Starševski čvek

Nismo vsi levičarji isti

Default avatar
Tole sranje s tem Ahmadom me precej bega. Upam, da bodo zadevo rešili kot je prav, torej ga poslali na Hrvaško. Tako so odločila vsa sodišča in če bomo naredili izjemo pri njem, jo bomo MORALI tudi pri drugih.

Se pa sprašujem, koga naj volim na prihodnjih volitvah v DZ? Kaj ostane nekomu, ki je politično levo orientiran, vendar ni podpornik sprejemanja migrantov? Kdo nam še ostane?

Samo ne recite Janša, ker raje ne grem na volitve! Ali je na levici ali v "levi sredini" kakšna stranka, ki bi bila za volit?
Ali bomo levičarji na prihodnjih volitvah morali ostati doma?
Default avatar
desni bolj levi od levih, se mi dozdeva.
Default avatar
Tudi jaz se imam za levičarko, ampak, če bo levica take traparije počela in zagovarjala kot jih zdaj, me na naslednje volitve ne bo.

SDS-ja ali NSI-ja pa ne morem volit.
Default avatar
se na trstenjakovi odločili zai novo strategijo?
Default avatar
ali ste je napisal/a:
a ti gre v nos..???
Default avatar
Always on the left je napisal/a:
V Murglah vam bodo spet poturili nek nov obraz in spet boste nasedli in volili isto sranje kot vsake volitve.
Default avatar
Tudi jaz sem levičarka in sem proti množičnemu sprejemanju migrantov. Ker menim, da to nikomur ne koristi, tudi njim ne. Zato ima trenutna levica še vedno moj glas. Ker je znala priseljevanje zajezit. Postavila je ograjo in sprejela je zakon, ki praktično onemogoča pridobitev azila vsem, ki niso iz sheme. Vse, ki pridejo k nam, ima pravico poslat nazaj na Hrvaško ali v Italijo. Zame je to dovolj. To je zakon po meri desnice, ne levice. Strašili so nas s hordami posiljevalskih migrantov, pa se ta strah ni uresničil, šlo je samo za slepilni manever desnice, ki je že dokazala, da je v obravnavanju manjšin (cigani) bolj liberalna in leva od vsake levice. In imajo zdaj problem, ker nimajo predvolilnega programa. In potem pride bogi Ahmat in vlada, ki je v svojem ravnanju do migrantov izrazito desna, kar naenkrat postane najbolj liberalna na celem svetu. Zaradi enega ušivega primera, ki je sprožil onaniranje vseh, ki doslej niso imeli ventila, ker do množičnega vpada migrantov ni prišlo.
Tako da, levica ima še vedno moj glas, pa tudi Ahmar bo vrnjen na Hrvaško. Kot da je to najbolj pomembna zadeva v Sloveniji.
Default avatar
Vsaka opica v džungli, ki hoče postati alfa opica ve, da mora druge najhujskati proti alfa opici, če hoče zavladati vsem opicam. In levičarji ste padli na hujskanje in netenje sovraštva s strani bolj nerazvitih - razviti ne hujskajo in ščuvajo...

Zato lopovi na oblasti točno vedo, da tiste, ki so jih očrnili ne boste volili oziroma tiste proti katerim ščuvajo in hujskajo ne boste volili... tako ostanejo samo še hujskači in lopovi in te boste vedno znova volili....

Levičarji ste res zabiti.
Default avatar
niste isti eni ste neumni drugi lopovi je napisal/a:
Ti si se pa malo zaštrikala z argumentom. :)
Default avatar
niste isti eni ste neumni drugi lopovi je napisal/a:
A dej ;))) Janše pa res ne bomo volili, ta je ja vaš (ampak za nas dela) :P
Default avatar
niste isti eni ste neumni drugi lopovi je napisal/a:
Ne bi rekla, da smo levičarji zabiti, prej bo to veljalo za desnake.
Če bi bili desnaki tako pametni, bi vladali že od leta 2004, tako pa samo sline cedite od želje po oblasti.
In prav nič ne kaže, da se vam bo ta želja v bližnji prihodnosti izpolnila, ha, ha.
O ščuvanju in hujskanju z desne pa bolje, da ne začnem.
Default avatar
Zmerna levica je enako ok kot zmerna desnica, praktično ni razlike, problem so skrajne opcije, ki so vzniknile v zadnjem času. Skrajne leve ideje, rodijo skrajno desne ideje....
Default avatar
Če ne maram imigrantov, si kr lepo desničar. Tudi, če si iz partizanske familije in če si za visoke davke. levičarstvo ne gre skupaj s ksenofobijo.
Default avatar
brati je potrebno znati je napisal/a:
Seveda so desnaki tudi zabiti, kdo je pa rekel, da niso? Slovensko desno inteligenco so leta 1945 pobili v celoti in preganjali še naslednjih 50 let in hujskali in ščuvali proti njej. Če bi jo pustili vladati (od leta 1945 in ne prišle na oblast opice oziroma kriminalci, ki so najprej vse popolenili in pokradli in navozili na jug in vzhod, nekaj drotinic so seveda pustili izdajalčkom), bi bili danes Švica, ali pa vsaj Avstrija, ampak s tako pohabljenimi moralnimi in etičnimi vrednotami, se bojim, da nikoli ne bomo Švica in Avstrija, ker bomo vse prej pokradli, preden so bo sploh kaj nabralo za skupno dobro, kot so npr. višje plače.
Default avatar
niste isti eni ste neumni drugi lopovi je napisal/a:
Tapravo ropanje se je začelo po osamosvojitvi.
Default avatar
Jaz sem desničar, pa tudi Janše ne morem volit. Ker kaj mi pomaga, da ne bo Sircev, če bodo namesto tega od kosovskega doktorja uvoženi Kosovarji in Albanci?
Default avatar
sredinka je napisal/a:
Ni res. Slovenijo se je najbolj naropalo, poplenilo in pokradlo leta 1945. Ni gradu, ki ne bi bil pokraden. Ni bilo bogatega človeka, ki ga ne bi pokradli (večino so še pobili). To je bilo res plenjenje in ropanje vseh plenjenj in ropanj. Tovarne so bile vse pokradene, kar ni bilo novih. Npr. Gradis G, pravijo, da so ubili lastnika in da je še vedno zakopan na dvorišču. Al pa Šumi, ki je bilo od ubitih zakoncev Hribar (To noč sem jo videl).

Potem so pa ti kriminalci nekaj tudi naredili, saj so svoje južnjake gor navozili, sej so več ali manj za svoje južne delali, npr bloke in tovarne, da so v njih delali.

Po osamosvojitvi je pa potem to SAMO kradlo, samo niti približno v takšni meri in tako brutalno, nasilno, agresivno kot pa po letu 1945, ko so še genocid naredili, da so lahko zavladali in svoje gor navozili.
Default avatar
niste isti eni ste neumni drugi lopovi je napisal/a:
Pa vseeno nisi argumentiral/a, zakaj trdiš, da so levi zabiti?
Z mnenjem, da bi bilo za državo veliko bolje, če l. 45 ne bi preganjali desne "inteligence", se pa ne morem strinjati.
Tako, kot je desna "inteligenca" hujskala in ščuvala proti novi oblasti (ne vsi), je nova oblast ščuvala in hujskala proti desnim.
Simple!
S tvojo mislijo, da bi
Default avatar
Če smo pošteni, se lahko levici zahvalimo, da jih je tako malo, da se lahko z nekim frizerjem ukvarjamo cel teden. Poglejte raje desničarsko Nemčijo, koliko jih je, prav utapljajo se v njih.
Default avatar
bodo murglje povedale je napisal/a:

Aha, tako. Mogoče Šarca? Bomo videli, kakšno je njegovo stališče do migrantov. Ce je bolj zdravo in razumno kot stališče SD-ja in totalno zmešane Levice, lahko dobi precej glasov od razočaranih levičarjev!