Forum.Over.Net

Življenje, ah to življenje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

rad bi te spoznal

Default avatar

andi30

Pozdravljjeni!

Že kar nekaj časa spremljam objave na tem portalu, zato sem se odločil, da tudi jaz napišem svojo objavo, ker želim spoznati verno žensko za resno zvezo s katero bi ustvaril družino. Sem samski fant, ki bo kmalu star 30 let z 7. stopnjo izobrazbe. Prosti čas rad preživim v naravi, obiskujem razne aktivnosti na prostem teh je poletnem času, kar veliko, preberem kako knjigo ali pa pogledam kak film, rešujem križanke, zanima me tehnika, šport... Visok sem nekje 192 cm normalne postave, urejen, vljuden, iskren, vztrajen in imam v življenju še veliko načrtov in želj.

Že kar nekaj časa sem sam in čeprav je samsko življenje včasih veliko preprostejše, kot življenje v dvoje, je sprehod po gozdu, film v kinu ali kosilo veliko lepše v dvoje. Vsaka kriza, padec ali neuspeh je manjši, če sta dva, ki si stojita ob strani, zato bi rad spoznal žensko staro od 26 do 36 let, ki je iskrena, preprosta, simpatična, izobražena, si želi ustvariti družino skupno življenje je nekadilka in so ji blizu krščanske vrednote. Vsaka ženska je na svoj način lepa, vendar ni vse v zunanji lepoti pomembna je tudi tudi tista lepota, ki jo žensko nosi v sebi. Razdalje med kraji ni ovira, da se nebi spoznala.

Moj kontakt [email protected]