeru te pa za turkinjo zamenjajo :) , mogoce kasno cipo lahko odigra, ki jo kdo pretepe al kej tazga, no Katarina cas pa igra bl classy kurbe (koka pa sex pa sugardaddy), sicer zlo slabo neprepričljivo igra, lesena igra, nima karakterja in karizme, pa naglas ma res očiten, vloge so par minut v filmu, ampak čestitke je vsaj v nekaj HW filmih, pa nekaj zasluži, nekateri pa cel lajf mami oči dej denar
..... tekmujem s tabo, da bi napisala daljši post, pa ne vem, če mi je ratalo hihi
Default avatar

Zenska zenski volk

Nisem z juga, niti ne rabim biti za to, da se ne strinjam s tvojim razmisljanjem o juznjakinjam. Si pa me uzalila, ker sem zenska. Tako, kot ti zdaj zalis punce z juga nekdo nekje zdaj zali mene, bledo svetlolasko, in tebe, kakrsnakoli ze si. Ampak vidim, da je debata brezpredmetna, ker si polna predsodkov (nizko celo, velik nos, krivi zobje, ojej). Morda samo to: saj lahko imas neko mnejne, tega ti nihce ne more vzet, ampak preden ga izrazas se vprasaj, ce je potrebno in ce je sploh vredno, in ce z njim morda koga zalis.
Default avatar

Omg

manca_s97 je napisal/a:
Wtf have I just read???
Default avatar

enajdec

ti si grda in misliš, da so še drugi grdi. To je ta tvoj problem.
manca_s97 je napisal/a:
Default avatar

poIrani sij nepr

Avtorica , a nisi vedela, da edino večno samske monklje, ki ne marate otrok in ste zelo pa-ameetne in športate, izgledate mlajše, pravzaprav večno mlade in lepe, vse druge ženske se normalno starjao. :-)
Default avatar

največ o sebi poveš

Vse, kar si naplozala, pove največ o tebi in nič o tistih, ki so predmet tvojih napletanj.
Default avatar

manca_s97

ja kok sm vas užalila, o boge ste no.
Sam neki me pa res zanima a se težko brijete po nogah, pa kolk pogosto, al si populite z voskom, al z laserjem odstranite?
Pa na obrazu a si redno pulite ta vaš puhek pa brkice, vosek, laser, ali kakšna hormonska terapija?
pa resno sprašujem nič se ne hecam
Default avatar

poIarni sij nepr

manca_s97 je napisal/a:
Verjetno nisi nikogar užalila sploh mene ne, ki sem moški in takoj prepoznam popolno babjo prismodo, neke bistroumosti in vrednosti s svojim pisnjem ravno ne pkažeš, ne? :-) Je pa fajn, se človek vsak dan nareži na tem forumu, kaj vse ta svet nosi. :-)
Default avatar

manca_s97

jst sm eni južni (pa nimam nic proti njim) k se je nekaj kregala z mano enkrat prbila, ja pa mela je mal tak mal večji turški nosek. A ves, da ma moj fant zlo velko orodje v hlačah. Pa se mi je naki smejala, pa kr nekaj govorila. Pa sm ji zabila, kokr da nisem sploh slišala, kaj mi je govorila: ja tolk velkega ma, da rabi orožni list, ampak veš kaj, bolje orožni list za k_rac kot pa orožni list za nos! hihi pa lahko noč
Default avatar

poIarni sij nepr

manca_s97 je napisal/a:
A vsaj osnovna šola ti pa ni šla? :-)))
Default avatar

kkaj dafak sm glihkar prebrala

komedija^2, sam v vsaki šali je mal resnice
Default avatar

poIarni sij nepr

kkaj dafak sm glihkar prebrala je napisal/a:
No, saj ti dafak nisi nič boljše od avtoroice, kar tekmujete med sabo katera je bolj neumna. :-)
Default avatar

abirka

Meni se pa zdi, da take, kot si ti zgledajo res neumne. In potem napištete nekaj takega, kar vas naredi še 10x bolj neumne, kot dejansko ste.
Default avatar

ali je avtorica sploh pri zdravi pameti

Zenska zenski volk je napisal/a:
Tudi mene zanimajo razlogi za neutemeljene žaljive trditve avtorice.