Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenBrigita PotočkiMartina RazingerAna Ziherl Mali, Shape Salon Ljubljana • Ljubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Brigita Potočki

mjzfashion

Martina Razinger

martinarazinger

Ana Ziherl Mali , Shape Salon Ljubljana

Ana Ziherl Mali

Je zelo strastna glede lepote in nege, praktično že od otroških let. Vedno je spremljala trende in se izobraževala. Več kot 10 let se poklicno ukvarja z nego kože. Je tudi lastnica Shape salona, distributer za znamko Intraceuticals za Slovenijo in države bivše Jugoslavije. Obožuje svoj poklic, delo s strankami in dejstvo, da jim s svojim znanjem lahko pomaga.

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

kozmetika Biologique Recherche

Default avatar

Metamed

Drage moje lepotke,

ali katera od vas uporablja francoske izdelke Biologique Recherche, najbolj znan njihov losjon P50.
Kakšne izkušnje imate? Razmišljam, da bi kozmetiko vzela na test za svojo saj uporabljajo kvasovke in ostale naravne sestavine, je pa med dražjimi.

Lp, Meta
Default avatar

Ljubinka

Pozdravljena Meta,

Biologique Recherche je resnično najboljša kozmetika na tržišču. Osebno jo uporabljam od meseca junija, ko je tudi prišla k nam v Slovenijo.
Lotion P50 je znan kot najboljši produkt na svetu. Moja koža sije odkar uporabljam BR. Vse stranke, ki so se odločile za linijo BR so zelo navdušene. Cene produktov so zelo dostopne. Zaželjena je tudi analiza kože, ki jo v Shape salon lepote tudi lahko opravite. Cena analize je 15eur, v kolikor se odločite za nakup kateregakoli produkta je analiza brezplačna.

Za več informacij pokličite ga. Ano Ziherl Mali na 041/771-689 in vam bo z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja.

Lp, Ljubinka