Forum.Over.Net

Starševski čvek

Težave z erekcijo že vsak drugi moški po 40 letu?!

Default avatar

miles

Ko si mlad je je preveč, ko si star premalo.
So it goes... ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do what you can't.
Default avatar

logično je

Povsem logično, zato pa tukaj beremo želje nekaterih takšnih moških po mladem mesu. Mislijo, da se jim bo ob mladem mesu dvignil (pa se jim ne bi).

Temu se reče druga moška puberteta. Moški uspešno drkarijo le še na mlado meso, če jim uspe naskočiti kakšno mlado, jim pa itak po nekaj odnosih odpove.
Default avatar

nazarin

Eni punci sem naredil neko veliko uslugo, pa mi je hotela vrniti v naturalijah...Sem rekel...deklica draga, jaz sem starec zate...nočem ti uničiti maldosti, ki se je zate šele začela...Čustven postajam...
Default avatar

Gost g

preobremenitev je napisal/a:
Za koliko drkov si pa ti dobil garancijo??
Default avatar

ext

Spet ustvarjajo problem. Vse za prodajo.
Default avatar

Nevenič

logično je je napisal/a:
To ni res. Sem zadnjič vprašal sina mojega prijatelja, star je 24 let, in se mu dviguje celo na lubenice, če se mu dvigne ob pogledu na 55 let staro žensko. Je rekel, niti slučajno, a si ti nor. No, meni se tudi ne. 40+
Default avatar

coconutx

Dober prijatelj, 50 let star, je do letos seksal kot zajec, večkrat na dan, če je le imel s kom. V enem letu je na nuli, se mu ne prebudi več. Na začetku konca mu je še na porniče, poleti si je našel 30 let mlajšo, pa dlje od nakladanja in pettinga ni zmogel. Suh, s kondicijo, kadilec. Pri 50tih, orožje pa mrtvo.
Default avatar

Tega generacijo nazaj ni bilo

Za to nosijo odgovornost ženske.
Default avatar

poIrani sij nepr

Ob takih babah, ki so recimo na monu, normalno urejen moški ne bi nikoli imel erekcije :-), da je pa veliko takih v reali je pa jasno, torej težava ne bo iz zdravstvenega razloga in vezana na leta. :-)
Default avatar

Petra pat

No, sej, na koncu so itak zenske krive za vase tezave, kot vedno
Default avatar

poIarni sij nepr

Petra pat je napisal/a:
A boš rekla , da ni res? Daj lepo te prosim, če tega ne veš, da je pri moškem ereekcija odvisna zgolj od njegovega sesksualnega čutenja, potem ne veš nič. Noben 40 in tudi 50 letnik, če ni posebej bolan zagotovo nima težav, če je baba seksi in ni kako drugače katarkterno odbijajoča. Še največ težav imajo moški s stalnimi partnerkami, kjer se toliko tega z leti nabere v glavi, da nikakor več ne gre. Ko bi se kdaj pogledale, da se vse vaše neumnosti nekje morajo kopičit, potem bi vedele, da so to realne posledice vas samih, ne da bi bilo z moškimi kaj narobe.
Default avatar

zdravjeje

Moški smo večinoma obsedeni s svojimi penisi...tudi jaz. Nikoli ni zadosti velik in nikoli zadosti trd. Splošno zdravstveno stanje se močno odraža na zdravju penisa.
Kakor berem sem ter tja naj bi zdravje penisa močno okrepila ustrezna prehrana, post, meditacija, hipnoza, rekreacija, zdrav način življenja... itd. Imam že čez petdeset let in rad bi ga okrepil, da bi mi deloval tako kot pri šestnajstih letih. Nadvse me zanima kako aktivirati to sposobnost brezhibnega delovanja penisa. Pravijo, da se vse da narediti, če se hoče...
Ja in seveda tista, res taprava ženska zna pri moškem čudeže delati.
Default avatar

poIrani sij nepr

zdravjeje je napisal/a:
No, moški nikakor nismo s tem obsedeni in ne razmišljamo o tem, to ste obsedeni le fukfehtarski ostanki, to je eno. :-) Drugo pa kot sem že napisal. Če pogledam tričetrt bab starostno primernih, zgolj po videzu in pogledu v oči takoj odpade, če pa še odpre gofljo je pa pogorela na celi črti in s tako se res ne da normalno sekst, ko ne veš če bi ali ne bi in te 50 krat med seksom mine. :-) Stalne partnerke, ki recimo desetletje serjejo z vsemi neumnostmi, hinavščino in zoprnijo, je sploh čudo, da dedca še kdaj prime in vzdrži do konca, da mu po domače povedano ne bi prej padel dol, da o začetku sploh ne govorim.:-)

Zadnje čase sem nekajkrat zasledil na forumu, da same ženske pišejo, da večjih pra-sic ni od žensk samih in v tem je vsa težava, ne v moških. Izvzeti ste posamezni bedasti moški primerki kot si ti in tebi podobni, ki si nonstop z ravnilci merite tiče, česar mnogi normalni nismo storili niti enkrat v življenju. :-)
Default avatar

tudi ženske

poIarni sij nepr je napisal/a:
Seveda smo krive ženske, da ne postanemo več vlažne, smo pa krive same????
Default avatar

poIrani sij nepr

tudi ženske je napisal/a:
Polna rit je kriva. Torej zmešana babja betica s polno ritjo privilegijev, lahkotnosti in niti ene same oidgovornosti je kriva in posledice so na obeh straneh, same niste zadovoljne in ste nesrečne, uničujete pa tudi vse okoli sebe.
Default avatar

gfo0se

Ja, itak, da morajo biti ženske krive. Pravi dec si pa ja ne bo priznal, da nima več curaka, ampak samo visečo kožo. :=) Ajajaj, Polarni. Ampak čestitke za pogum, da si javno priznal, da si impotenten in se ti ne dvigne več.
Default avatar

Thorrr

Petra pat je napisal/a:
Ja menda ne gremo seksat z napihljivo ančko....valda je baba glavni vzrok, so pa seveda še drugi vzroki ampak dost manj pomembni (stres, vzdušje itd)
Po drugi strani pa ravno babe krivite nas dedce za vašo nezadovoljitev, čeprav je to na prvem mestu vaša naloga oz sposobnost/nesposobnost...
Default avatar

hhm

Nevenič je napisal/a:
če se mu dvigne ob pogledu na 55 let staro žensko. Je rekel, niti slučajno, a si ti nor. No, meni se tudi ne. 40+

meni pa pri tako mladi zlahka. 80-