Forum: Homeopatija

Homeopatija je sistem zdravljenja, ki je nastal v Evropi pred dobrimi 200 leti. Lahko zdravi skoraj vsa bolezenska stanja. Najboljše uspehe ima pri boleznih, kjer ni hujših strukturnih okvar organov ali organskih sistemov.

Poškodba mišice v stegnu

Odgovori Nova tema
Default avatar hudobreznik 12 Nov 2017 22:33

Pred 3 meseci sem imel poškodbo mišice stegnu leve noge ni pa nič boljše ko obremenim nogo klecne kako dolgo traja zdravljene poškodbe lep pozdrav Darko

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Vesna_Gorjanc 14 Nov 2017 08:58

Spoštovani,

v vašem primeru svetujem, da se obrnete na specialista travmatologa, ortopeda ali fiziatra, ki bo ocenil za kakšno vrsto poškodbe stegenske mišice gre, vam predpisal ustrezno terapijo in napovedal prognozo.
Pri mehanskih poškodbah lahko lahko uporabimo različna homeopatska zdravila za lajšanje bolečin in pospešitev procesa samega celjenja
Navedla bom 3 primere:
Arnica, ki zmanjšuje krvavitev in pospešuje celjenje ran, olajša bolečine, tudi v mišicah, otekline vnetje in podpludbe.
Drugo možno zdravilo je Rhus tox., ki ga predpišemo ob trgajočih bolečinah v mišicah, če je bolečina hujša v mirovanju in jo olajša nekaj gibanja.
Kadar pa pacientu že najmanjši premik povzroča hude bolečine, lahko uporabimo zdravilo Bryonia.

Žal ste navedli premalo podatkov, da bi vam lahko svetovala preko foruma.
Za nasvet katero zdravilo bi bilo ustrezno v vašem primeru, se lahko obrnete po nasvet k tudi k usposobljenemu farmacevtu v eni od lekarn, kjer izdajajo homeopatska zdravila ali pa me za več informacij kontaktirate na gsm: 068 155 594.

Vse dobro in pozdrav,

Vesna Gorjanc, dr.med.
www.homeopatija-vesna.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh