Ženski in Moški čvek

Prosim za mnenje

Default avatar

Nevem kaj naj si mislim

Pozdravljeni.

Mene pa zanima zensko mnenje glede sledece stvari:

Partnerka me je prevarala.Od tega je 2meseca.Jaz sem hotel vedet vse podrobnosti o prevari.Kak,zakaj,kdaj kje,kak dolgo..
Na vse mi je odgovorila.Seksala sta 2x in 1x mu je nudila oralni sex (ne do izliva).Pisala sta si ze od lani aprila.Prvo ona ni bila za stvar.A jo je on potegno noter.Do letos junija staxsi samo pisala fantazije kak bi keri kerega poseksal in posiljala slike.Letos junija pa se je zgodil sex 2x in potem oralni sex.Ko sem jo vprasal zakaj je to naredila je rekla da je ji bilo vsec da je nekomu bila vsec.Da nekoga vzburja,da si jo nekdo zeli.Jaz ji nisem dajal dovolj pozornosti.Vec krat sem bil nesramen do nje.Nisem ji dajal blizine..To sem tudi priznal.Pri ljubimcu pa je to dobila.In je podlegla tudi spolnosti.Pravi da jo je on preprical ker je rekel da se nebo zvedlo,da bota to nesla do groba. Ker ji je bilo vsec njegovo pisanje,da se pocuti posebna,sprejeta,se je bala da ce nebo sla seksat da bo to pisanje se koncalo.Sex ji je bil nujno zlo,da se pisanje ne konca,hkrati pa tud iz radovednosti ce bo sec tak ko je on njej pisal kak bi jo.Ko sta prvic seksala on ni mel dovolj trdega.Ampak je vseeno koncal z drkanjem.Pa ji je pisal da bo drugic boljse ko bota.In je pol sla se en krat.
Ko se zvedel in sma se pogovarjala o podrobnostih sem jo vprasal,kak ji je bil seks z njim.rekla je da ne more rect da je bil seks slab.Bil je dober je rekla.Zdaj mi pa 3 tedne govori da je bil seks zanic z njim.Da ko se je poglobila v prevaro,da ko dela na sebi,da je bil seks zanic,ker je za to kak se on predstavlja preko pisanja da bo sex top.Pol pa se je pocutla ko objekt.Ni bilo neznosti, ni bilo tega kar je v pisanju.Kar je govoril da bo.
To je ona ugotovila cez terapije na katere hodima.Da se je poglobila.

Ne verjamem zdaj da je seks bil zanic,ce mi je govorila na zacetku da je bil dober.Se oceno je dala 3/4 od pet.Zakaj mi zdaj govori drugace.Zenske je lahko seks v neki aferi zanic?tud ce ni blo custev in da se je pocutla ko objekt,ji pa ga je vseeno not dal,jo nabijal, mu ga je fafala...

Tud za negov penis mi je rekla na zacetku da ma dober penis.Da jo je privlaco njegov penis,da je privlacla jo njegova velikost.Zdaj pa mi trdi da mam jaz boljsi penismDa ona je bila takrst v soku ko sma se pogovarjala o prevari na zacetku,in je tudi odgovarjala na podlagi efekta,tega kaj mu je cez pisanje pisala.

Spet ji ne verjamem da ji ni bil penis dober.Kaj ni bolj vzburjajoce ce vidis bolj debeli penis in malo vecji od partnerjevega.Nena vas to vzburja zenske?

On ji je tudi slike posiljal kak ma trdega in videje kak mu pride gor.Ona pravi da je moj penis bolj vzburjajoc,da jaz tud seksam bolje in vse.
Nevem kak na to gledate iz zenskega vidika.
Ona je rekla da se je hotla dokazat,sa pa ona je top v spolnosti da ona dela kar druge ne.
Da je to delala zaradi trga ker ji je bilo vsec da ji nekdo na duso piha,da je nekomu vsec,da ma nekdo trdega zaradi nje.
Tud pisala mu je se pred seksom kak bi ona njega poseksala,ce ji je on kaj pisal fantazij ali ji sliko poslal.Pa kak ma dobrega tica.
Rekla je da mu je vse to pisala ker mu ni mogla napisat da je bil seks zanic,ko jo je vprasal ali da ma on slabega tica.Da je to pisala da mu na duso piha.

Men se to vse zdi da je spremnila mnenje da nebi mene prizadela,moj ego.

Prosim za zensko gledanje tega.Kak je seks ce mas neko afero,pa ni nekih custev,pa ma ljubimec vecji penis in bolj debeli?
Je res da ce ni custev med seksom da seks ni tak vredu?
Tud ce samo fizicno gledas da ma zenska penis v sebi in gre zgolj za sex.saj pa se pocuti zapolnjeno in nekdo jo potiska.Je nekaj drugacnega,malo bolj debeli penis in malo vecji.

Vam je vizualno bolj vsec ce vidite malo vecji penis in bolj debeli kot ce pogledate malo manjsega.?vaz vecji bolj vzburja,oz sploh kaj zacutite ko pogledate sliko.
Ker ona je rekla da je sam penis ni vzburjal.Da jo je vzburjalo to vse v povezavi s pisanjem kaj bi ji delal.

Mislite da mi je lagala zaj drugic in da je prvic povedala resnico ali je res bila v efektu in šoku.

Hvala
Sorodne vsebine:
Default avatar

Bulabale

Nevem kaj naj si mislim je napisal/a:
Najbolje, da še ene dva proba, da bo lahko ocenila cigav prnis je dbest. Ti pa se nehaj matrat in poglabljat v to kar je bilo, kako je pocela kar je pocela, kako je komu prislo. Ce ne zmores, raje takoj zakljucita odnos, ker tole kar pocnes je umiranje na obroke.
Default avatar

Stepni_Volk

Nevem kaj naj si mislim je napisal/a:

Čalaj, da pogledam v kristalno kroglo..
Še malo..
Samo še malo..

Ne, tudi kristalna krogla ne ve, boš moral NJO vprašati.
De omnibus disputandum..
Default avatar

Eno žensko mnenje

Se strinjam z bulebale, ki ti je na kratko in jedernato povedal vse, da je zadeva več plastna, da pa je rešitev simpl.

Če bi se že ljubila do tega ne bi prišlo.
Ker pa je lajf rast v ljubezni in se tega še učita ter nista znala komunicirati je zato do tega prišlo.Če se dovolj ljubita in sta oba ugotovila svojo zmoto, bosta drug drugemu odpustila nezrelost in šla zrelejša, močnejša naprej.Če pa bilo kdo od vaju ne zmore iti čez to, pa kot je napisal bulabale prekinita, ker ne vem po kakšni logiki bi lahko to blodenje o penisih kaj skristaliziralo in rešilo...meni deluje bolj kot otročje izživljanje.Kar je bilo je bilo, vprašajta se raje kaj sta se od tega naučila in ali se še dovolj spoštujeta in zaupata, da pozabita in nadaljujeta naprej.
Kar pa se glede dimenzij penisa tiče.Očitno vidva odnos gradita samo na sexu ali vsaj eden od vaju, če je samo to pomembno, pa to itak nikamor ne pelje. Če se dva res ljubita, kar pomeni, da odnos gradita na prijateljstvu, osrečevanju drug drugega, komunikaciji, spoštovanju, pozornosti je posledično ženska v svojem odnosu res srečna, cveti in orgazmira cel dan že od tvojih besed, pogleda nate, tvoje bližine, tvojega vonja, tvojih dotikov in potem ti pri aktu niti nimaš toliko dela in ji je prav vseeno kakšen penis ti imaš, četudi ga izgubiš, ji na kraj pameti ne pride, da bi s kom drugim bilo kaj.Pa tudi njemu ne.
Seveda morata za to biti dovolj zrela oba.
Vse to kar pišeš pa so le otročji izgovori za nezrel folk, ki deluje bolj kot neko igračkanje in izživljanje partnerke.
Default avatar

odrasla ženska

Če želiš mnenje - prvo je, da res upam, da je tale zgodbica izmišljena. Odrasel človek s takšnimi težavami....Drugo pa, če je to vse res - kaj si pričakoval? Samo dve možnosti sta - ali je on boljši, ali pa ti. In kaj sedaj? Saj menda nisi nek ekspert, in sex je pri vsakem drugačen, kot nimajo vsi moški istega (tudi ženske nimamo vse popolnoma identičnih prsi, a ne?) Da pa se s tem ubadaš pa definitivno kaže na tvojo samozavest, potrditev moškosti, ne pa na sam prevaro. Ker če bi šlo samo za to prevaro, potem ni važno kaj je delala, kakšnega oneta je imel oni. Ubadal bi se s tem - jo vzeti nazaj ali pa jo pustiti, brez sočnih podrobnosti.
Po napisanem sodeč, se ne čudim, da te je prevarala. Verjetno je življenje s tabo težko, saj očitno se spuščaš v neverjetne podrobnosti pri stvareh, potrebuješ nenehno dokazovanje ..... Poskusi malce delati na sebi, do takrat pa pozabi partnersko življenje.
Default avatar

Ti misli kar hočeš

Nevem kaj naj si mislim je napisal/a:
Dejstvo je da je bil že prvič boljši od tebe (čeprav je imel mehkega ) drugače ne bi šla še enkrat sexat z njim. Normalno da ti ona tega nebo povedala ker bi bil še bolj užaljen. Sigurno se bosta še dol dajala, tako da ne vem kaj tukaj tebi ni jasno. Priznaj si da si slab jebač, bo najboljše zate.
Default avatar

Prosim če skrajšaš na 7 stavkov

Nevem kaj naj si mislim je napisal/a: