Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

iz črne na rdečo

Default avatar

Misssssssssa

Živjo, zanima me ali bi lahko prišla iz črne (malo izprane) na krvavo rdečo, mogoče modro ali vijolično.. nevem še točno. Me pa zanima ali bi bilo to možno brez velikega uničenja las?
Moji naravni lasje pa so temno rjavi.
lp
Default avatar

mojcaaaastrekelj

Pozdravljena,

vse se da, če se hoče.. ni pa priporočljivo, saj se ti bodo verjetno lasje zelo uničili.
Predlagam, da postopoma svetliš svoje lase, saj bodo učinki zelo lepši in bolj zdravi.
Jaz sem šla iz temno rjave na vijolično in sem super zadovoljna!!
Ponudnika sem našla preko aplikacije SpaMatch, kjer sem ustvarila povpraševanje in sem potem v komentar napisala kakšne želje imam.
Super cena še boljši ponudnik!!
Upam da ti uspe, lep teden ti želim
Default avatar

Vedeževalka 666

Postopoma bodo vedno bolj uničeni in ko boš prišla na želeno barvo, bodo lasje samo še za odrezat.