Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

permanentni make up

Odgovori Nova tema
Default avatar judita41 29 Nov 2017 13:20

Pozdravljene, zanima me, če si je katera tu že delala permanentno črto okrog oči? jaz sem se mogoče malo brezglavo podala v to, pa mi je sedaj malo žal. Bila sem enkrat, videti ni še nič, zato me čaka še nekaj korektur. Že prvič je bilo zelo boleče, oči imam pa že en teden vnete in solzne. Ne morem nositi kontaktnih leč in ne smem se ličiti, kar pomeni da že en teden hodim naokrog zabuhla, nenaličena in objokana. Ali je to normalno? Kozmetičarka pravi, da je to vse normalno, da se morajo oči pomiriti in da bo po korekturi bolje. Toda jaz si ne upam več iti pod tisto iglo. Pravzaprav me je zelo strah, da ni kaj narobe. Prosim za kakšno mnenje.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Marija_Šuštar 30 Nov 2017 09:47

Draga Judita, telo ti sporoča da ni srečno, prisluhni mu in ne počni več tega. To vseekakor ne more biti normalna reakcija, kot pravi kozmetičarka. Polagam ti na srce, zamenjaj kozmetičarko. Mogoče ni njena napaka, pa imaš reakcijo, vsekakor pa ni poštena da ti pove, da ni prav da s tem nadaljuješ. To je dober razlog da jo zamenjaš, kozmetičark je pa ja dovolj. Bi te pa rada vprašala zakaj si se odločila za permanentni makeup? Ta ostane za stalno, kajne? Se ti ne zdi bolj koristno da ta denar recimo nameniš rajši za nego, za dobro kozmetiko da ustvariš lepoto z zdravim tenom, ne pa z ličilom? Želim vam vse dobro, Marija

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Ljubinka 4 Dec 2017 18:35

Spoštovana Judita,

Zelo mi je žal, da ste imela slabo izkušnjo s permanentnim make up-om. Kot pigmentist, ki se ukvarja z Goldeneye mikropigmentacijo (medicinsko in kozmetično) moram komentirati, da še nisem imela takega odziva strank. Normalna je "zabuhlost" oz. natečena veka (kot da bi celo noč jokala), ki je posledica tretiranja na določenem območju. V dveh dneh so oči zopet v normalnem stanju. Ali morda veste s katerimi pigmenti so bile oči tretirane in kaj od anestetika vam je gospa namazala? Morda ste na kaj od substanc alergična in vam draži oči. Sta naredili vsaj 3 dni pred tretmajem alergo test? Jaz vsaki stranki naredim test ne glede na to da so Goldeneye pigmenti najvišje kakovosti in z vsemi certifikati in dovoljenji, ki jih Ministrstvo za zdravje predpisuje.
Na žalost je pri nas v Sloveniji veliko takih, k delajo s kitajskimi in ameriškimi pigmenti, ki so polni težkih kovin in nedovoljenih substanc.
Upam, da pozitivno rešite vašo težavo.

Vse lepo.

Ljubinka
Shape salon lepote

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
cron
Na vrh