Potovanja.Over.Net

Izleti po Sloveniji

Zanimiva mesta, pohodniške poti, terme, turistične kmetije. Odgovorite ali zastavite vprašanje. Skupaj raziskujmo prelepo Slovenijo.

bled

Default avatar

1967optimist

Sicer ne odgovarjam na različne teme, ker vem, da imajo vsake oči svojega malarja in in ima vsak drugačen pogled na določeno stvar ampak kar bom pa napisala v nadaljevanju je pa izbilo sodu dno: pa naj grem po vrsti.

Bled imam skoraj pred "nosom" in s prijateljico greva vsakokrat po končanem obhodu okoli jezera na kremšnito in tortico, ker bivši Šmon oz. zdajšnjo Zimo prenavljajo sva zavili v Restavracijo Park - pa bi bilo bolje , da ne bi. restavracija nabito polna - ob odhodu mi je bilo popolnoma jasno zakaj. Ampak najprej naj grem po vrsti.
Po čakanju na prosto mizo. končno le prideva do nje, ki je bila zraven izposojevalnice drsalk, katera je na sredini restavracije, tako, da se morajo gosti, ki so si izposodili drsalke čez pol restavracije, stojalo s čevlji je zraven miz, tako, da se vonj iz čevljev širi okoli bližnjih miz. Naročiva kremšnito, totico in 2 čaja. Kremšnito dobim takoj, 2 čaja nama prinese čez nekaj minut drug natakar, na tortico pa je kolegica čakala celih 5 minut s tem, da jo je prinesla spet druga natakarica in če ne bi bila uvidevna do kolegice , da sem počakala, da sva skupaj pojedli kar sva naročili . Po 3-kratni prošnji na račun se kje po skoraj 30 minutnem čakanju le primajala natakarica , ki je sprejela najino naročilo in to v srbohrvaškem jeziku. HALO - za ztak turističen kraj, kot je Bled, ko smo v Sloveniji pa si postrežen v srbohrvaščini ( proti nobenemu nimam nič, povsod so dobri in slabi ljudje ne glede na narodno pripadnost, jezok, vero) ampak tole mi je pa dvignilo živec, za take službe , bi moral biti pogoj znanje slovenskega jezika s tem, da se govori še kak tuj jezik. Tko pa je očitno čisto vsak "šalabajzer" dober za strežbo. Vem, da zaposleni niso nič krivi ampak delodajalec bi moral gledati na to kakšen kader zaposluje in ga tudi pošteno plačati. Tako pa kljub temu, da je bilo natakarjev za moje pojme veliko so letali po restavraciji kot kure brez glave, kar pomeni, da ni nobene organizacije in zato je tudi posledično gneča, ker vsi potem čakajo na račun. Žal mi je, da po 20 minutnem čakanju nisem enostavno odšla iz restavracije, račun, ki ni bil majhen 16€ pa naj si nekam vtaknejo. Vem pa, da me tam ne vidijo več - škoda, ker je to zelo slaba rekalma za Bled, ki je drugače zelo lep samo z njim delamo, kot svinja z mehom. Nisem nagnjena h kritiziranju, ampak kar je preveč,je pa preveč.