Forum.Over.Net

Starševski čvek

Spolno nadlegovanje ali

Default avatar

ma saj ne morem verjeti

Danes je moderno biti spolno nadlegovana ženska.....hollywood je res mesto, kjer je mogoče najti vse, samo zdrave kmečke pameti ne.
Torej ženske, ni vsak sex po katerem vam je žal ali vas muči slaba vest že spolno nadlegovanje, ali pač?
Default avatar

krhke ženke

Ženske po eni strani zahtevajo emancipacijo, po drugi pa bi še vedno igrale na karto nemoči in usmiljenja!
Mar niste dosegle pravice do odločanja o svojem telesu, imate jo, torej zakaj zdaj piskanje?
In še nekaj, če moški namuguje na sex je to nedlegovanje, če pa ženska šeta naokrog v prozorni majici, brez modrca ima dekolte do popka ali pa obrnjenega na rit, brez gat .........a to pa ni nadlegovanje?
Default avatar

feminisTka

ma saj ne morem verjeti je napisal/a:
Ne ni.
A se ti je res treba tako neumnega delati?
Od nekdaj so moški na pozicijah moči (direktorji, profesorji, primariji, producenti, šefi itd) te pozicije izkoriščali za nadlegovanje. Trum se je celo pohvalil, da vsako kar zagrabi med nogami.
In v tvojo informacijo - enako nadlegovanje, samo v procentualno manjši meri se dogaja tudi moškim. V Holivwoodu je bilo recimo cel kup afer z otroškimi zvezdami...fantki. Najbrž je tudi njih samo mučila slaba vest, kaj?
Default avatar

Mačkka

krhke ženke je napisal/a:
Ne ni. Ker packarije so v tvoji glavi. Ko te bo pa katera prijela za jajčka in rekla. lezi, potem pa bo.
Default avatar

kdo se dela neumnega

feminisTka je napisal/a:
Ja imaš možnost reči ne ali ne? Če igraš na mednožno valuto, je to samo in le tvoja odločitev, posilstvo je nekaj drugega! In še nekaj, toliko nagega babovja kot ga je moč danes videti, a to pa ne šteje za nadlegovanje?
Default avatar

če zgrabi

feminisTka je napisal/a:
nekdo s položajem in debelo denarnico, ni nadlegovanje. to je samo če isto natedi nekdo na minimalcu ali z manj kot povprečno plačo. pri prvem je nadlegovanje samo ce zenska nima nič od tega.
Default avatar

krhke ženke

Mačkka je napisal/a:
reagiral bom popolnoma enako kot ženska, če mi bo "nadlegovalka" všeč bom storil to, če ne, bom našel vljuden izgovor. V primeru revanšizma bova pa zaplesala kriminal tango.
Default avatar

MonaCoin

ja glej, če se ob dejanju ne počutiš ok, potem si nadlegovan ane ... je vseeno al si moški, ženska ali otrok.
slaba vest je pa čist druga kategorija.
__________________________________________________
°°° Stay Hungry, Stay Foolish °°°
https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Default avatar

krhke ženke

še druga plat je napisal/a:
Ne veš temu se baje reče, da so drzne, v obratni smeri pa se reče spolno nadlegovanje!
Emancipacija kar naenkrat ni več OK a ne?
Default avatar

Igralci

Mislim, da ga ni igralca, ki bi bil zvest eni osebi...To je vse skurbano med seboj, na vsakem snemanju se skurbajo z drugimi...
Ne moram verjet, da odrasle, 3xpolnoletne osebe ne prijavijo posilstva, pač pa se čakajo ena na drugo, potem pa 30 bab na enkrat toži posiljevalca...
Ne razumem.
Denarja ni nikoli zadosti baje...
Default avatar

ah ja

prava emancipacija je normalna izobražena ženska, naprimer zdravnica, profesorica, ki je dostojanstvena in pametna, ne pa neka holivudarska lajdra, ki se javno hvali, da nocoj nima oblečenih gat. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/ ... 34x658.jpg

krhke ženke je napisal/a:
Default avatar

Butl TM

kako sploh se pa v današnjem času pristopi k ženski?
Default avatar

igralski skurbani gnoji

med " igralci" ali kako se že imenujejo je ogromno mamil, kurbanja, to se vse " meša" tam...bruh

Igralci je napisal/a:
Default avatar

feminisTka

če zgrabi je napisal/a:
Ne vem, a je res trba vsak post pod drugim nickom pisati?
A da bomo mislili, da jih več piše, al kaj?

Kakor vidiš se to dogaja največkrat bogatašem, ker od njih se lahko iztrži odškodnino, od reveža pa nič. Slabo razmišljaš.
Aja še tisto o "mednožni valuti" - a tisti fantki, ki si jih mogotci privoščijo, to tudi delajo iz preračunljivosti? No saj mladoletne punčke tudi, ultra mlado je najbolj popularno pri nadlegovalcih. So že v rani mladosti preračunljivi in z navečjim veseljem vnovčijo svoje mednožne valute?

Oblik nadlegovanja je ogromno. Ti, ki se tukaj norca delaš, bi imel doživljenske travme in zajamčen vsaj alkoholizem, ča ne že samomor, če bi se na avtobusu kakšen 120 kilski možakar naslonil nate od zadaj...kot se ženskam dogaja vsak ljubi dan....
Default avatar

če torej

krhke ženke je napisal/a:
se ne pocutim lagodno ker se v moji bližini nahaja pomanjkljivo oblečena ženska (ker mi uhajajo misli in se mi hoče dvignit) jo torej lahko obtožim nadlegovanja.
Default avatar

mnoge niso nedolžne

ne prodajat megle, ozrite se kdaj okoli sebe, danes je moderno bit ci.pa brez oblek, brez gat in modrca, v javnosti. To je primitivizem, prave ženske so pametne, ponosne in ne rabijo mednožja kazat, da nekaj dosežejo, ker imajo možgane in sposobnosti. Lajdre pa tega nimajo.
Default avatar

eno je

feminisTka je napisal/a:
resnično nadlegovanje in drugo zloraba tega in vpitje za vsako figo. podobno kot npr. varovanje podatkov ko so vsi začutili grozno pozrebo po zem šele ko se je nekdo tega spomnil in grejo zdaj stvari velikokrat v ekstreme. vse samo zato ker eni osebki čutijo grozno potrebo po manipuliranju z usodo drugih.