Forum: Fizioterapija in masaže

Specialist Ortopedske medicine in Manualne terapije svetuje o diagnostiki in terapiji športnih poškodb ter odpravljanju bolečin s trigger point masažo, masažo stopal in drugimi fizioterapevtskimi tehnikami.

Po operaciji

Odgovori Nova tema
Default avatar daper 29 Nov 2017 10:58

Spostovana,

Po operaciji slepica pred 14 dnevi pocasi okrevam. Vendar imam vprasanja. Zaradi pozno odkrite diagnoze, sem bil priblizno 2 meseca primoran veliko lezat. V tem casu kar je normalno ,ni bilo aktivnosti. Sedaj se mi pojavljajo bolecine v predelu lopatic proti hrbtenici.... kaj priporocate? Sklepi so sigurno v blokadi? Opazam omrtvicenje leve strani..... natancno palca na nogi in mezinca na roki. Sem pa levičar. Tezava je nastopila ca. par dni pred operacijo. Predvidevam da so tole blokade? In se zadnje vprasanje. Cutim pekoce trebusne misice, tezko spim na bokih zaradi bolecin v misicah, obcasno imam nemoc v levi roki. CT ni pokazal nic popolnoma nic kar bi nakazovalo na kaksno bolezensko stanje. Skratka pravijo da sem zdrav. Ok pustiva slepic. Kaj menite, mogoce vnetje misic, blokade? S tem da sem do sep. redno vzdrzeval kondicijo do ca. 9x na teden (fitnes in tek). Hvala ter lp.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Barbara Purkart 30 Nov 2017 22:14

Pozdravljeni!

Z veseljem bi vam takole na daljavo svetovala, a žal vam brez pregleda ne morem kaj konkretnega povedati... sklepe je potrebno stestirati, mišice pretipati, izključiti okvare medvretenčnih ploščic... in šele potem vam lahko tudi kaj konkretno svetujem... kaj bi bilo pametno storiti, da se povrnete v prejšje oziroma boljše stanje.

Lep pozdrav!

mag. kinez. Barbara Purkart, spec.Ortopedske medicine in Manualne terapije, Trigger point terapevt


Fizioterapevtski center Barbara Purkart k.d.

(http://www.fizioterapija.net)

telefon: 041 35 33 66

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh