Forum: Depresija, anksioznost in razpoloženjske motnje

Depresija, anksioznost, stanja notranje begavosti, zaskrbljenosti, nervozno obnašanje, pretirane reakcije na dane situacije, tesnoba, pobitost, čustvena otopelost, negativno razmišljanje, občutek manjvrednosti, blodnje, občutek notranje praznine, samomorilnost, motnje spanja, zmanjšanje spolnega poželenja, utrujenost, bipolarna motnja, manija, distimija … Niste sami.

Aniksioznost ter simptomi

Odgovori Nova tema
Default avatar jankoin 14 Nov 2017 16:14

Pozdravljeni .!

Obračam se navas ker sem resnično slab v psihicnem kot fizičnem stanju.

Namreč imam sledeče težave . V mesecu juniju sem imel klopa in sem se takoj ustrašil da bom dobil borelijozo proti meningitisu sem cepljen. In po 14 dneh sem kar čes noč dobil naslednje težave. Dobil sem mravlince v nogah me je tudi zaregovalo kot nekaki rahli krči. Imel sem tudi oblivanje vročine ter slabo počutje . Takoj sem se zglasiv pri osebni zdravnici. Te težave so trajale kak mesec in blazno me je skrbelo da gre za borelijozo. Zato me je zdravnica poslala na test ki je bil negativen tako so tudi moje težave v parih dneh postopomoa izginile.
Potem sem bil mesec dni popolnoma brez težav . In so se mi spet kar čes noč pojavile . Spet sem se zglasil pri osebni zdravnici ki mi je opravila vse krvne preiskave tudi ponovni pregled za borelijozo. In vai izvidi so bili vredu . Potem sem brskal po internetu in iskal moje znake in naletel na Multipla Sklerozo. Poprijela me je totalna panika. In te simptomi se mi vlečejo že od meseca avgusta . Najslabše je ko sedim ter zjutraj ko se zbudim. Imam pekoč obcutek potelesu predusem v stegnih obcasno tudi v rokah. Zadnje 14 dni se pocutim kot da bi bil malo emoticen ter kot da bi se mi kdaj ob hitrem pogledu malo zavrtelo. Obliva me tudi vročica . Sem pa v zelo hudih skrbeh da bi lahko bila multipla skleroza in tudi velikrat jokam .

Je mozno da bi bi lahko bila aniksioznost in bi imel take probleme .,??

hvala za odgovor Lp Miha

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh